• JMastermind
    725
    razlika između teorije i prakse, kužiš?

U teoriji, po budžetu/razini lige/igračkim imenima... Ako Dinamo uspije dobiti i jače klubove u ligi prvaka, onda bi Hajduk sa dupli manjim budžetom i nešto slabijom ekipom (a budući da je bio u par bodova sa Dinamom u prvenstvu) trebao bez većih problema dobiti poluamaterske klubove ili klubove koji imaju proračun 6-7 puta manjih od njih samih. Dakle, favorit je protiv njih. Isto kao što smo mi bili favorit protiv recimo Balkanija.

U praksi, nesposobni su i ispast će. Kao što smo mi popušili od Balkanija. Iako moraš i sam priznati da smo bili favorit u svakom smislu.
  • Dzoni
    1.4k

Nemoj se sramotit dalje, samo ću to reć
  • JMastermind
    725
    nemoj tako agresivno, nije čovjek kriv što ne kuži :lol: to je više stvar semantike...
  • Dzoni
    1.4k
    Možda će skužit na ljeto, a možda smo svi mi budale, a on genije koji zna nešto što mi ne znamo, tko će ga znat
  • PatrikDirektor
    46
    dakle za tebe je senzacija kad se juventus bori za 4. mjesto od pocetka sezone a daleko najbogatiji su klub serije a duplo vece place igraca od napolija?
  • Filip85
    218
    I mi smo ispadali od Shekderbeua, patili se s Grenlandom, vise puta nas izbacivao Sheriff, samarao nas BallkaniInfinity

Samo to je kod nas iznimka, pogotovo na broj odigranih euro tekmi, a kod Hajduka gotovo pa pravilo. :)

Ali kao što si rekao, vidjet ćemo, moram priznati da nikada nestrpljivije nisam isčekivao početak nove sezone :)
  • Schpatz
    749

Pa upravo ti to ljudi pokusavaju objasnit. Po svemu su Inter i Juventus bili favoriti za osvajanje Serie A ali je Napoli osvojio.

Isto kao sto je Hajduk bio prosle godine favorit protiv Ruzemberoka ali je ispao.

Isto kao sto ce ove godine bit favorit protiv bilo kojeg od ovih klubova a hoce li proc ili ne je druga prica.
  • Ludovic IX
    8.6k
    A meni čak i drago što imamo odmor od utakmica dva mjeseca.

Dobro ce svima doći sezona kiselih krastavaca. Popularnim insajderima da skupljaju lajkove, nestrpljivima da svaki dan crtaju formacije sa igračima koje dnovinari svaki dan izbace, a onima koji su to prošli već više desetaka puta, da odmore malo moždane vijuge od svega i spremni dočekuju novu sezonu.
  • JMastermind
    725
    ma kakvi, dao sam mu priliku ali odustajem. Kao da vjeverici pokušavaš objasnit mehaniku fluida.
  • PatrikDirektor
    46
    za koga je juventus bio favorit?? sa polu trenerom motom i ovim šljamom od igraca ni najvjerniji navijaci juventusa nisu vjerovali da mogu bilo sta napraviti
  • Sajla
    9k

Ma nikad Juve nije bio favorit u svojoj povijesti... :roll:

https://www.sportsbettingdime.com/soccer/futures/serie-a-championship-odds/

August 15: With the start of the Serie A season just days away, Inter (-160) remain as favorites, followed by Juventus (+370), Milan (+650), and Napoli (+750).
  • PatrikDirektor
    46
    dobro je samo analiziraj sam mota je nakon par kola rekao da su napoli i inter glavni favoriti za titulu
  • Tvrdica McTvrdi
    245
    Ne razumijem jesmo li svi u nesporazumu ili nas Direktor podjebava sve po redu. Favorit se odredi prije susreta, a onda favorit može pobijedit ili ne mora, to ne mijenja tko je bio favorit prije utakmice ili prvenstva.
  • Sajla
    9k
    Gle, pitao si kome je Juve bio favorit, dobio si odgovor. Analizirali su ljudi kojima je to posao od kojeg dobro žive. A ti ne možeš razumjeti činjenicu da biti favorit ne znači sigurnu pobjedu i tvrdiš da to što je netko izgubio znači da nije ni bio favorit. Razina logike čovjeka kojem korištenje interpunkcije predstavlja izazov, i nije za neko čuđenje.

Motta je izjavio nešto, ali izjavljivali su neki i da će Dinamo osigurati naslov do Božića, pa eto. To što će neki klub opet doživjeti 'al smo pogodili' moment ne znači da nije favorit. Ne kužim kaj je tu nemoguće shvatiti?
  • PatrikDirektor
    46
    A ti ne možeš razumjeti činjenicu da biti favorit ne znači sigurnu pobjedu i tvrdiš da to što je netko izgubio znači da nije ni bio favoritSajla

gdje sam takvo nesto napisao prvi komentar o ovome sam ostavio da hajduk protiv ovih klubova nije nikakav favorit sto je potpuno tocno nema parametra po kojem se moze reci da je hajduk bolji od ovih klubova
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.