• emreli21
    457
    jakir ce tek od zime dobit pravu priliku
  • Jaro
    11.4k
    Meni se nekako nazire Bobanova strategija:
    - senatori koji više ne zadovoljavaju kvalitetom odlaze
    - igrači koji ne pristanu na smanjenje plaće odlaze
    - svi koji nisu bili u rotaciji ili nisu zadovoljili prodaju se ili se raskida ugovor
    - svi igrači na posudbi u klubu ne otkupljuju se
    - svi igrači na posudbi u drugim klubovima vraćaju se i dobit će priliku ili ako ne zadovoljavaju odlaze
    ElDorado

Ukratko - ko ne valja odlazi - škandal!
  • Common Sense
    1.3k
    Tzv. "unutarnje rezerve".
  • Neron53
    2.4k
    Sve je to lijepo , samo se jos mora pojaviti klub koji potpis ne uvjetuje lijecnickim pregledom :)
  • mali M
    9.2k
    I meni se ovaj scenarij čini kao najrealniji... Petko u svoj svojoj maeatralnosti i genijalnosti ima baš problema s glavom.. koliko donosi dobrih odluka na terenu toliko pokazuje manjak inteligencije van terena.. ne kažem da je glup nego baš doslovno ima loše odlučivanje u važnim odlukama. S druge strane opet malo pretpostavljamo jer uzimamo novinare kao vjerodostojne...
  • ElDorado
    8.3k
    Ovo je sigurno istina. Očito nije spreman na potpuni angažman i motiviranost. I to je ok. Sretno mu bilo.
  • vjeko1701
    21.5k
    Dal je istina ili ne, teško će se saznati ali ima puno više smisla od Lešinarovih bajki.
  • emilperska
    12.8k

Šola (nazalost Hajdukovac hehe) i Boban su bili dobri kolege u 2 Bobanova mandata HANZA/EPH. Bio je Bobanu urednik pa glavni urednik..
    Ne velim da ce mu Boban lifrat informacije niti da ce Šola glumit Fabrizija, ali ono sto Sola napise u rukavicama u vezi ZBovih radnji, je po meni daleko najtocnije.

To mislim i na ovaj clanak + par ljudi s foruma sto zna Bobana je pisalo u tom istom smjeru samo ih se nije slusalo ili znalo slusati..
  • NitkoBitan
    33.8k
    Sa Indexa za Baturinu. Zar ne trazimo 20-25 milijuna eura fiksno? :chin:

"Zagrebački klub nada se kako će s bonusima zaraditi oko 20 milijuna eura, dok je zasad ta cifra puno bliža 15 milijuna eura."
  • emreli21
    457
    mozemo mi traziti koliko god zelimo, pitanje je koliko ga je netko spreman platiti. volio bih da bude 20-25, ali bojim se da je to jako nerealno. bojim se da to ide 12-13 max, plus neki bonusi.
  • scooniepenn
    6k
    Poznajem Solu dosta dobro i istina je da je dobar s Bobanom tako da ocekujem kako ce imati najtocnije informacije. Inace, premda je hajdukovac, za razliku od dobrog dijela svojih novinara je obrazovan, kulturan, normalan lik. Islreno malo poznajem navijaca tuge s juga, neovisno o razini obrazovanja i kucnom odgoju, da se moze na nekim realnim osnovama razgovarati o Dinamu, hajduku i opcenito hrvatskom nogometu.
  • Zagi
    13.7k
    Ne velim da ce mu Boban lifrat informacijeemilperska

I tu bi bio kraj priče.
    Nisu oni više kolege, sada su na suprotnim stranama.
    Šola će svoje konstrukcije prestaviti kao da su iz prve ruke, no vjerujem da će mu Zvone davati mrvice kao i ostalim novinarima.
  • Ivanmtk
    1.7k
    zašto bi novinari i klub bili na suprotnim stranama?
  • Zagi
    13.7k
    Nemaju iste interese.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.