• Omake
    8.8k
    hvala na fantastičnom odgovoru. Pitanje talenta, potencijala, sposobnosti napretka je stvarno komplicirano i fascinantno. A meni je mozak previše nastrojen da trži obrasce.
  • Omake
    8.8k
    Hrvatska u17 Reprezentacija je saznala grupu na Svjetskom Prvenstvu koje su igra u Katru početkom 11 mjeseca

Senegal
    Costa Rica
    UAE

Prolaze 2 najbolja plus par trećih. Otvaramo protiv Senegala 3eg. Pa 6og protiv Emirata i 9og protiv Costa Rice.
  • Georg Koch
    6.1k
    Jel itko zna mozda, da li postoji reprezentativni kalendar sa tekmama za iducu 2026.godinu?
    Bilo bi bas od pomoci, ja ne mogu pronaci :D
  • Miro Vugrinec
    8.6k
    Kaže nas Zlatko znalac da u Rijeci ima još igrača za hr reprezentaciju, pa navede Stjepana Radeljica, a dečko skoro ima 10 nastupa za BiH.

Svaki put Zlaja pokaže koliko vješto radi izbornički posao i koliko prati nogomet.
  • ElDorado
    4.1k
    Nema nas nigdje u Europi, Dinamo za njega očito nije hrvatski klub.
  • Miro Vugrinec
    8.6k
    Nema nas nigdje u Europi, Dinamo za njega očito nije hrvatski klubElDorado

Čovjek uspoređuje Borac Banja Luku s ostalim hr klubovima, a Borac bio prvak. Pa ko prvak neke lige kad krenes kd lige prvaka teze je ne uc nego uc u Europu. Dugopolje bi ušlo u konferencijsku da kreće od kvalifikacija za Ligu prvaka. Kao sto će i Rijeka sada minimalno u konferencijsku, ako ne i u Europa ligu
  • Neron53
    1.6k

Pa nije bas da su ziher za grupu, zar ne krecu od 2.pretkola LP pa moraju barem jednog protivnika izbaciti?
  • Neron53
    1.6k

2026. Ti je SP i vjerojatno koja tekma Lige nacije te cca dvije pripremne za SP.
    Tesko da se vec sada zna itko od protivnika.
  • Tvrdica McTvrdi
    241
    Stoji, ali eto Olimpija nije bila prvak pa je ušla, Bačka Topola nije bila prvak (ušla na temelju ligaškog, ali i taj ligaški je više klubova steklo kroz godine), ima Sjevernoirskih, Farana, Islanđana...fakat da u 10 sezona imamo jedan ili dva ulazaka Rijeke je sramota, to je što 1 od 30 pokušaja kad zbrojiš sve klubove.
  • austrijanac
    7k
    Prije dvije godine govorio, pa ušao u konkretnu raspravu s Nekim Tipom (Sa istoka).

Dalinho je nula od čovjeka, bio i ostao, a tko puši kvazi demagogiju, nek uživa u njoj.

Uspjehe s repkom mu nitko neće uzet, prvi mu skidam kapu, no mišljenje ne mijenjam o njemu kao osobi.

Za HNL ga nikada nije bilo briga, omaložavao je naše igrače, na tekme nije išao i za mene će uvijek bit velika nula.
  • Brusa
    3.3k
    Prije dvije godine govorio, pa ušao u konkretnu raspravu s Nekim Tipom (Sa istoka).austrijanac

Misliš Sa Zapada?
  • Sajla
    9k
    koliko se sjećam, prvo je bio s istoka, pa sa zapada, pa na kraju samo Neki tip
  • Brusa
    3.3k
    aha. E vidiš to nisam znao, ja sam počeo čitati dok je bio Neki tip sa zapada.
  • Markelo
    3.4k
    Uvijek je omalovažao našu ligu iako su ga protiv Brazila i Maroka do pobjede odveli upravo "Hnl-ovci". Čudno da je to dolazilo od lika koji na klupu nije došao nakon godina obavljanja trenerskog posla u Europi nego u Emiratima. Prvi bi trebao vidjet da kvaliteta može doći odsvakud pa čak i iz jednog Hnl-a. Da je Dalić predsjednik saveza on bi Zlatka Dalića- trenera prvi eliminirao iz utrke za izbornika
  • Pacho
    1.2k

I jos je on sam u HNL-u bio prosjek
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.