• plavi devet
    522
    Jel na kraju istina ono za engleski ili ne?Pacho

vjerujem da je. Covjek zvuci dok prica da izvine svatko kao zadrti bosanac koji je sišao sa brda i da mu engleski nije bilo prioritet ucit. Jebiga, to je ta generacija ljudi tada se vise ucio njemacki i covjek je stara garda, ja isto bolje znam njemacki nego engleski jer se u doba kad sam ja išao u skolu vise ucio njemacki. S vremenom nesto i znaš beknit engleskog al nije to to, vjerujem da i Mario zna osnove i da se moze sporazumjeti. Ali ne treba očekivati od njega da je sad neki poliglot.E46

Mario je prije cca 2 godine išao na tečajeve engleskog, koliko je naučio ne znam, ali sigurno se zna sporazumjeti.
    Meni je drago da uopće ima volje učiti, čak štoviše vjerujem da sad kad zna da će biti trener Dinama da će još više zapeti i još ga više popraviti.
  • Jos-Optimus
    5.6k
    Mario Kovačević je doktor nogometa, Dinamo će imati igru kakvu nema već jako dugo, uostalom, gledajmo gdje će biti Belupo iduće godine. Žalosno je da opet neki navijaju da ne bude dobro kako bi namirili svoje komplekse, ali neće ići, on je trener za razvaliti HNL
  • deki87
    63

njegova priča mi malo sliči na priču jednog drugog trenera

https://en.wikipedia.org/wiki/Arrigo_Sacchi
  • Enco
    366
    Ako vjerujemo u Bobana, a vidim da većina vjeruje zašto ne vjerovati u njegovu odabir?

"Ne sudi čovjeka po odjelu već po njegovim djelima "
  • crophantom
    657
    Jel se zna stožer? Ok, Kova, svako ima svoje mišljenje , ali dat ćemo podršku naravno.
    Kaj nam je sa stozerom, jel ima on opće svoj? Ili će se kondicijski i ostalo dovoditi sa strane?
  • The Undertaker
    8.1k
    Što drugo preostaje navijačima nego se nadati da će Boban biti dobar PU a Kovačević dobar trener? Nije to pitanje.

Usporedite CV Bobana za funkciju PU i CV Kovačevića za funkciju trenera Dinama. Na osnovu njihovih biografija, da li smo odabrali najboljeg dostupnog čovjeka za PU kojeg možemo dobiti i platiti? Vjerovatno jesmo. Da li to možemo reći za trenera? Teško.
    O tomu pričamo.

I jednog i drugog ćemo ocjenjivati prema učinjenom poslu.
  • Crni86
    10.9k
    U radu je ponekad potrebno prikazati i viziju, vidjeti ono sto drugi ne vide. Zato je Zvone i doveden. Prema cv-u bi svatko doveo guardiolu, kloppa ili ancelottija.

Mi smo klub koji iz manje trebamo stvoriti vise, moramo nac i otkrivat nove guardiole, kloppove i ancelottija. Isto tako i s igracima. Ja trenutno vjerujem Zvoni jer ima znanja i iskustva, ali isto tako prve odluke ce oblikovat misljenje javnosti o njemu. Hrabro je odabrati Kovacevica u ovom trenu kao jedan od prvih poteza, da li je Kovacevic nas Guardiola, Klopp ili Ancelotti ili pak nas novi Cannavaro, saznat cemo jako brzo. A samim time ce i javnosti oblikovati misljenje o Zvoninim radu, ispast ce ili heroj i vizionar ili neznalica. I to je tako u tome poslu, uvijek bilo i bit ce.
  • Orc123
    11.7k
    Nisam bio za Kovacevica ali ako je on nas novi trener ima moju punu podrsku. Nek pobijedi jos jednu bitku zvanu trener Dinama, bas kao sto je pobijedio jednu od najtezih bitaka s kojima se covjek moze susresti u zivotu. Karakterno on je dusa od covjeka i zelim mu sve najbolje i da me razuvjeri sto se tice toga da ne moze voditi klub razine Dinama. Ja mu od srca zelim da nam svima pokaze da moze.
  • sport
    4.7k
    Za razliku od forumaša sva sreća da Boban bira trenera prema nogometnim kriterijima.Kako ekipa stoji na terenu,kako igra presing,kako se ponaša u napadu,kako u fazi obrane,ne gubi raspored ni kad vodi ni kad gubi itd.
    Naravno koga god da je izabrao krajnji sud daju rezultati pa nakon nekog vremena možemo pametovati onom poznatom rečenicom:"jesam vam rekao"
  • ZgDLions
    1.1k
    Lakše će biti Kovačeviću nego predhodnicima.
    Ima podršku Bobana koji ga je izabrao pa može mirno raditi na momčadi i taktici.
    Da vidimo sad ko neće trčati u obranu po izgubljenoj lopti ili ignorirati trenera jer je senator i zna kaj bi trebalo.
    Ovo kaj sam gledao od Slavena nije bilo loše, od posjeda, iznošenja lopte, akcija.
    Bilo je i lopti u bunar i nerezonskih poteza, ali ipak su to ponešto lošiji igrači i slabiji roster pa se nemre očekivati čudo.
    Nek se dobro selektira, napravi smjena generacije i bilo bu to poprilično dobro.
  • mrgud
    442
    Meni je kod Kovačevića ogroman plus kaj je svakog igrača Slavena uspio dići za 2 razine.Grgića je Rijeka odpisala a ovaj postao jedan od boljih krila lige.Da ne govorim o Jagušoću,Crepulji itd.Vjerujem da i kod nas može to ponoviti i dići na višu razinu Cordobu,Kačavendu itd.
  • IceMan
    3.1k
    Sretno Kovi.

Ako idemo s njim, onda i je realno da se svlačionica očisti i osvježi.

Tako da puna podrška Bobanu, Dabcu i novom treneru.

Vjerujem da će to sve biti dobro.
  • GeneralNapoleon
    1.6k
    Not great, not terrible.
  • Plava stijena
    461
    Gledao sam baš intervjue poslije utakmice i taj samozatajan, tih, nadasve skroman nastup će morat malo promijenit kao trener Dinama. Bilo mu je muka, ali stoički je izdržao nalete solinske siledžije koji mu je kao balavcu stavio ruku na rame i počeo tepat svoje pokroviteljske proljeve.

Nadam se da shvaća da sada predstavlja veliki, jako ponosan klub i da ne smije to više dozvoliti pa makar se posvađao u prijenosu. Uz Bobana kao moćan štit i dovoljno vremena da implementira svoje ideje novoj momčadi vjerujem da imamo zalog za optimizam uoči predstojeće sezone.
  • Jaro
    10.2k
    ako do 50e godine nije postao la bombin riera, nebu ni sada. Engleski, medijski nastupi... Ak ce mu to biti mane - mi smo dobili najbokjeg trenera u svemiru...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.