• Dadox
    317
    Već vidim nakon prvog poraza Jeličića kako nam uz Valentinu otkriva da nije isto voditi Slaven i Dinamo i da je ovo možda prevelik zalogaj za Kovu…
  • Plava stijena
    461
    :rofl: to je druga krajnost spektra, za moj ukus mora pokazat bar malo garda.
  • criticus
    3.8k
    Dinamov trener kao i svaki igrač bi morao proći PR tečaj.To nije postdiplomski studij na nuklearnoj fizici. A Dinamo je preozbiljan klub da to nema. Ako MK ne popravi svoj nastup pred medijima krivim klub više od njega. A što se tiče svlačionice se ne bojim. Imam insajderske informacije iz SB (da da ovo mi je lepeza majmune) da ih je kupio odmah, i poznavanjem igre i odnosom prema igračima, nadasve poštenjem prema radu.
  • Marley
    4.2k
    Bitno mi je da zna u svlacionici iskomunicirati sto i kako treba, prenijeti ideju i pristupiti igracima. Kako se cini i pise, to ne bi trebao biti problem.
    A kako ce izgledati i govoriti pred medijima, uopce me ne zanima. Samo neka ga takve gluposti ne pometu i ne slome, to cemo tek vidjeti. Ja mu drzim fige i nadam se najboljem.

A kad smo kod Riere i takvih cirkusanata, izmedju te dvije krajnosti nemam nikakve dileme sto bih radije.
  • Facke
    6k

I kad zavrsiju tu PR skolu onda bume poslusali nakon sake tekme "we need to improve, we need to work" :lol:
  • ZgDLions
    1.1k

Ako želiš pobjediti, ne smijes izgubiti.
    :smile:
  • GOAT
    2.7k
    A kako ce izgledati i govoriti pred medijima, uopce me ne zanima.Marley

Također. Bjelica mi je donekle bio zanimljiv, ostatak trenera svakako baca klišeje prije i nakon utakmice tako da ni ne gledam presice.
  • Twisted1
    705
    Sretno Kovi.

Ako idemo s njim, onda i je realno da se svlačionica očisti i osvježi.

Tako da puna podrška Bobanu, Dabcu i novom treneru.

Vjerujem da će to sve biti dobro.
    IceMan

Upravo tako. Idealna situacija za "prijelazno" razdoblje.

Iz ove loše sezone smo dobili maksimum.

Krećemo u Europi gotovo početkom listopada.

Imamo vremena za stvoriti ekipu, prvih 8 kola hnl bez europe igramo, maltene četvrtina prvenstva.
  • db-izbjeglica
    17.7k
    ne kužim što je toliko skandalozno u njegovom nastupu?
    čovjek ima drugačiji naglasak, što onda?
    rođen je gdje je rođen, životna priča mu je takva kakva je, priča malo brže i to je to. što onda?
    slaven bilić muca, gdje je problem?

jednog drugog nogometnog trenera, kojeg također nazivaju gutačem samoglasnika i slično, takve stvari nisu sprječile da uzme 3 medalje sa hrvatskom reprezentacijm. dobro, neki to smatraju presiromašnim učinkom pa bi možda neki elokventni gradski hohštapler koji priča "savršeno" i ima javni nastup kao voditelj dnevnika ili glasnogovornik vlade vjerojatno uzeo 5-6 zlatnih medalja.

okanite se ćorava posla...

jebe me se za njegov javni nastup ako čovjek bude uspješan trener.
    puna podrška i treba stati iza njega 100%, ako ne zadovolji...to sigurno neće biti zbog PR gluposti.
  • Zagi
    9.8k
    Slušam a1 podcast gdje priča 1h u komadu i ne vidim niti jedan problerm u njegovom nastupu.
    Otvoren, srdačan , skroman. Imo puno za reći pa priča malo brže. Bolje to nego da je kontra.

Neka ga. Biti će to dobro.
  • ljmaric
    27
    Kad se sjetim Cannavarovih presica na engleskom, Kova će biti za njega doktor nauka izražavanja
  • Izet Hajrović
    5.1k
    "Ekskluzivnu informaciju otkrio nam je Vedran Bači, direktor Slavena Belupa.

- Dosadašnji pomoćni trener Mario Gregurina trebao bi biti naš novi trener!" - SN.

Dakle, lako moguće da se kod nas opet stožer neće puno promijeniti, s Kovom dolazi samo njegov kondicijski prema tekstu u SN.

Također, platit ćemo 180k odštete.

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/transferi/kovacevic-odlazi-u-dinamo-a-otkrivamo-koliku-ce-odstetu-plavi-morati-platiti-i-tko-je-novi-trener-slavena-15589650
  • ElDorado
    4.1k
    Stvarno odvratan mi je bio nastup tog kretena Jeličića. Ne kažem ja da on nekad ne pogodi stvari u svojim analizama, ali njegova komunikacija je besramno bahata, bezobrazna i sugovornika dovodi u nemogucu poziciju pred tv kamerama. Prvo je lizao pak Miskovicu a onda patronizirao Kovu. Volio bi ga vidjeti pred Zvonom.
  • SAS1987
    17.6k
    Mario je prije cca 2 godine išao na tečajeve engleskog,plavi devet

Jos uvjek stigne do pocetka priprema pogledati sve sezone Only fools and horses :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.