• PetkoDaniOršaGol
    230
    Ma ne vjerujem da bi otišao. Mislim da je jednom kod Knjaza rekao da su mu se vječno zamjerili kad su ga kao klinca otpisali/potjerali, tak nešto... a ako i ode, bila bi to Kranjčar vol. 2 situacija i sa masnokosim bi izdržao 18 minuta u svlačioni... općenito ne treba uzimati ništa za ozbiljno što izađe u medijima u sezoni kiselih krastavaca...
  • ElDorado
    4.1k
    Meni uopće nije jasno gdje on s kroničnom ozljedom uopće može ići, a ne koliko će mu biti plaća
  • Marley
    4.2k
    Bruno je prije barem 2 sezone trebao otici, odkad se poceo zajebavati. Od tada se na prste jedne ruke mogu nabrojati njegove dobre tekme. Jer ga zaboli, a i cijelu sezonu je ozlijedjen.Big Daddy

Svatko ima pravo na svoje misljenje, tako i ti imas pravo "misliti" da se Bruno vec godinama zajebava i da ga "zaboli". A ja ti imam pravo reci radi toga da si nevidjeni glupan, pa i pod cijenu bana ovdje.
    Ne znam zapravo sto je gore, kad si toliko glup ili besraman, da pises tako o covjeku o kojemu nemas pojma nista.
    A mislis kako si veeelika faca. Jao kud se nikad nije ostvarilo ono vase zajednicko sjedenje na tribini, pa da ti se pojasne neke stvari.

Ajde bok.

Edit.a vama svima ostalima koji se lovite svega sto neki dnovinarski jadnik izbaci u medije, ne samo za Brunu i ne samo sad, nego i opcenito, uopce ne znam sto reci. Pa dajte malo razmislite prije nego se zakacite na necije lazi i izmisljotine, kao da su Sveto pismo.
  • Vratite nam Istok
    552
    Marko Livaja u Hajduku, klubu koji je 30 mil. eura u minusu, ima 1.73 mil. godišnje. Najboljem igraču Dinama, klubu koji ima duplo veći budžet i nema problema s minusom, nudi se 750k plus bonusi koji, pretpostavljam, idu do 1 mil. max. Niti ja ne bih pristao na to sa sam na Petkovom mjestu, isto kao što nisu pristali niti Pjaca niti Baturina prema zadnjim informacijama.Izet Hajrović

Pa bas, izmedu ostalog, zbog tog sto Livaja ima toliko, Hajduk i je u dugovima kolikima je. Kaj me briga kolko ima Livaja u Hajduku. Može imat i 10M godišnje, to ne znači da ih mi trebamo pratit istim pristupom jer ćemo završit u istom sranju u kakvom su i oni.

Pandan tome da gledaš kako kupit BMW kakvog ima susjed, znaš da jede slance za doručak, ručak i večeru, a kad zatreba servis, auto će čamit u garaži. I svejedno ideš u istom smjeru jer, eto, on ima BMW pa ga i ti moraš imat.
  • dzg7
    409
    Da su posvojili ligu i opet ušli u LP nebi se pričalo o smanjenu ugovora, posto su se šetali po terenu i vjerojatno će igrati KL koja je treći rang normalno da mora doc do smanjena ugovora

Sami su si krivi
  • NKDZ86
    4.2k
    kaj si vidjela da nemreš bez zone d, pa si ju odlučila na neko vrijeme prisilno napustiti? :razz:
  • Big Daddy
    1.5k
    u jbt bas sam se ukakio kaj cu ban dobiti u jbt :lol:
  • JakovK6
    71
    mislila je pod cijenu njenog bana...
  • Jaro
    10.2k
    kaj si vidjela da nemreš bez zone d, pa si ju odlučila na neko vrijeme prisilno napustiti? :razz:NKDZ86

ma lijepo je ona to upakirala da pravnoformalno nije za ban ;) - ko novinari kad napisu "prema nasim izorima", "navodno" i slicno... Naime, nije rekla kolegi da je glupan, samo da mu moze reci da je glupan ako to bas zazeli ...
  • Izet Hajrović
    5.1k
    da ima statistiku kao Livaja, bio bi jedan od najboljih napadača Europe jer uz takvu realizaciju ima fantastičnu tehniku, dodavanje, snagu. Dakle, sve osim brzine bilo bi na fantastičnoj razini i kao takav bi negdje igrao za 3 mil. minimalno, mi mu to ne možemo dati, naravno. Ali, da najbolji igrač u 21. stoljeću ne može imati 1.5 mil. po sezoni, što je opet manje od Livaje, u klubu koji svake 2-3 sezone igra Ligu prvaka, u klubu koji prodaje igrače za 15-20 mil. prosječno svake 2 sezone, u klubu koji raste po pitanju "ostalih" prihoda, to mi nije jasno. S druge strane, klub koji ne igra nikakve skupine europskih natjecanja, klub koji grca u dugovima, klub koji proda igrača za 10 mil. jednom u 5 godina, naravno, može dati 1.7 mil. svojem najboljem igraču. Statistika zadnje 2 sezone? Petković nikad nije imao bajnu statistiku, ali svi znamo koliko doprinosi u svemu ostalome.

Jesu li ozljeda od prošle i ove sezone povezane? Nisu. Kod svakoga postoji rizik od ozljede. Pauzirao je dugo sad zbog jedne ozljede koja će se zaliječiti, to ne znači da ima kroničnih problema s ozljedama.

Zašto mijenjati nešto što valja? Nije Petko taj koji je podbacio ove sezone, vidim krivi ga se jer je igrao ozlijeđen, ali tko ne igra pod blokadama kad treba? Problem je u tome što je želio pomoći ekipi? Alternativne metode liječenja? Pa svi ih koriste.

Smiješno je za ovu sezonu kriviti njega osobno.

Ok, neka ode Petko, koga ćemo dovesti? Pravi napadač košta, dovest ćemo Miereza koji ove sezone ima 13 golova i 2 asistencije u UAE, platiti ga minimalno 2 mil., dati mu plaću 750k s ugovorom na 3 godine i ukupno potrošiti preko 4 mil. i opet ćemo gledati kako da ga se riješimo za 3 godine jer će imati 31 godinu, a pitanje je hoće li biti koristan kao Petko.

Dati Petku 800k fiksno + 500k kroz postotak dostupnosti na utakmicama ako se već toliko bojimo ozljeda + bonusi koje dobivaju svi ostali za osvajanje prvenstva, rezultat u Europi i svi sretni i zadovoljni. Ovakvo snižavanje plaća vraća nas 15 godina unatrag i spušta nas na razinu plaća propalog kluba s juga.
  • Paggini
    51.3k
    Jesu li ozljeda od prošle i ove sezone povezane? Nisu. Kod svakoga postoji rizik od ozljede. Pauzirao je dugo sad zbog jedne ozljede koja će se zaliječiti, to ne znači da ima kroničnih problema s ozljedama.Izet Hajrović

Ima kroničnu ozljedu pubične kosti. Pisalo se već dosta o tome, to se ne može zaliječiti. Kao što je Tongo napisao, može proći 10 godina da je dobro, može proći 5 dana da je dobro i onda opet dva tri mjeseca.

Zašto mijenjati nešto što valja?Izet Hajrović

Ali ne mijenja se ništa, sjeo je s Bobanom, koji ga želi u Dinamu, ponudio mu je novi dvogodišnji ugovor s, pretpostavljamo, manjim primanjima. Petko je to, pretpostavljamo, odbio i tražit će angažman dalje.

Nije da mu se reklo "ajde van iz kluba" ili uvjetovalo da potpiše. Ima još godinu dana ugovora, a ako postoji strah od opetovanih perioda gdje je ozlijeđen, logično je da ćeš mu ponuditi nominalno manji ugovor.
  • NitkoBitan
    27k
    Petko je to, pretpostavljamo, odbioPaggini

Uzvisenim tonom je rekao "Nemamo dogovor!"*
  • BBB Mataa998
    2.5k
    Dati Petku 800k fiksno + 500k kroz postotak dostupnosti na utakmicama ako se već toliko bojimo ozljeda + bonusi koje dobivaju svi ostali za osvajanje prvenstva, rezultat u Europi i svi sretni i zadovoljni.Izet Hajrović

I on na to kaze ne i sta cemo onda
  • Izet Hajrović
    5.1k
    Ima kroničnu ozljedu pubične kosti. Pisalo se već dosta o tome, to se ne može zaliječiti. Kao što je Tongo napisao, može proći 10 godina da je dobro, može proći 5 dana da je dobro i onda opet dva tri mjeseca.Paggini

I ok, zato smo prema mojem prijedlogu osigurani. Ako ga nema cijele sezone, dobit će 800k, a ne 1.3 mil. kao do sada. Ako ga ne bude pola utakmica kao ove sezone, dobit će 250k manje nego ove sezone. Ne znamo koliko je ponuđeno, ali zanemarimo Lesičkog, iz više različitih izvora je posljednjih dana dolazilo da je gornja granica 750k. Ne vjerujem da mu je ponuđeno s "lako ostvarivim" bonusima više od 1 mil. netto što je opet drastično smanjenje plaće i sigurno jedan od razloga odbijanja dogovora ma što god netko tvrdio da to nije razlog.

Nije da mu se reklo "ajde van iz kluba" ili uvjetovalo da potpiše. Ima još godinu dana ugovora, a ako postoji strah od opetovanih perioda gdje je ozlijeđen, logično je da ćeš mu ponuditi nominalno manji ugovor.Paggini

Isto tako on ima pravo odbiti smanjenje ugovora i što onda? Je li rješenje slanje na tribine?

I on na to kaze ne i sta cemo ondaBBB Mataa998

Ništa, neka odradi ugovor do kraja i fokusiramo se da kroz godinu dana pronađemo dostojnu zamjenu za njega. Nikako prodaja ovog ljeta.
  • Paggini
    51.3k
    Isto tako on ima pravo odbiti smanjenje ugovora i što onda? Je li rješenje slanje na tribine?Izet Hajrović

Pa nece ga se slati na tribinu, trazit ce angazman vani ili odigrati zadnju sezonu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.