• IceMan
    3.1k
    Respect Bobanu, ako je to istina kaj pišu.

Pa najbolje da odigraš godišnje 15 utakmica za 1,2 miljuna… znači plaća kao skoro pola ekipe Rijeke, ostaneš iza te Rijeke i onda kao uvrijeđena frajla ne želiš spustit ono za kaj znaš da nisi isporučio.

Više je punio crnu kroniku u novinama nego rubriku sport.

Zvone, samo peglaj!
  • Dani Olmić
    1.5k
    Spuštaj tu lovu Zvone. Ako nisi pokazao da vrijedis 1,2 milijuna onda adios amigos. Za sjedenje i grijanje klupe nebi nikome dao toliko para. Dakle uzmi ili sretno
  • NKDZ86
    4.2k
    Uzmi ili ostavi 2 by Zvonimir Boban
  • Jurki
    17.3k
    I mi smo nezadovoljni s njegovim doprinosom ove sezone.
    A za sve prije kaj je donesel je bio posteno placen i dobil lijepe bonuse.
    Sad je zajebo i trebal bi i on malo osjetiti na svojoj kozi vlastiti "doprinos" klubu ove sezone.
    Ili nek ide ili ugovor jos godinu dana kolko mu je ostalo... al onda nebi igral... vec brutalni kondicijski treninzi.. pa nek pjeva borbene.
    Boli me kuki pa taman da je Bruno Petkovic utjelovljeni Pele, Maradona i Messi.
    Pa se nek ide plakat Vlatki Peras.

Kak niti jedan igrac, predsjednik, trener, pa tak ni Bruno Petkovic nije veci od Dinama. Amen
  • ElDorado
    4.1k
    Sad se lijepo vidi kae bio problem naših zvijezda ove godine - lovica.
    Petko je prvo počeo glumiti nogometaša intelektualca s onim objavama na proslavi.
    Pa je Jakirović bio prošlo ljeto popustljiv, fizičke pripreme su bile slabašne, a Petko je uvijek bio zadnji i uostalom izlazio iz igre kako mu se digao. I posljedica toga su naravno ozljede.
    Pa se sam lječio tj po preporukama nekih nadri fizijatara i rezultat je bio pogoršanje.
    I onda ga je zapravo vratio Fabio tako da ga je poslao u Bolognu.
    Pa je opet malo glumio intelektualca s onom presicom.
    A igrao je vrlo malo.
    Naša igra u zadnjim sezonama previše je ovisila upravo o Petku. Nije on za to kriv već treneri, naravno. Nabi dugu, Petko ju dočekuje i spušta. Tako smo igrali, bez njega to nije funkcioniralo i rezultat je poznat. Zato nek novinari pišu šta hoće vrijeme je za rastanak.
  • Paggini
    51.3k
    Marko Livaja u Hajduku, klubu koji je 30 mil. eura u minusu, ima 1.73 mil. godišnje. Najboljem igraču Dinama, klubu koji ima duplo veći budžet i nema problema s minusom, nudi se 750k plus bonusi koji, pretpostavljam, idu do 1 mil. max. Niti ja ne bih pristao na to sa sam na Petkovom mjestu, isto kao što nisu pristali niti Pjaca niti Baturina prema zadnjim informacijama.Izet Hajrović

Hajduk je, između ostalog, u minusu jer posluje kako posluje, osim ako ti nama želiš reći da bi trebali tako kao hajduk davati ugovore?

A s druge strane, Livaja je ove godine imao koliko, 21 gol i 12 asistencija? Bruno je imao 6 golova i 4 asistencije. Opet, ja nemam problem s Bruninim ugovor, ali uspoređivati ga s Livajom koji je 95% svog kluba je pretjerano. Misliš da Petković s takvom statistikom i brojem utakmica koje je odigrao u zadnje dvije sezone ima argument da mu se da ugovor kao Livaji?
  • Jaro
    10.2k
    Onda nek ide u Hajduk. Samo 3×750k je vise od 1×1,2M sa 30+ godina, ocito kronicnom ozljedom i propustenom sezonom iza sebe...
  • NitkoBitan
    27k
    Sam je sebe zeznuo voodoo metodama lijecenja mimo klupskih preporuka, pa samo za to bi klub trebao imat pravo na raskid ugovora.

Nogometasi su zasticeniji od velebitske degenije. Jedina profesija u kojoj ne odgovaras za los rezultat.
  • bbb medimurje
    4k
    da slazem se
    Samo ako se napravi model raskida ugovora pa ga netko uzme samo za placu ali onda opet dolazi do problema ko bude mu dao takvu placu kakvu misli da zasluzuje
  • IvanKupres
    150
    Šteta, najveći talent koji je kročio na hrvatske travnjake. Zbogom i sretno.
  • Kermit
    463
    Pitanje je kaj je istina, a kaj su medijska naklapanja.

Boban ima što se mene tiče punu podršku da zauzda svlačionicu u kojoj se ne zna tko pije, a tko plaća. Dobro, zna se, Dinamo sve plaća.

Bruno zaslužuje respect, ali treba biti realan. Nema ga zadnje 2 sezone i klub kao što je Dinamo si ne može dopustiti da plaća igrača toliko puno, a on ne igra. Po meni je ok fix + bonusi pa neka dokažu koliko vrijede.
  • Medvedgrad
    606
    Vi koji pišete da Petka nema zadnje 2 sezone, otkud vam to?

Jeste li prespavali predzadnju sezonu, u kojoj je bio naš najbolji igrač?
  • Kermit
    463
    Vi koji pišete da Petka nema zadnje 2 sezone, otkud vam to?

Jeste li prespavali predzadnju sezonu, u kojoj je bio naš najbolji igrač?
    Medvedgrad

Nitko nije prespavao, ali je i tada bio načet ozljedama. Ja ne sporim njegov doprinos i volio bih da ostane u Dinamu, jer zdrav i prav Bruno radi razliku.

Statistički zadnje dvije sezone:

• 23/24 Dinamo odigrao 59 tekmi u svim natjecanjima, Bruno odigrao 44
    • 24/25 Dinamo odigrao 49 tekmi u svim natjecanjima, Bruno odigrao 26
  • Fabercaster
    308
    Da se polomio na treningu ili utakmici to bi bila jedna stvar. Međutim, svi pa i on sam znaju uzroke njegove ozljede. Nebi me čudilo da se uz novi, smanjeni ugovor spomenulo i pitanje privatnog života. Jbg, lijepo je biti kapetan, predvodnik i prvo lice momčadi, ali to sa sobom nosi i određene odgovornosti. Odlaskom Ademija i Ristovskog to će značiti još i više odgovornosti. Hvala mu na svemu što je napravio za klub, nakon Eduarda i Mandže za mene najveći napadač unazad 20 godina. Međutim, s obzirom da smo praktički i bez njega uzeli 11 bodova u LP i bili bod/gol razliku od titule, mislim da je vrijeme da se malo posloži ili ode ako to nije u stanju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.