• Ludovic IX
    9.1k
    ali tko ce ga kupit. Ispod milje place mu nije dosta a neće ići na manju neg tu.
  • scooniepenn
    5.1k

Jedno su promjene, a nesto sasvim drugo je rekonstrukcija koja kao rezultat ima srozavanje kvalitete ekipe u jednom prijelaznom roku. Brzo smo zaboravili na sto smo slicili odlaskom Livakovica, Sutala, Ivanuseca i pola sezone prije toga Orsica. Ovdje je nazalost dosta onih koji misle da cemo mi dovesti ozbiljne klase. Nismo mi Benfica pa da prodamo par nositelja za 150 milijuna i onda ulozimo 60 u klasne zamjene. Od svega sto se do sada spominje jedini ozbiljan igrac je Ljubicic. Sve ostalo su popune. Inace sam optimist po prirodi, ali ovo sto se do sada spominje ne nudi puno prostora za takva razmisljanja.
  • Dani Olmić
    1.8k
    Zna se sta je remont. Po meni remont znaci odlazak Petkovica. I gotovo. Preko milijun € place, a koristi nikakve, to si ne smijemo i ne mozemo priustit…

A tesko da ce ga neki ozbiljniji klub uzet
  • Crni86
    12.4k
    ha onda ce mu se dat papiri i ruke da si oslobodis budget od 1,2 milijuna eura.

Kazem po svemu kako Zvine razmislja mislim da ne zeli gradit ekipu na jednom covjeku kojeg vise nece biti tu iduce sezone.
  • Chempers
    718
    Ako Petko stvarno ne može više od ove sezone onda ova odluka ima smisla, al u svakom drugom scenariju ne. Čak i da dovedemo novog prvog napadača Petkovic itekako ima mjesta za svoju rolu, za razliku od Ademija i ovakav polovan nam puno znači. Da ne pričam o scenariju da nam se odlazak Baturine, Sucica i Petkovica desi u jednom prijelaznom roku, to je deset puta gore od ljeta 2023 s obzirom na stanje ove ekipe
  • Izet Hajrović
    5.7k
    to je tjeranje najboljeg igrača Dinama u novijoj povijesti. Nije Petković taj preko kojeg se radi remont. On i kad nije spreman, najbolji je igrač na terenu, vidjeli smo to na djelu u nedjelju, a teško da se može ponoviti ovakva ozljeda od ove sezone. Neki se ponašaju kao da se vraća od ozljede križnih pa postoji veliki rizik od ponovne ozljede. "Rješavanje" Ristovskog, Ademija i Zagorca je sasvim dovoljno što se senatora tiče.
  • Ludovic IX
    9.1k
    a petko ce pristati. Pa neće otići bez barem 70% od place jer ako nema siguran ugovor u drugom klubu, neće pristati na raskid. Koji igrac ce se odreći 1,2 miliona a nema novi ugovor u nekom drugom klubu te razine već u džepu

Nas čistka može jako skupo koštati. Čemu ga tjerati ako mu moraš cijelu plaću isplatiti
  • mrgud
    469
    A kaj ako Kovačević ne vidi više Petka i Ademija u prvih 11 jer mu ne odgovaraju za njegov stil igre.Misliš da bi se Petko mirio sa time?
  • Peškaman
    7.3k
    Najveći problem je što se ljudi istog trenutka upale na članke koji izlaze i kojim nas bombardiraju.
    Prvenstvo je završeno prije tri dana a novinari već sve znaju. Svakom igraču treba pružiti ruku,ponuditi, ako se može dogovoriti - dogovor, ako ne - razlaz.
    Ako je stvarno došlo vrijeme za odlazak Petkovića uz Ademija,Ristovskog,Baturine,Sučića zahvaliti se za sve što su učinili za Dinamo,poželiti sreću, treba početi graditi neku novu generaciju "senatora".
  • Crni86
    12.4k
    kakvo tjeranje? Pise lijepo u tekstu ako je uopce istinit da Boban zeli zadrzat Petka te mu je zato i ponudio novi ugovor. Perko odlazi jer zeli druge izazove ne zbog place.

Ma ja iskreno mislim da ce na meaju porpisat novi ugovor i ostat.
  • rokikaciga
    2.8k
    A kaj ako Kovačević ne vidi više Petka u prvih 11mrgud
    Ako neki trener potencijalno zdravog Petkovića ne vidi u prvih 11 Dinama taj mi ne bi trenirao niti NK Žerjavinec.
    Perko odlazi jer zeli druge izazove ne zbog place.Crni86

A Tarzan promjenio ploču na potencijalno ostajanje...ovo su medijske patke
  • Paggini
    58.1k
    On i kad nije spreman, najbolji je igrač na terenu, vidjeli smo to na djelu u nedjelju, a teško da se može ponoviti ovakva ozljeda od ove sezone.Izet Hajrović

Ozljeda pubične je često kronična, što mi se čini da je slučaj i kod Petka. Nije on ništa slomio pa da se to zaliječi, ovo je upala s kojom si par tjedana dobro pa te samo presječe opet.

Opet, ja pričam napamet, ali ako je to slučaj, onda ne možeš računati na njega kao nositelja oko kojeg se gradi igra i ovo je U TOM SLUČAJU jedino dobro riješenje za Dinamo.

Naravno, sad je pitanje ako stvarno ide, koga će se dovesti za zamjenu jer svi ovdje kolektivno imamo PTSP od zamjena nositelja zadnjih 4, 5 godina i strah me da će i takav nezaliječeni Petko biti bolji od zamjene...
  • Tongo Doumbia
    6.7k
    Da, taj problem se, zapravo, nikada ne sanira.

Može ti se javiti opet za 2 tjedna, možeš do kraja karijere biti s mirom i fit.
  • Captain America
    20.4k
    Isti roster igrača slagan od istog tog sportskog sektora ubode 11 bodova u Ligi prvaka a u HNLu skupi 65 bodova? Kako to objašnjavaš?Noel

Opet hvatanje za 11 bodova u Ligi prvaka, a nikad dosad nismo imali 3 utakmice s momčadima poput Slovana, onakvog Salzburga i Celtica. Protiv Monaca je statistika pokazala da smo zaslužili poraz. Spasio nas je travnjak koji nam je odgovarao kako protivnik ne bi mogao razviti igru. Dobili smo Slovan u kojem je Marko Tolić glavni igrač i Salzburg kojem se kao i nama dogodila ona jedna sezona kad je sve pošlo nizbrdo. Sa Celticom je bila prijateljska podjela bodova. Milan smo dobili s igračem više.

Isti roster igrača sa jednim trenerom u jednoj jedinoj utakmici lige prvaka primi 9 komada u sljedećih 8 drugi trener primi isto tolko u 8 utakmica? Kako to objašnjavaš?Noel

Je li igrao drugi trener s ijednom momčadi približne kvalitete Bayernu koji je izašao na teren nabrijan kao da se radi o finalu LP? Svaki trener bi nastradao u takvom odnosu snaga. Pitaj Marca Rosea, Sebastiana Hoenessa i Dina Toppmollera kakav je osjećaj s moćnijim kadrom od Dinamovog dobiti porciju od Bayerna.
  • Mathiasovi Chageri
    5.7k
    Hvala Bogu da se ide u remont. Šteta da je godinu dana prekasno. Samo nek se čisti, ionako 90% ove ekipe ne smije dočekati 1.7 u Dinamu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.