• Keyser Soze
    13.6k
    Ako stvarno imamo dobru financijsku situaciju, ne vidim razlog zbog kojeg bi neki bolji igrači primali 750k, naravno ako je istina.
  • Apostol
    25
    Baš me zanima koga će to dovest umjesto Petka i za koju lovu. Napadača je uvijek najteže naći. Pogotovo u današnje vrijeme. Neka nam je Bog na pomoći
  • ElDorado
    4k
    Ok, za sada koliko je igrača iz prvih 11 sigurno otišlo? Franjić i Sučić. Polako….
  • keppi
    363
    Neki dan kada je Modrić potjeran iz Reala većina je bila ogorčena, sada kada mi tjeramo našeg "Modrića" onda je to prijeko potrebno resetiranje. Daj Bože da ste vi koji hvalite ovaj potez u pravu, ali po meni bez Petka mi smo u najboljem slučaju razina Belupa ili Osijeka.
  • Jay
    1.6k
    Znam da je dobra odluka cim se pojavi 20 "zabrinutih" profila koje prvi put vidim
  • SjevernaStrana
    2.5k
    Bivši trofejni trener je po tome sam sudjelovao u svojem bušenju budući da sportski sektor u dogovoru s njim nije doveo lijevog beka i trećeg napadačaCrusades

Ne vjerujem da je bivši trener napravio to da propadne transfer Samuela Dahla ili da se Kevin Carlos nikada ne ukrca na avion za Zagreb.
  • Matac94
    2
    Da li je neko možda razmišljao o mogućnosti dovođenja Matanovića iz Frankfurta na posudbu sa pravom otkupa kao npr. Vidović. Šteta takvog igrača na klupi Frankfurta, a dobro će doći i nama i reprezentaciji ako se razvije.
  • Ijayi Atiemwen
    2.8k
    Da li je neko možda razmišljao o mogućnosti dovođenja Matanovića iz FrankfurtaMatac94

Ide u Freiburg
  • Facke
    6k
    Mene nije jasne cemu tulika negativa. Dinamu treba remont. Tu potvrdu sme dobili ovu sezonu. Bitne je prve srati. Boban je tek dosel i treba mu dati punu podrsku. Kak bu na kraju ispale bume vidli. Al eto citam i vidim da niste ne valja. Ja nemam pojma kaj bi vi steli vise?! Ova trenutna ekipa treba nova imena i gladnih igraca. Ak su neki igraci siti i imaju zelju napustit klub onda je to vredu.

Veliki je privilegij za Dinamo da imame igraca ko Petkovica tak duge u momcadi. El je on tulike dober igrac da je mogel igrati za velikana poput Bayerna. Bez problema. Napadaca ko Brunu, s takvu tehniku, s vicem vu igre nemas skoro pa nigde vise. Ak on ima stvarne zelju da ide dalje zelim mu zdravlja i svu srecu na ovem svetu.
  • don
    13.2k
    Boban radi 24/7 i sigurno da je upoznat bolje od svih nas u potencijalne probleme odlaskom Petka, pa nije on retardiran.

zaboravljamo da nam više nije Vlatka Peras predsjednica uprave nego Zvone Boban, a virujte, ako itko želi dobro Dinamu to je on.
  • Dudu9
    1.8k
    Kod Petkovića bitno je samo zdravstveni problem ako se to ne može riješiti i nastavit će se i iduću sezonu onda je dobra odluka da se rastajemo, ako Petković do nove sezone može bit zdravstveno spreman, glupost pustit takvog igrača jer skoro je nemoguće pronaći takvu klasu
  • Paggini
    51.3k
    Neki dan kada je Modrić potjeran iz Reala većina je bila ogorčena, sada kada mi tjeramo našeg "Modrića" onda je to prijeko potrebno resetiranje. Daj Bože da ste vi koji hvalite ovaj potez u pravu, ali po meni bez Petka mi smo u najboljem slučaju razina Belupa ili Osijeka.keppi

Nit je itko bio ogorčen što ide iz Reala, nit itko iz Dinama tjera Petkovića, nit itko hvali potez uprave, nit smo imali Petka 80% ove sezone, a nije da smo s njim na terenu dobili bog zna šta s obzirom da je cijelo vrijeme bio načet ili se vraćao u formu

Ali dobro si pokušao, napiši još 10 puta isto pa će postati istina
  • Pacho
    1.2k
    Mene brine pronalazak zamjene, jer ne zelimo trositi vise od nekih 3M eura za individualni transfer, a tesko da cemo naci neku zvijer za takvu lovu.
  • Chempers
    676

Mogao bi čitati s razumijevanjem malo, rekao sam u pravilu. Koliko još potencijalnih Petkovica imamo na lageru u juniorima i koliko instant Petkovica možemo kupiti ?

Proizveli ga nismo, nije čovjek proveo juniorski staž ovdje pa došao u prvu momčad nego je bio 2 godine kao dijete prije nego je otišao dalje, a njegovo dovođenje, s obzirom na svotu i reputaciju koju je tada imao i ono što je kasnije postao je događaj koji se dogodi jednom u par desetljeća ako i toliko.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.