• Noel
    11.8k

Isti roster igrača slagan od istog tog sportskog sektora ubode 11 bodova u ligi prvaka a u HNLu skupi 65 bodova? Kako to objašnjavaš?

Isti roster igrača sa jednim trenerom u jednoj jedinoj utakmici lige prvaka primi 9 komada u sljedećih 6 drugi trener primi 6 golova. Kako to objašnjavaš?
  • Krizy
    56.8k
    Ako ćemo o trofejnim trenerima predlažem povratak Krunoslava Jurčića.
  • E46
    1.3k
    Decki jos se sve stigne srediti, igranka tek pocinje. Pa sta vi mislite da ce tovari zadrzati bas sve igrace? Nekako imam dojam da im odlaze pukstas, krovinovic, uremovic, prpic, bamba?, rakitic gotovo sigurno.. Kod njih su to sve nosioci ekipe pored livaje, a jos se ne zna ni sto ce s livajom bit iduce sezone, mozda dobije odma 3 4 tekme kaznu, pa kad dode mozda razjebe sistem koji taman Garcia uspostavi bez njega... Nikad ne mozemo znat sta nosi buducnost.

Jedino znam da bi u Dinamo kao zamjenu za Baturinu htio vidjeti Harisa Hajradinovica, i iza njega Soldu i Ljubičića. Slabo se spominje i ljudi su se zajebavali ovdje da kao da valja ne bi igro u turskoj kao da je turska razina malte u najmanju ruku. Strah me samo da ce Alen Petrovic pokupit Hajradinovica i da ce bit najbolji igrač lige a mi cemo to onako popratiti.
  • Paggini
    51.2k
    Ekipa prije tri dana: "ova cijela ekipa treba potpuni remont, nema ovo vise smisla"

Ekipa nakon tri dana: "ne mogu vjerovati da se ide u remont"

Ajmo se odlučiti dečki
  • Ludovic IX
    8.6k
    ali tko ce ga kupit. Ispod milje place mu nije dosta a neće ići na manju neg tu.
  • scooniepenn
    4.5k

Jedno su promjene, a nesto sasvim drugo je rekonstrukcija koja kao rezultat ima srozavanje kvalitete ekipe u jednom prijelaznom roku. Brzo smo zaboravili na sto smo slicili odlaskom Livakovica, Sutala, Ivanuseca i pola sezone prije toga Orsica. Ovdje je nazalost dosta onih koji misle da cemo mi dovesti ozbiljne klase. Nismo mi Benfica pa da prodamo par nositelja za 150 milijuna i onda ulozimo 60 u klasne zamjene. Od svega sto se do sada spominje jedini ozbiljan igrac je Ljubicic. Sve ostalo su popune. Inace sam optimist po prirodi, ali ovo sto se do sada spominje ne nudi puno prostora za takva razmisljanja.
  • Dani Olmić
    1.5k
    Zna se sta je remont. Po meni remont znaci odlazak Petkovica. I gotovo. Preko milijun € place, a koristi nikakve, to si ne smijemo i ne mozemo priustit…

A tesko da ce ga neki ozbiljniji klub uzet
  • Crni86
    10.9k
    ha onda ce mu se dat papiri i ruke da si oslobodis budget od 1,2 milijuna eura.

Kazem po svemu kako Zvine razmislja mislim da ne zeli gradit ekipu na jednom covjeku kojeg vise nece biti tu iduce sezone.
  • Chempers
    675
    Ako Petko stvarno ne može više od ove sezone onda ova odluka ima smisla, al u svakom drugom scenariju ne. Čak i da dovedemo novog prvog napadača Petkovic itekako ima mjesta za svoju rolu, za razliku od Ademija i ovakav polovan nam puno znači. Da ne pričam o scenariju da nam se odlazak Baturine, Sucica i Petkovica desi u jednom prijelaznom roku, to je deset puta gore od ljeta 2023 s obzirom na stanje ove ekipe
  • Izet Hajrović
    5.1k
    to je tjeranje najboljeg igrača Dinama u novijoj povijesti. Nije Petković taj preko kojeg se radi remont. On i kad nije spreman, najbolji je igrač na terenu, vidjeli smo to na djelu u nedjelju, a teško da se može ponoviti ovakva ozljeda od ove sezone. Neki se ponašaju kao da se vraća od ozljede križnih pa postoji veliki rizik od ponovne ozljede. "Rješavanje" Ristovskog, Ademija i Zagorca je sasvim dovoljno što se senatora tiče.
  • Ludovic IX
    8.6k
    a petko ce pristati. Pa neće otići bez barem 70% od place jer ako nema siguran ugovor u drugom klubu, neće pristati na raskid. Koji igrac ce se odreći 1,2 miliona a nema novi ugovor u nekom drugom klubu te razine već u džepu

Nas čistka može jako skupo koštati. Čemu ga tjerati ako mu moraš cijelu plaću isplatiti
  • mrgud
    438
    A kaj ako Kovačević ne vidi više Petka i Ademija u prvih 11 jer mu ne odgovaraju za njegov stil igre.Misliš da bi se Petko mirio sa time?
  • Peškaman
    7k
    Najveći problem je što se ljudi istog trenutka upale na članke koji izlaze i kojim nas bombardiraju.
    Prvenstvo je završeno prije tri dana a novinari već sve znaju. Svakom igraču treba pružiti ruku,ponuditi, ako se može dogovoriti - dogovor, ako ne - razlaz.
    Ako je stvarno došlo vrijeme za odlazak Petkovića uz Ademija,Ristovskog,Baturine,Sučića zahvaliti se za sve što su učinili za Dinamo,poželiti sreću, treba početi graditi neku novu generaciju "senatora".
  • Crni86
    10.9k
    kakvo tjeranje? Pise lijepo u tekstu ako je uopce istinit da Boban zeli zadrzat Petka te mu je zato i ponudio novi ugovor. Perko odlazi jer zeli druge izazove ne zbog place.

Ma ja iskreno mislim da ce na meaju porpisat novi ugovor i ostat.
  • rokikaciga
    1.5k
    A kaj ako Kovačević ne vidi više Petka u prvih 11mrgud
    Ako neki trener potencijalno zdravog Petkovića ne vidi u prvih 11 Dinama taj mi ne bi trenirao niti NK Žerjavinec.
    Perko odlazi jer zeli druge izazove ne zbog place.Crni86

A Tarzan promjenio ploču na potencijalno ostajanje...ovo su medijske patke
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.