• Mathiasovi Chageri
    5.4k
    Mislim da je Nietzsche napisao da je nada je u stvarnosti najgore od svih zala, jer produžava čovjekove muke. Tako se ja osjećam dok čitam da se tri dana raspravlja o igraču koji je službeno igrač Reala minimalno do 13.7 i za kojeg ne postoji nikakva indicija, mali trag nade, poluinsajderska informacija ili izjava da bi se mogao u nekakvom ludom scenariju vratiti u Dinamo.

Korisnije nam je da se fokusiramo na realnije mete, da se potrudimo nagovoriti Badelja da odradi jednu sezonu prije mirovine u Dinamu da klinci poput Pavića, Kače i Stojkea mogu učiti od pravog gospodina, Dinamovca s velikim D i velikog igrača, nego da se nadamo da će se Modrić smilovati i doći u Zagreb. Ubit će nas ta nada.
  • Crni86
    10.9k
    a kaj je to neg navijacki? Nadati se? Sanjati? Kaj je nego navijacki danas sanjati pobjedu nad varazdinom i kiks rijeke da budemo prvaci? Kaj da budemo realisti i kazemo e jbga nemamo samse rijeka ima sve u svojim rukama… pa brate di je car u tome?

Pa nebumo mi nagovarali badelj da ne ode u penziju :lol:
  • Mathiasovi Chageri
    5.4k
    a kaj je to neg navijacki? Nadati se? Sanjati?Crni86

Nadati se je posve ok, bilo je ok nakon one kampanje u Marci, nakon onog “Imalo bi smisla”, nakon nagovaranja da dođe.

Nakon što nas je dvije godine otkantavao, sad opet radimo isto. Nisam tip koji voli ta moljakanja, guranja, bila su mi gadljiva i u Splitu s Perišićem, a sad se na nekoj nižoj razini mi isto pretvaramo u to. Ako dođe ok, ako ne široko mu polje. Lik je ionako prvenstveno Realovac pa onda sve ostalo. Dinamo je za njega samo klub za koji je nekad igrao. Ni blizu kao Kovačiću, Badelju ili Olmu.
  • Crni86
    10.9k
    a ko ga moli? Pobrkao si loncice. Ljudi se ovdje nadaju, nit ga molie, nit se pise da cemo propast bez njega vec se jednostavno sanjari sto je s navijacke strane sasvim normalno.
  • El Madrigal
    393

Prije godinu dana je to bilo.
    Neka se sere, samo da se sere.
  • criticus
    3.8k
    Da Modrić odabere neki Madridski klub ispred Dinama, pa i tako mrtvi Getafe bi mi bilo jasno. Niko nezna kako cija familija funkcionira i nemam sta tu dodat.
    Ajde čak i neki drugi Španjolski klub mada i to mi je puno manje ok.
    Al da izabere neki Torino il Fiorentinu ispred Dinama, na JEDNU sezonu mi nije jasno
    Odnosno jasno mi ja da ga onda zaboli kuki za Dinamo. Sve 5. Al onda kao član (ukoliko je moguće) pokrećem peticiju da se promijeni ime terena koji nosi njegovo ime. Barem 100 dinamovih igrača (bez pretjerivanja) onda ima bolji razlog da njihovo ime nosi taj teren. Stadion nek se Teofilom zove!

Toliko.
  • rokikaciga
    1.5k
    Barem 100 dinamovih igrača (bez pretjerivanja) onda ima bolji razlog da njihovo ime nosi taj teren.criticus

Barem četvorica u ovoj sramotnoj sezoni :lol:
  • Ritam Ulice
    551
    ovu peticiju necu zaboravit jer cemo je vjerojatno morat pokrenut :rofl:
  • Captain America
    20.3k
    pokrećem peticiju da se promijeni ime terena koji nosi njegovo ime. Barem 100 dinamovih igrača (bez pretjerivanja) onda ima bolji razlog da njihovo ime nosi taj teren.criticus

Cristiano Ronaldo je obećao Sportingu da će se vratiti pa obećanje po svemu sudeći neće biti ispunjeno. To ne sprječava Sporting da ga maksimalno koristi u marketinške svrhe jer imaju na što biti ponosni.

Iz male Hrvatske, zemlje od 4 milijuna stanovnika je došao igrač koji je postao najtrofejniji igrač u povijesti najvećeg kluba na svijetu (da, najvećeg, molim bez navođenja Oršinog patetičnog citata), a prve korake u karijeri je napravio u našem Dinamu. Sad bi ga se trebali odreći jer mu nije privlačno igrati KL ili riskirati ozljedu na oraniciu Gorici par mjeseci prije SP na koje toliko želi ići. Tu je naravno i faktor da mu dobar dio navijača i dalje zamjera iskaz na suđenju. Što mu treba nakon ovakve karijere da njemu ili njegovoj obitelji neka primitivna iskompleksirana krkančina dobacuje uvrede dok šeće ulicom.

Najbolje nek se teren zove po herojima navijača Maximilianu Bernaueru.

Luka je institucija i potpuno ga razumijem, štoviše i podržavam ako ne dođe ovdje. Sigurno je sanjao da igra s Valinčićem, Medićem, Lisicom uz dirigenta Marija Kovačevića. Orša, Ivanušec, Livaković, Majer... su se kunili u ljubav prema Dinamu pa su im ipak bili privlačniji Southampton, Fenerbahce i Feyenoord.

Štogod Luka odlučio, moju podršku, a vjerujem i većine Dinamovih navijača će uvijek imati.
  • criticus
    3.8k
    Najbolje nek se teren zove po herojima navijača Maximilianu Bernaueru.Captain America

Da da na njega sam mislio u ovih 100.

Luka je institucija i potpuno ga razumijem, štoviše i podržavam ako ne dođe ovdje.Captain America

Kapiten Esade "navijač Dinama" izjavi ovo.

Štogod Luka odlučio, moju podršku, a vjerujem i većine Dinamovih navijača će uvijek imati.Captain America

I u Zvezdu ili baš specijalno tada?
  • Jos-Optimus
    5.6k
    Orša i Livi su Dinamu dali koliko Luka neće za 10 života
  • austrijanac
    6.9k
    Shvatio bi tipa lokalne klubove u/oko Madrida, shvatio bi i kod Beckhama, pa čak i arapske pare.

No Italiju ili nešto slično baš i ne mogu shvatit.

Nakraju, što se nas pita, siguran sam da je bio pozvan, na njemu je ostalo.
  • GOAT
    2.7k
    Orša i Livi su Dinamu dali koliko Luka neće za 10 životaJos-Optimus

Covjek govori kako Modrica mozemo "iskoristiti" u marketinške svrhe. Orsa i Livi nama znace jako puno ali njih sigurno neces "prodati" kad ti u obilazak dode neki japanac ili francuz ili tokom dovodenja novog sponzora ili sta ti ja znam koje jos marketinske fore mozemo izvuci, slagao se ti ili ne ali to je cinjenica. Ako razmisljas glavom onda ces zaradit svaki euro na njemu a ako razmisljas srcem onda ces se ograditi od njega i tjt.

A sad ako Luka ne zeli doci nazad to je njegovo pravo kao i sto svaki navijac ima pravo o tome misliti sto zeli.
  • Jos-Optimus
    5.6k
    čovjek ih usput spominje i u kontekstu toga da su otišli kao da su se samo pokupili, neusporedivo.
  • Felip
    558
    MLS. Jedina normalna opcija za kvalitetno odraditi sezonu uoči SP. #imalobismisla je čista patetika.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.