• Mathiasovi Chageri
    5.2k
    Mislim da je Nietzsche napisao da je nada je u stvarnosti najgore od svih zala, jer produžava čovjekove muke. Tako se ja osjećam dok čitam da se tri dana raspravlja o igraču koji je službeno igrač Reala minimalno do 13.7 i za kojeg ne postoji nikakva indicija, mali trag nade, poluinsajderska informacija ili izjava da bi se mogao u nekakvom ludom scenariju vratiti u Dinamo.

Korisnije nam je da se fokusiramo na realnije mete, da se potrudimo nagovoriti Badelja da odradi jednu sezonu prije mirovine u Dinamu da klinci poput Pavića, Kače i Stojkea mogu učiti od pravog gospodina, Dinamovca s velikim D i velikog igrača, nego da se nadamo da će se Modrić smilovati i doći u Zagreb. Ubit će nas ta nada.
  • Crni86
    10.6k
    a kaj je to neg navijacki? Nadati se? Sanjati? Kaj je nego navijacki danas sanjati pobjedu nad varazdinom i kiks rijeke da budemo prvaci? Kaj da budemo realisti i kazemo e jbga nemamo samse rijeka ima sve u svojim rukama… pa brate di je car u tome?

Pa nebumo mi nagovarali badelj da ne ode u penziju :lol:
  • Mathiasovi Chageri
    5.2k
    a kaj je to neg navijacki? Nadati se? Sanjati?Crni86

Nadati se je posve ok, bilo je ok nakon one kampanje u Marci, nakon onog “Imalo bi smisla”, nakon nagovaranja da dođe.

Nakon što nas je dvije godine otkantavao, sad opet radimo isto. Nisam tip koji voli ta moljakanja, guranja, bila su mi gadljiva i u Splitu s Perišićem, a sad se na nekoj nižoj razini mi isto pretvaramo u to. Ako dođe ok, ako ne široko mu polje. Lik je ionako prvenstveno Realovac pa onda sve ostalo. Dinamo je za njega samo klub za koji je nekad igrao. Ni blizu kao Kovačiću, Badelju ili Olmu.
  • Crni86
    10.6k
    a ko ga moli? Pobrkao si loncice. Ljudi se ovdje nadaju, nit ga molie, nit se pise da cemo propast bez njega vec se jednostavno sanjari sto je s navijacke strane sasvim normalno.
  • El Madrigal
    386

Prije godinu dana je to bilo.
    Neka se sere, samo da se sere.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.