• Paggini
    51k
    Cordoba ima bikovsku snagu i bombu u nogama, dribling nema ni blizu, čak mi se čini da patološki izbjegava ući u driblinge.

Izbacio je dvije tri finte i probio beka u sezoni i na snagu se izborio, al mrljavo je to sve skupa bilo na razini krila, pogotovo Pjace koji ulazi u u 5, 6 duela po utakmici, dok Cordoba bježi od njih.

Dodavanja i kombinatorika mi se čine čak i korektni, ali isto tako nije baš prebrz igrač. Brži i eksplozivniji od Pjace svakako, ali nije vižljasti brzanac.

No mislim da ga je Boban svejedno prekrižio
  • hardek
    4.5k
    Prvu tekmu kad sam ga vidio rekao sam da ćemo najbolje od njega vidjet za godinu dana. Jednostavno je previše sirov i neobučen taktički.

Vjerujem da čući u njemu nešto al nisam siguran da ćemo to vidjeti u Dinamu.
  • Dudu 9
    706
    Oršić nema kombinatoriku?
    Pa kombinatorika između njega i Petka je nešto što treba pokazivati juniorima kao primjer iste.

Njegova najveća manjkavost je to što nema dribling.
  • badjibadara
    4.7k
    Vjerujem da čući u njemu neštohardek

Da, da, samo ispod stola čući, na nasu nesreću.
  • GOAT
    2.7k
    Sjećam se kako smo na osnovu onog jednog videa njegovih sažetaka govorili daj mi tu jogu bonito na Maksimiru hahaha

Ja bi ga ostavio jos jednu godinu, barem posudba negdje u HNL da budemo malo sigurniji na čemu smo.
  • Jaro
    10.1k
    sve ponude za njega bih prihvatio, kao i za ostale beskorisne - Mbuku, Mmae, Bockaj, Peric, Zagorac, ima sigurno jos poneki...
  • Dudu 9
    706

Ukratko crni Kastrati.
  • GeneralNapoleon
    1.6k
    bombu u nogamaPaggini
    Sjecam se ubiti samo onog jednog suta iz daljine protiv ja mislim Gorice. Ali se nikako ne slazem da ima bombu u nogama. Taj sut je bio jako silovit ali je u svim ostalim segmentima pokazao zasto bas nema bombu.

Za mene nije bomba samo ako imas jak sut. Recimo i Kaneko je zabio onu bombu Astani. Ali osim toga takoder samo par suteva slicnih tom Cordobi. Osim siline apsolutno nista.

Bombetinu u nogama imaju Orsic, Pjaca, Stojkovic, Pasalic na primjer. Po mom misljenju je bombetina ako kombiniras snagu i tehniku suta. Cordoba nema ni effet ni preciznost ni tehniku u sutu. Za razliku od gore navedenih.
    On bombu moze zabit samo slucajno i nikako ne vidim da kao navedeni predstavlja opasnost iz daljine za protivnika ukoliko mu se da prostora.
  • Zagi
    9.8k
    vjerujem na ovakvim igracima mozemo dobiti natrag ulozeno cak i ako flopnu, jer su primjerice u MLS-u ludi za takvimaPacho

Gle možda. Ipak je netko tamo platio Biuka 6-7-8 m eura.
    Ali ne navijam ja za dučan da razmišljam o cijeni povratne ambalaže.

A tek ako počnemo o cijeni opportunity cost-a jer se za te novce nije doveo neki igrač koji bi doprinio u sezoni , pa možda nas gurnuo u kvalifikacije pa onda i u možebitnu ligu prvaka....

Ma, neću.
    Adio Juan, adio Sammy, a i nadam se posebnim pozdravima nekima koji su puno cijenjeniji na forumu i dosta blijeđe puti.
  • Droljo
    16.3k
    Naš je i vi izbacivači iz dinama morat ćete se još strpiti. Koju godinu... Treba mu dati šansu na pripremama. Tu se lijepo vidi ili jesi ili nisi. Čovjek nije dobio utakmicu i pol u kontinuitetu a i da je đaba kad smo igrali za kurac.
  • Zagi
    9.8k
    Kontinuitet dajem trenerima. Ovaj nek traži kontinuitet u Santiago de Chile ili tako nešto.
  • Droljo
    16.3k
    Kontinuitet dajem trenerimaZagi

Pa gdje si bio prošle sezone?
  • Zagi
    9.8k
    A di si mene našao za to prozivati dragi...
  • Droljo
    16.3k

Pa ti veliš da daješ kontinuitet trenerima. To nam je trebalo prošlu sezonu. :lol:
    Ne prozivam te ja.
  • Zagi
    9.8k
    Ne prozivam te ja.Droljo

Onda te niš ne kužim. Izgubio si me kao Buki svaki fizički duel.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.