• Noel
    11.8k
    Ostavio bih ga zbog godina.
  • SjevernaStrana
    2.5k
    Hvala pajdašima mojim avengerskim na pomoći. Sjetio sam se još jedne: "pod pravim trenerom će pokazati što zna.."
  • prefontaine
    2.2k
    Eh, da nam je 'vako krilo, em brz, em lijevica, em dribling... Top!
  • Zagi
    9.8k
    A tek preprodajna vrijednost ...
  • Paggini
    51k
    Ipak smo ga platili 2 milijuna, treba igrati
  • Omake
    8.6k
    Nadam se da ćemo mu dati šansu još jednu godinu. Majera se čekalo dvije sezone npr, a preselio se za par tramvajskih stanica. Ne znam što se događalo zadnjih par mjeseci, ali i dalje vjerujem da može postati krilo koje u HNLu isporuči 10-15 golova. Igranje s Petkom i Ljubicicem bi moglo pomoći da se etablira u takvog igrača.
  • NKDZ86
    4.2k
    nije dobio pravu šansu, ne šmekaju ga treneri
  • GeneralNapoleon
    1.6k
    Po meni mu ponajprije fali dribling. Djeluje mi kao da drvo ne bi prosao 1 na 1. A to je nekako problem vecina nasih krila. Kod nekih zbog manjka tehnike (Cordoba) a kod drugih zbog manjka eksplozivnosti (Pjaca).

Mislim da bi puno bolje izgledao u kontraskoj ekipi. Sto je djelomicno i pokazao na pripremama. Ali s time da napadamo uglavnom niski blok je pozeljno imat dobar dribling na malom prostoru.

S druge strane mislim da bi se moglo pokusat napravit nekog Orsica sa temua od njega. Orsic isto nije bio dribler koji ce na malom prostoru razbijat protivnike driblingom ili opcenito nekim Yamalovskim potezima stvarat visak.

Orsic je po meni bio izvanredan u te cetri kategorije pas igra/kombinatorika, sut, brzina, zavrsnica.

Tu mi je problem sto kod Cordobe ne vidim ni blizu sut il centarsut koji je Orsic imao. Ali gdje vidim potencijala, zbog cega mislim da bi mozda mogao bit Orsicevski tip igraca, je pas igra/kombinatorika i zavrsnica.
    Brzinu ima dobru i sad da digne ove dvije stvari na visu razinu bi po mojem misljenju mogao suradivat dobro sa Petkom slicno kao Orsic.

Jedino sto ga manjak bombetine radi limitiranijim i dosta jednostavnijim za procitat od strane protivnika. Moze ga se realno pustit uvijek da puca, jer djeluje da moze samo slucajno iz daljine zabit.
  • Orc123
    11.7k
    Kad dobi priliku onda mozemo pricati da li vrijedi ili ne ...cist jednostavno....i sa duplo manje utakmica ima isti ucinak ko sto je imao Spikic u svojoj premijernoj sezoni ali ne preziva se Kordobić pa se po defoltu otpisuje....klasika
  • Orc123
    11.7k
    Orsic je bio top krilo, legenda kluba ali reci da je bio izvanredan u pas igri i kombinatorici je bezveze...da je to imao igrao bi u Interu, Milanu, Atleticu ili Dortmundu....to mu bila najveca manjkavost i to ga kostalo jos vece karijere...izrazito nesiguran u pasu i u kombinatorici na malom prostoru, vanserijski sut i brzina/eksplozivnost.
    Da je to imao bio bi kopija Perisica i otprilike takvu karijeru bi napravio....
  • Pacho
    1.2k

Mozes se sprdati, ali vjerujem na ovakvim igracima mozemo dobiti natrag ulozeno cak i ako flopnu, jer su primjerice u MLS-u ludi za takvima. Dok neki HNL flop mozemo samo proslijediti Rijeci besplatno ili slati po posudbama dok mu ne istekne placa.
  • CastAway1986
    2.9k
    Za razliku od ostalih stranih "pojačanja " ( Mbuku , Mmaee , Oliveras , Kanga ) za Cordobu vjerujem da može ispasti dobar igrač..Sad jel to kroz posudbu da se još više navikne na europski nogomet ili ga rotirati i davati mu šansu u HNL-U..Imam osjećaj i da način na koji igramo mu baš ne odgovara i da bi recimo u Rijeci bio među važnijim igračima..
  • Pacho
    1.2k
    Realno - kojem bi krilu pasao ovakav Rile?
  • GeneralNapoleon
    1.6k

Ne znam. Meni je imao dobar pregled i pas za krilo. I jako dobar centarsut. A najprije mi pada na pamet kombinacija njega i Petka protiv Milana.

Naravno nije to imao na razini Pjace ili Ivanuseca ali potpuno dovoljno. Vise mi se cini da je nastao taj dojam bas zato jer ne vodi loptu tako fino kao ostali i nema dribling pa eto kao nema kombinatorike i pas igre jer izgleda ponekad nespretno. Al to je samo moj dojam.
  • Pacho
    1.2k
    Mislim da bi bio dobar ako je istina da cemo igrati okomitije i brze. Zelim napokon vidjeti krilo koje napada prostor ili ide u dribling odmah u trku. Vec me boli glava od onog kad nam krila stanu, pricekaju da se obrana poslozi pa onda krenu s biciklima...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.