• Tvrdica McTvrdi
    177
    Želim/treba 12, očekujem 6-7.
  • Laugreano
    4.1k
    Ljubicic, Medic, Lijevi bek, desno krilo, napadac ako Petko ode. Odlaskom Petka min 5 igrača za prvih 11.
  • vlatkomarkovic
    1.1k

Ma znam, ali ko prvo čovjek, ak to fkt očekuje je bolestan u glavu. Ko drugo Florucz nije u nikakvim kombinacijama Dinama. Ko treće čovjek i nije igrač za Dinamo.

Mislim ta njegova izjava je ko da mi poručimo Realu da Kacavenda košta više od 30 milijuna. :lol: :lol:
  • vjeko1701
    15.4k
    Ljubičić bi trebao biti jedan. Medić nadam se isto ako su priče o njemu istinite. Ostalo će se vidjeti. Nama MORA sletjeti još igrača koji odmah ulaze u ekipu.
  • vlatkomarkovic
    1.1k

Kanga će ti ili igrati u drugom dresu ili trčati krugove oko Maksimira... znači da je samo pitanje da li nam trebaju 2 ili 1.
  • ElDorado
    3.9k
    Najmanje realno je da Petko ode. Ne znam gdje on može proći lječnički. Postoji taj neki info za Petka da je Boban već s njim ozbiljno razgovarao i postavio neke uvjete, a i novinari su pisali da je pristao i na manju plaću.
    Ja osobno mislim da Mišića treba maknuti sa šestice ili ga pustiti da ode. Nisu upitne njegove kvalitete ali mislim da se on potpuno potrošio kod nas, nema više te energije, spor je i teško ćemo ubrzati igru s njim na šestici.
    Kuleta treba prodati.
    Nije mi jasno ovo s Valinčićem, ili misle prodati RPGa, što bi mi bilo žao, ili misle da Mikić nije taj.
  • Jaro
    10.1k
    nama treba prvih 11 jacih nego ovih sadasnjih, s tim da racunaj da od sadasnjih gubis sucica i vjerojatno baturinu. Dakle, trebas zamjenu za njih dvojicu (Ljubicic + Stojkovic su losiji od Sucic + Bati tako da na ostalim pozicijama trebas jebeni upgrade da bi bio jaci nego ove sezone... Uglavnom - nisam previse optimistican, idealno bi bilo jos 2 krila (lijevo + desno - od ovih kaj su tu odabrati rezervu ostalo skart), 2 lijeva beka, 1 desnog beka, dednog stopera, jednog napadaca i golmana :rofl: Dakle - nadat se da cemo dobiti trenera koji ce "od govna napravit pitu" jer je ovolko transfera za prvih 11 nemoguce ocekivat... A sad, ako je vec trener odabran - onda ni tu nemremo neka cuda ocekivat, dakle - ocekujemo slicnu sezonu ovoj u HNL sa slabijom europom...
  • Jurki
    17.3k
    Mikicu treba jedna sezona gde bu igral full minutazu, a ne "garbage time".
    Smatram da se Mikica bu dalo na posudbu ili ce igrati tj biti prva opcija za desnog beka u Dinamu II.
    Valincic i RPG budu opcije za desni bek, puno bude opet utakmica.. a i bekovi su skloni kartonima (jbg takva pozicija).
    Ne mozemo ostati na RPG-u i Mikicu za cijelu sezonu.
  • Mihaljević
    12.9k
    Medić je odličan stoper i vjerujem da će vrlo brzo postati igrač u prvih 11, on je bio doktor u St Pauliju.

Lisica za 1M€+ je realno loš deal ali ako u tu cijenu ulazi u Valinčić to je realno odličan posao za tu cijenu.
  • Damir1986
    6
    Mikića najbolje poslati odmah u Istru bilo na posudbu, bilo s buy back klauzulom.
  • BBB Sibenik
    5.8k
    Vidim da su se neki uzjebali na to sta dolazi potencijalno Valincic a time mozda koci razvoj Mikica. Zaboravljate da dolazi sad uskoro Dinamo2. Pa nek za pocetak odigraju sezonu seniorsku u drugom rangu HNL-a. Pa da vidimo od cega su satkani ti nasi talenti.
  • DiddyGuela
    3.5k
    nadat se da cemo dobiti trenera koji ce "od govna napravit pitu"Jaro

Ovo je istina.

Trebamo trenera koji moze unaprijediti igru ali i igrace pojedinacno. Mi takvog trenera realno nismo imali od prvog mandata Bjelice. On je od nekih tada anonimusa izvukao maksimum u individualnom i momcadskom smislu. Uzmi primjer Kadziora koji je imao nikakvu karijeru prije Dinama ali je iz njega izvukao maksimum a momcad je na kraju imala puno koristi.

Upravo to nam treba donijeti buduci trener jer nema sanse da dovedemo 10 igraca i da njih 7 bude TOP transfer.
  • vjeko1701
    15.4k
    nama treba prvih 11 jacih nego ovih sadasnjihJaro

Možda ni nije stvar jačih al definitivno gladnijih i mlađih. Nositelje su jednostavno dostigle godine i povrede. Da je Petković odigrao duplo minuta, vjerojatno bi bili prvaci s 4-5 bodova prednosti. I jučer se vidjelo kakva je to bila razlika na terenu sa i bez njega.

Dinamo od Ristovskog i Mišića nije doveo igrača koji se profilirao u nositelja igre praktički od prve utakmice. RPG je tu neka iznimka. Odlazili su nam nositelji a ovi koji su ostali jednostavno nisu više mogli sami to iznjeti.

Ma da je ovu zimu samo doveden jedan igrač koji odmah radi razliku, već bi to sve bilo daleko bolje.
  • Jaro
    10.1k
    pod jacih prvih 11 sam mislio ukupno momcad na terenu - od cega ce biti sastavljeni sasvim nebitno - jer ovosezonskih 11 nije dovoljno dobor, gladno, kaj vec...

Ma da je ovu zimu samo doveden jedan igrač koji odmah radi razliku, već bi to sve bilo daleko bolje.vjeko1701

a nebi bilo daleko bolje, samo bi mozda se rezultatski pokrili i sakrili strmoglav pad - koji nije od ove sezone, al se prosle to sakrilo trofejima (debelo naslonjenim na samounistenje i pucanje pod pritiskom protivnika)
  • Paggini
    51k
    Ljubicic + Stojkovic su losiji od Sucic + BatiJaro

A ovisi kako se gleda na to. Ako gledaš kao igrače, definitivno su Sučić i Baturina bolji od Ljubičića i Stojkovića, ali ako gledaš holistički na to kako će izgledati ekipa iduće sezone, ne bih rekao da je ovo toliko lošije koliko izgleda na papiru.

Jer i Sucic i Baturina, a kad se doda i Misic su imali grozomornu defanzivnu sezonu, gdje su nam ostajali krateri iza njih jer sva trojica su se dizala ekstremno visoko, i 4, 5 puta po utakmici, kad je svaka ekipa udarila kontru, nije se to moglo zatvarati u kontra tranziciji.

Stojković je puno defanzivnije odgovorniji od Baturine, puno više gnjavi i grize kad nema loptu, Ljubicic je vrhunska osmica za naše pojmove, samo bih na šestici volio vidjeti nekog tko može zatvarati defanzivnu tranziciju jer Mišić to već par sezona ne može.

Na kraju krajeva, kad gledaš - nije ni vezni red Petrović, Selahi, Fruk na papiru bolji od Misic, Sucic, Baturina pa su nas potpuno pojeli više puta ove sezone.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.