• Infinity
    18.4k
    za godinu dana kad Kova uzme i prvenstvo i kup svi cete mu se klanjati i govoriti kako je trenerska klasa...dinamozivivjecno

To su uzeli i Jurcic i Cacic.
  • deki87
    63
    Nisam odusevljen s izborom Kovacevica ali nisam ni razocaran. Mario je dokazao, da zna postaviti igru i izvuci maksimum iz svojih igraca. Dajmo covjeku sansu pa cemo vidjeti.
    Boban je vec u Milanu pokazao, da zna fulati s izborom trenera (Giampaolo) ali i svoju pogresku brzo popraviti (Pioli). Nadajmo se, da je sad pogodio s izborom..
  • Brusa
    3.2k
    zašto? Davala se tu podrška I Bjelici I Canavaru, pa što smo dobili od toga? Ništa.
    Pa nije da idemo njemu ispred stana ili na treninge pa seremo po njemu.
    A ako Kovačević ne može podnijeti ili će loše djelovati na njega to što se o njemu piše na navijačkom forumu, onda stvarno nije trener za dinamo.
    Da, nismo pametniji i tim tragičnije bi bilo da ispadne da jesmo....
  • Doktor Kunić
    4.8k
    pa na osnovu čega sipate kritike na Kovačevića?
  • njurci10
    75
    na temelju igara sa klubom koji ima "vrhunske" igrače :lol:
  • Brusa
    3.2k
    pa na osnovu našega dojma o njemu. Kojega smo stekli na temelju interneta, informacija na njemu i televizora, a ovi koji su bolje upućeni i imaju nogometna poznanstva na temelju priča o njemu iz nogometnih krugova.
    Naravno da je to smiješno. Ali na primjer , meni nogometnom debilu je bilo jasno da Kanga nema pojma, nakon 15ak minuta istraživanja po internetu, dosta mi je bilo vidjeti da cijelu sezonu nije zabio gol, a napadač je. što se samo i potvrdilo kada sam ga gledao uživo i na televizoru. A eto, neki ljudi kojima je nogomet posao su ga platili 1.8 mil € i dali plaćurinu od 800k godišnje.
  • Jaro
    10k
    Na osnovu njegove dosadasnje karijere trenera sa 50 godina...
    I njemu nece HNL biti mjerilo, kao i svakom treneru Dinama, HNL on mora osvojit bez jebemti, a sudit ce mu se po Europi.
    Nazalost, nakon "odluke" da necemo vrtit HNL imena - odradili to s jebenim Cannavarom i vratili se HNL imenima... E pa jebeno nam sretno...
  • Doktor Kunić
    4.8k
    Znači po vašoj priči i što ste vi 'čuli' Kovačević je dobio posao zbog nekog prijateljstva ili veze?
    Dobro neki forumaši govore, ubrzo će Boban biti na jednakoj liniji kao neki njegovi prethodnici. Ja ipak mislim da je Boban puno pametniji od tih vaših izvora i da zna šta traži i treba Dinamu. Nije nimalo fer da pljujete po čovjeku koji još nije ni kročio na Maksimir
  • San Lorenzo
    19.3k
    Mene zanima postoji li hr trener kojeg bi podrzali konsenzualnoElDorado

Ne postoji...ali mislim da bi Garcia bio puno prihvaćeniji od Kovačevića.
  • Jaro
    10k
    gdje vidis pljuvanje? Covjek (po meni i jos nekima) nije za trenera dinama iz ovih ili onih razloga. Ako je grijeh iskazat svoje misljenje (neki cak i argumentirati isto) onda lagano odjeb i pisite si medjusobno kumbaja porukice pune ljubavi i podrske.
    Jos nisam procizao ni jedan post zasto Kovacevis JEST za trenera dinama osim, eto - "Boban ga je odabrao"...
  • Paggini
    50.4k
    Mišljenje anonimnih ljudi iz nogometa koje prenose anonimni Zona insideri više znači nego gledanje utakmica. Jer svatko tko je gledao Slaven ove sezone vidi da ta ekipa ima itekako glavu i rep i smisao, a poraz od Rijeke to ne mijenja. Kovačević razumije nogomet, a ove priče insidera "da su oni čuli da on ne zna nogomet" je smijurija.

Naravno, to ne znači da će on biti dobar u Dinamu, ali Slaven igra jako fin nogomet cijelu sezonu otkad je Kovacevic došao.

Nadam se da će to prenijeti na Dinamo, a naravno, i nadograditi jer ima eonima veće klase nego u Slavenu
  • ToTo96
    18
    ajde ljudi pozitive, prepustimo to Klubu , nas zadatak je ic na tekme, navijat , i stat uz klub u bilo kakvoj situaciji, nek prodje i taj kup , da vidimo gdje smo i sta smo u europi i koga mozemo ocekivat
  • Doktor Kunić
    4.8k
    nije grijeh naravno, serete da bi srali. Isto tako onda, odjebite jer čovjek još nije ni postao trener Dinama.
  • rokikaciga
    1.4k
    Evo ja imam info da Kova ima nogomet u malom prstu, da zna napravit klapu od igrača...a vidimo i na terenu da od poluproizvoda napravi ekipu koja bi bez sudaca bila lagano četvrta u ligi. I igraju s glavom i repom. Nije slučajnost. Tako da očito i taktički nije problem.

A iz osobnog iskustva vam svima kažem (pogotovo vama kaj niste nogomet osim na školskom igrali) da je puno bitniji ljudski dodir i da je ekipa i dečki u stožeru i u svlačionici na mjestu i da se svi slažu, od toga da je netko taktički savršen a socijalno neinteligentan.
  • Smotanihaker
    864
    Ja se samo nadam da će sa novim trenerom doći i novi kondicijski trener. Pa možda i uspijemo trčati cijelu utakmicu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.