• Kujtim Shalla
    4.9k
    Ovaj Pušic je napustio Shakhtar,doæazi im Arda Turan ,mozda je on taj
  • Infinity
    18.4k
    Samo Jovicevic dolazi u obzir.Kruno

Onda bolje da ne dolazi nitko. Ne razumijem kako su vam nakon ovoga zelje toliko minimalne. Hocu Sarrija!
  • Sibirski plavac
    5.4k

Nije ga se nešto spominjalo u medijima kao kandidata za dinamo, a netko je prije par dana ovdje napisao da nam ime novog trenera neće biti nepoznato od prije i da nije oduševljen istim. Meni to zvuči kao Kovačević, Garcia ili "vječni kandidat za klupu velike četvorke" Goran Tomić.
  • Olmic
    4.6k
    S kovom nas ceka gora sezona od ove
  • Orc123
    11.6k
    Ako ne osvoji kup on ne smije biti trener Dinama....nicim to nije zasluzio ali ovako plah trener i realno limitiran da je odabir u nikad kljucnijem restrukturiranju kluba i momcadi!
  • Dani Olmić
    1.5k
    i da osvoji ne smije bit!! Niti slucajno…

Jer realno, ovo sve smrdi na neki dogovor, dakle ne bi me cudilo da slaven osvoji, jos ovi polupijani
  • Orc123
    11.6k
    normalno da ne smije ali ako je vec odabran....nadam se da nije!
  • Papastrumf
    16.4k
    Nije Boban dosao da mu vi govorite koga ce dovesti za trenera.
    Valjda covjek ne bira na temelju 2 ili 3 utakmice nego na temelju nekoliko sezona i onoga kako zeli da mu momcad izgleda i igra.
  • Pacho
    1.1k
    Dovest Kovacica pa cemo pocetkom desetog mjeseca dovoditi novog trenera uz vec tradicionalno "dajmo mu da odradi pripreme".
  • Jaro
    10k
    Necemo mi govorit Bobanu ali cemo iskazati misljenje na forumu. Ili je to blasfemija? Nije Boban Isus, ma koliko ga ja obozavao. Neki su ovdje (pokazalo se s velikim pravom) bili skeptici i prema Maricu i prema Jakiru i prema vracanju Bjelice i prema Cannavaru, i prema Mmaeu... ono sto je ovo vodstvo do sad dokazalo - jako su losi na sportskom planu, pa ne bih bas propet docekivao svaku kritiku ili lose misljenje o potezima na sportskom planu kluba.
  • Dadox
    279
    Neka Rijeka uzme kupi i neka Kova nije taj i bit će to fini zamah za iduću sezonu.
  • Olmic
    4.6k
    mislis 2 sezone ? Teorije nema da je pogledao vise od 5 utakmica Slavena
  • GOAT
    2.7k
    Dovest Kovacica pa cemo pocetkom desetog mjeseca dovoditi novog trenera uz vec tradicionalno "dajmo mu da odradi pripreme".Pacho

I meni se tako čini jer dok svi nasi treneri odrade svoje pripreme mi izgubimo naslov. Nadam se da je to samo neki glup osjecaj i ovaj puta su naucili iz prijašnjih grešaka.
  • Sibirski plavac
    5.4k
    Bilo bi urnebesno da na kraju ispadne da Kovačević nije novi trener Dinama i da je panika ovdje kod nekih bila bezveze. :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.