• Pacho
    1k

Ali tadasnji BVB se u sezonama prije Kloppa motao oko 6-7 mjesta, a mislim da su sezonu prije bili 13. Zadnji naslov 9 godina ranije. Neusporedivo s onim sto je Dinamo u HNL-u.
  • Jaro
    10k
    Zapravo Boban nije htio doc u Dinamo, al eto dosao da skine javnost s kurca pa sam sebe minira i zato dovodi ove HNL poluproizvode kako bi sto prije dobio pedalu i zauvijek se rijesio tog zazivanja....
    Ili jeenostavno "novinari" i "insajderi" govore/pisu iz guzice....
  • Navijač Dinama
    9.9k
    zato kaj se čini fakat dragom i dobrom osobom, veliku životnu bitku je dobio, a to ljude dodatno učvrsti.mlinchica

Sve 5. Međutim Renato Josipović, Antonio Marin, i brojni drugi igrači su teški dinamovci, recimo Sopić trener dinamovac, ali ako nisu dorasli tome poslu(klupi Dinama) i dresu Dinama na terenu, onda jednostavno nisu.

Po meni faktor gdje se gleda jel netko stranac, domaći i jel netko voli i koliko voli Dinamo posve nebitan..

Soudani,Fernandes, Sigali, Sammir, Eduardo, pa evo možemo i po novijim primjerima Ademi, Petković, Livaković i pogotovo Baturina jer je sin toga koga jest i odakle je...Koji je od njih pravi, zagriženi i od malena Dinamovac, obzirom kakav su trag ostavili u klubu i što su sve klubu dali..

Idemo na trenera sa lošijim učinkom od naših spadala koji nisu mogli biti gori nego što jesu.Droljo

Od talijanske rasade za krompir i Sandra Perkovića ne može biti gori i veća neznalica i da želi.

Napravio je sustav u Varaždinu i Belupu, digao te igrače,psihički i igrački, možemo paravan tome dat Cannavaru Belupo, pa ako ostanu u ligi, nek se nabijaju u dupe od sreće i nek mu pripišu 30% udio vlasništva od Podravke da mu uz trenerski,igrački CV ima i poduzetnički.

Fabio se nije dokazao iz ovog ili onog razloga,Orc123

Nije se dokazao jer nije trener za Dinamo i tu i tamo teški blefer i neznalica. Jednostavno, da jednostavnije ne može.

Jako sam skeptican za Kovacevica i ocekivao sam ipak jace, dokazanije ime od Bobana......ime koje ce imati tezinu i strahopostovanje u svlacionici a ne tamo nekog pijuna iza kojeg ce stajati kralj u vidu Bobana.....stvar je u tome da pijuni uvijek prvi najebu i zrtvujes ih.,...Orc123

Kovačević, Jovičević ti je sve u par deka, i ešalon iznad Pušića, Garcie i Riere. Od Sopića pogotov.
    Ne znam samo tko je taj koji je bolji od druge trojice, da je rang prve dvojice ili da je bolji i od njih, a da ga Dinamo može priuštit?

Ne znam samo koga ste(evo ti i ostali koji nisu dali svoj odgovor zašto taj netko i zbog čega) točno očekivali, možda Terzića ili nekog Zidanea? Kad jel već zove onaj tamo zove i Dinamo.

Ljudi vi ne kontate da baš kao i igračima tako i trenerima, Dinamo osim njih par dva,predstavlja ništa nego samo i isključivo posao, i to da naprave neki rezultat, pokupe novac i lasniraju se dalje, ne nikakvu emociju, veličinu, idejo itd itd.

Isto je sa igračima, primjer Gvardiol, Vukojević, Kranjčar, Brekalo, Mandžukić, Lovren, pa Modrić pogotovo itd itd.. svi su oni bili nekad dio Dinama, neki se u isti Dinamo i kunili, ali koliko im je Dinamo bitan i to sve što im klub predstavlja, govori da bi se ovdje tek vratili kad nigdje drugo ne bi imali mjesta ili tek na kraju karijere kad se fino novčano obezbijede ili svejedno dođu u Dinamo i nisu ispod bar pola milje godišnje, pa jel to onda ljubav orema Dinamu ili ....

Da se ne lažemo njima je Dinamo malko bitniji otprilike kao tebi i meni kvaliteta mlijeka i pitke vode u Tardžikistanu....

Od mene velika i puna podrška Mariu Kovačeviću, ako je on taj.
  • Kujtim Shalla
    4.9k
    Jbt covjek ovdje baci minu i nestade a koliko nas se nahvatalo na to. Haza nije nist rekao sto svi nisu znali. Kovacevica i bilo kojeg naseg cemo vise istrpiti i podrzati nego nekog stranca koji nema pojma sta je Dinamo i Koga boli stvar za nas. Covjeku je 50 i nije trenirao nekog velikana. Pa sta onda, nije imao nikog da ga gura ,Ali sve dosad sto je napravio uspio je sam samcat, bez ikke pomoci ,i napravio je odlican resultat i atmosferu gdje god je bio. I eto ,ako je dogurao i do Dinama treba mu Samo cestitati i podrzati ga kao i sve over do sad. Cast svaka Fabio Ali kod ns nikd nije on bio nekog za Koga smo znali da ce ostati dugo jer nije kliknuo ni sa svlacionicom. Koliko je jakir dobio sansi i podrske neka Kova dobije bar Pola Pa cemo vidjeti na kraju. I sm sam zazivao druge pocinjem jer sam mislio da nam sad ko nikad treba neko ko ce ostati i napravito pravu momcad od nas. A sad se probudio inat . Neka bude Kovacevic i neka podere Rijeku i netreba mu vise ni jedna jedina preporuka
  • San Lorenzo
    19.3k
    Da sam ja bio ovlašten da nađem novog trenera Dinama i da imam dva mjeseca fore, nikad ne bi doveo Marija Kovačevića.
    Al' dobro, ako je on zaista taj misteriozni lik koji će biti otkriven idućeg tjedna, želim mu svu sreću, bez dileme jedan od najsimpatičnijih i najpozitivnijih likova domaće nam nogometne scene...tko zna, možda nam upravo i treba jedan smireni i skromni lik na klupi koji se neće uskurčit nakon jedne euro pobjede ili slavlja u derbiju.
  • Kujtim Shalla
    4.9k
    Lijepo.napisano kolega @"San Lorenzo", a nekako se svi nakacili na Kovacevica , kao da je ne znam kakav imbecil. A sta je covjek prosao da sad u zivotu,i takt pozitivan. Ma sve mi je drazi i jos se vise nadam njegovom uspjehu,ako je on taj
  • Papastrumf
    16.3k
    Kovacevicu ce sigurno biti lakse uz produzenu ruku u obliku Modrica.
  • Olmic
    4.6k
    bilo bi lijepo
  • Brusa
    3.1k
    Kovacevicu ce sigurno biti lakse uz produzenu ruku u obliku Modrica.Papastrumf

Ovo je napisano kao da je sigurno da će se dogoditi... :eyes:
    Ne "bilo bi" nego "će" ...
  • Noel
    11.6k

Luka i Mario dobrodošli!
  • Blueshadow86
    3.3k

Je s ovime sada sve rečeno ili? Haha
  • Brusa
    3.1k
    Čuvao sam ovaj gif za kad preuzmemo prvo mjesto na tablici , al onda da ga ovako iskoristim:

[img]http://giphy.webp
  • OsamŠest
    5.1k

Neće Ćorluka, hoće Modrić.. :joke:
  • Dragon1Warrior123
    4.2k
    Dođe, zapali forum, nestane. Naš Papastrumf gori od svih insidera koje smo imali ovdje. :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.