• Majki2111
    4k
    Ja nosim pidžamu po doma cijeli dan. Pa neću doma u obleci bit koju nosim po vani. Čim dođem iz vana se skinem u pidžamu. Najlaganija i najudobnija za nosit po doma. :yikes:

I ne nema veze s alfom, betom, gamom i deltom...

Upravo nosim neku kariranu. Bijelo sivu. I papuče na tkaninu mekanu ko one božične.
  • Paggini
    50.4k
    Brat moj živi sa starcima sa skoro 30 godina i cijele dane je u pidzami
  • Marley
    4.1k
    cekaj Majki ti je brat???
  • db-izbjeglica
    17.6k
    postoje odrasli muškarci koji spavaju u pidžami?

ja sam mislio da svi odrasli spavaju goli :monkey:
  • NitkoBitan
    26.6k
    Ljetna pidzama kombinacija neke random stare siroke kratke hlace i majica prvaci 2006./2007. a zimska kombinacija legea komplet iz juniorskih nogometnih dana :cool:
  • Paggini
    50.4k
    cekaj Majki ti je brat???Marley

Svatko na zoni mi je brat
  • Tvrdica McTvrdi
    118
    Alfe se moraju odmorit, samo ako si pravi Sigma ne spavaš jer te nije briga za to.
  • Marley
    4.1k
    i ja i mlincica i boysica? Bas lijepo je to :blush:
  • Majki2111
    4k
    A laganini buraz, kaj da ti velim. Tek druga godina na tržištu rada. Treba ušparat. :smile:
  • Infinity
    18.4k
    postoje odrasli muškarci koji spavaju u pidžami?

ja sam mislio da svi odrasli spavaju goli :monkey:
    db-izbjeglica

Bokserice kad lijezem trijezan, nista kad lijezem pijan :lol:

Ni -20 i soba bez grijanja me nece natjerati da nesto obucem. Smeta mi :rofl:
  • db-izbjeglica
    17.6k
    Bokserice kad lijezem trijezan, nista kad lijezem pijan :lol:

Ni -20 i soba bez grijanja me nece natjerati da nesto obucem. Smeta mi :rofl:
    Infinity

i to smatram jedinim prirodnim odabirom :cool:
  • vjeko1701
    15.1k
    Ni -20 i soba bez grijanja me nece natjerati da nesto obucem. Smeta miInfinity

Ajde, nisam jedini
  • jedan u nizu
    13.3k
    Cini se dovoljno siguran u sebe, da nema problem navuci na sebe pidzamu!!!Marley

Nema to veze sa sigurnoscu. Nije pidzama znak slabosti, zenskosti ili ne znam sta. Stvar je jednostavno komfora.
    Mi muskarci cemo obuci najkomforniju odjecu, dok vi zene imate odjecu za po doma, za izbacit smece, za do ducana, za park, za posao, za kafic, za drugi kafic i za spavanje.
    Mi imamo trenirke i traperice. Trapke su za kafic i posao, a za sve ostalo su trenirke :grin:

Pa neću doma u obleci bit koju nosim po vani. Čim dođem iz vana se skinem u pidžamu. Najlaganija i najudobnija za nosit po domaMajki2111

Jesi cuo mozda za trenirke?
    Ne moras biti u robi izvana po doma, ali ne moras biti ni u pidzami.
  • Majki2111
    4k
    Trenirke nosim po vani...
  • jedan u nizu
    13.3k

A pazi sad ovu mindblown ideju.

Dodes doma ...... i obuces drugu trenirku :gasp:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.