• Dudu 9
    694

Svejedno si napisao pizdariju.
  • Jaro
    10k
    Dinamo mu ne može ništa nuditi.LA BOMBA

Pa i odlazak u te klubove bi za Modrića imao mnogo više smisla nego povratak u HNL.LA BOMBA

A koliko prosječnog europljanina briga za HNL?LA BOMBA

Ima mnogo boljih opcija od Dinama van lige petice.

Pa čak i neki Ferencvaros bi bio bolja opcija
    LA BOMBA

koji kuki ti radis ovdje? Ovolko gluposti u kratkom vremenu je postignuce cak i za tebe...
  • Tom Hanks
    3.8k
    Svi tvoji komentari su ekstremno površni i govore mi da si definitivno tinejdžer kojemu su "ludnica", "followeri" i popularnost sve u životu.vjeko1701

Ruku na srce,i prije njega su ovdje pojedinci započeli tu priču o tome koliko pratitelja luka ima,lajkova,ostale gluposti i koliko je popularan u tom pogledu.Isti su
  • GeneralNapoleon
    1.6k

Pa jedno je zakljucit da ima puno followera i pratioca, te da bi zbog toga bio odlicni marketinski potez jer je ogromno ime i marka, sto se moze mjerit bas po tome.
    A drugo je rec da ce covjek svoje zivotne odluke donosit po tome sto vecina njegovih followera zeli.

Jedno je objektivno sagledana cinjenica a drugo je obicna glupost.
  • JakovK6
    60
    Pa čak i neki Ferencvaros bi bio bolja opcijaLA BOMBA

Isuse i Bože...
  • Teofil Kateran
    2.5k
    Dobro da nije napisao da bi Modriću zvezda bila bolja opcija jer bi ga po njegovim insinuacijama tamo više voljeli nego ovdje. Modrić naime još uvijek kalkulira između Rivera, Ferencvarosa, praške Sparte i zvezde...
  • PatrikDirektor
    31
    i maribor se ukljucio u pricu ipak s odustali od ademija zele modrica
  • Ludovic IX
    8.5k
    jel nje lani neki slovenski klub, mislim celje poslalo i sluzbenu ponudu modriću
  • tp1997
    1.4k
    Imao je priliku raditi sa Rierom i nije htio? Uf, onda ne znam kako bismo ga ikada mogli privoljeti da dođe nama...
  • Chempers
    645
    Da je spojit Rieru i Modrića u Celju, ja ne znam kako bi nas La Bomba to procesuirao, morali bi ga ograničiti na 150 postova dnevno.

To što se radi o Dinamovom forumu je drugi par rukava :lol:
  • Ritam Ulice
    507
    Ima mnogo boljih opcija od Dinama van lige petice.

Pa čak i neki Ferencvaros bi bio bolja opcija

HAHAHAHAHAHAHAH najjaci komentar koji sam procitao IKAD
  • Brusa
    3.2k
    Misliš da nećeš ništa luđe pročitati od onoga kako nije mogao pomoć sa 22 godine protiv boda, a kako bi onda sad sa 40 i onda pročitaš to o ferencvarošu.
    Tko zna što nas još čeka..
  • crophantom
    465
    sjećam se mutno Basela o Branna, ali zivo se sjećam Ajaxa gore i one 85te (tu negdje) minute kad je primio loptu, pa kroz noge Stamu i slomio još nekog i dobro pucao u daljni kut, ali Stekelmburg skida da već tada nemamo prolaz. Poslje tu tekmu pamtimo po Mandži, ali lako je tu on mogo riješiti sa 2. Golom na tekmi. A i prve protiv Werdera se sjećam. Ugl, mogao je pomoći s 22 godine ak se ja dobro sjećam :D
  • GOAT
    2.7k
    Mehh plavo mu bolje stoji
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.