• GeneralNapoleon
    1.6k
    Njegova publika je globalna i većina ljudi koji ga prate po društvenim mrežama ne zanima HNL i ne bi htjeli da igra za Dinamo.LA BOMBA

Brijem da bu se jedan Luka Modric rihtal po navijacima koji ga prate u koji klub da ode.

A imao bi i gubitak kao sportaš jer ne bi mogao igrati na najboljoj mogućoj razini na kojoj još može igrati.LA BOMBA

Jos ti to stoji ako bih recimo otisao u ligu petice il tako. Ali ovo bulaznjenje o juznoj americi je stvarno smijesno. Doslovce mu je u svakom pogledu bolje doc k nama nego otic tamo.

Mislim da je objektivno gledano poredak od prilike liga petica > MLS i Dinamo u 10 deka > Saudijci > juzna fucking Amerika.
  • LA BOMBA
    245
    Jos ti to stoji ako bih recimo otisao u ligu petice il tako. Ali ovo bulaznjenje o juznoj americi je stvarno smijesno. Doslovce mu je u svakom pogledu bolje doc k nama nego otic tamo.

Mislim da je objektivno gledano poredak od prilike liga petica > MLS i Dinamo u 10 deka > Saudijci > juzna fucking Amerika.
    GeneralNapoleon

Ima mnogo boljih opcija od Dinama van lige petice.

Pa čak i neki Ferencvaros bi bio bolja opcija, jer predpostavljam da tamo nema nikoga koji bi ga vrijeđao da je kriminalac i da je ukrao neki novac, a mogu vjerovatno platiti više od Dinama.

I još to, ti stvarno misliš da bi Saudijci bili lošija opcija od Dinama? Saudijci, koji mu mogu platiti 100+ mil godišnje?

Koliko mu Dinamo uopće može platiti?
  • Jay
    1.6k
    Pa jel moram čitati o Južnoj Americi na svakoj jebenoj temi?
  • vjeko1701
    15.1k
    Kad malo odrasteš vidjet ćeš da postoji nešto više od socijalnih mreža i followera.

To je čovjek s obitelji i djecom i kojemu Hrvatska ipak znači nešto više od followera na instagramu. Baš će mu oni diktirati gdje će igrati i živjeti s obitelji, posebno u nekoj južnoameričkoj ludari.

Postoji puno razloga zašto bi odabrao neki durig klub i državu, primarno neke situacije koje bi ga ovdje mogle dočekati ili razina nogometa za koju smatra da mu je potrebna. Sigurno da ima otvoreno mjesto u desetak klubova iz lige 5.

Šanse da dođe su ekstremno male iako postoje jer ga ovaj puta ipak zove legendarni kapetan reprezentacije Hrvatske i osobni uzor koji je plakao na Modrićevoj dodjeli zlatne lopte. Tako nešto ima značaj kod ljudi, puno veći od sikofanta na socijalnim mrežama. Posebno onih koji će zaboraviti da uopće postoji onog trenutka kad prestane igrati.
  • crophantom
    465
    Jebote, ni nacisti 45te nisu toliko voljeli Južnu Ameriku ko nas kolega La Bomba.
  • NKDZ86
    4.1k
    to piše ibanez, nema drugog objašnjenja...
  • LA BOMBA
    245
    Dovoljno je samo da pogledaš ovaj thread i vidiš koliko ljudi smatra Modrića nekakvim kriminalcom i spominje Mamića.

U bilo koji klub bi Modrić išao, u Evropi, Aziji, J. Ameriki.. Španjolskoj drugoj ligi ako treba.. bilo bi 100% navijača tog kluba sretnih i tretirali bi ga kao idola, mazili... Dok u DInamu ta brojka ne bi bila 100%, jer postoje tu pojedinci koji ga čak ne žele. Pa zašto bi onda on išao u klub gdje nije ni 100% voljen i gdje neki čak i misle da im je on nešto dužan.
  • crophantom
    465
    Ma sad kad vidim da je Ferencvaros bolja opcija samo odbrojavam minute do upisa da je Celje bolja opcija, jer tamo trenira Latino kung fu majstor pokeraskog lica, mitski Riera. To bi moglo Modricu oživjeti karijeti, da nakon ovih taraba Ančelotija, Murinja i ostalih Zidanea vidi šta je trener i vidi šta je u životu propustio.
  • Lynx17
    4.3k
    Nemam svoje naocale (ne nosim naocale, ali svejedno), ali je to pise "LA BOMBA" ili "LA TROLL" ??
  • GeneralNapoleon
    1.6k
    U bilo koji klub bi Modrić išao, u Evropi, Aziji, J. Ameriki.. Španjolskoj drugoj ligi ako treba.. bilo bi 100% navijača tog kluba sretnih i tretirali bi ga kao idola, mazili... Dok u DInamu ta brojka ne bi bila 100%, jer postoje tu pojedinci koji ga čak ne žele.LA BOMBA

Pa tako gledano sigurno u svakom klubu ima nekih "pre star je" ljudi. Poprilicno sam siguran da nema stvari na svijetu gdje su svi ljudi 100% slozni.

Takoder treba rec primjer Bjelice gdje se naveliko strahovalo kako ce ga tribine docekati kad ga ono tribine docekale pljeskom. Sok i nevjerica.

Dapace sam uvjeren da bih se cak dobar dio onih koji sada govore da su protiv brzo predomislili da se stvarno dogodi.

I još to, ti stvarno misliš da bi Saudijci bili lošija opcija od Dinama?LA BOMBA

Da.
  • vjeko1701
    15.1k
    Broj jedan, ovaj forum nije ogledalo prosječnog građanina Hrvatske. Prosječnom građaninu je on kapetan Hrvatske koja je osvojila tri medalje i legenradni hrvatski sportaš.

I opet kažem, kad odrasteš vidjet ćeš da u životu postoji više od toga koliko ljudi ti se ulizuje i "voli" te. Postoje stvari iznad toga. Dal kod njega osobno tako nešto postoji u dovoljnom obujmu da dođe ovdje ne znam, jer ga ne poznajem, to će se vidjeti.

Svi tvoji komentari su ekstremno površni i govore mi da si definitivno tinejdžer kojemu su "ludnica", "followeri" i popularnost sve u životu. S vremenom ćeš vidjeti koliko je to sve na kraju dana isprazno i koliko neke stvari vrijede daleko više od toga.
  • austrijanac
    6.8k
    Trudim se preskakat njegove postove kao blitvari terapiju, no ovo je već prošlo granicu fanatizma.

Uspio je i Luku ugurat u Južnu Ameriku, regija koja igra tako kvalitetan nogomet da ne mogu spojit dva poluvremena odgledana već tri godine.
  • obelix
    116
    Nije on nista duzan. Mene se ne pita, ali da je po mom Modrica ne bih nikad zvao upravo ne jer je izvucen novac iz kluba predao krimoau (naiva, neznanje?) vec jer je godinama kasnio apsolutno sve zatajio, odnosno, preokrenuo pricu iz prvotne u suprotnu na sudenju ...

To su profesionalci, jasno mi je da ne seru kontra glavnog u klubu, ali Hrgovic (dvoransko), Machado (srednjak), Modric....nikad ih ne bi dovodio u klub

Valjda je klub iznad pojedinca
    a Modric nikad nije nista pokazao prema klubu otkas je otisao , dok jedan Olmo jest
  • LA BOMBA
    245
    Nisam ga nigdje gurao u Južnu Ameriku, netko je spomenuo River i Bocu pa sam ja odgovorio u stilu da bi ČAK i River bio bolja opcija nego povratak u HNL, a ne da je to najbolja opcija za njega ni da će se to dogoditi.
  • austrijanac
    6.8k

U nijednom ljudskom faktoru JA nije bolja od HNL-a.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.