• vjeko1701
    15.1k
    Meni je računica jednostavna. Ako klub može profitirati od nečeg makar to bilo povezano sa crnim vremenima, treba pokušati.

Nitko nikada ne bi trebao umanjivati borbu protiv kriminalca niti relativizirati stvari koje su neki radi iste prolazili.

Uz to rečeno, slažem se sa sentimentom da se jednom mora krenuti dalje i gledati naprijed a ulazak Bobana u klub bi moglo biti upravo to. Početak nove ere. Ne smijemo pasti u zamku brojanja tko je zaslužniji, tko je bio gdje. Idemo dalje zajedno i gledamo samo i isključivo što je bolje za Dinamo.

Što se tiče Modrica, njegov dolazak bi pomogao i igrački i marketinški a bome bi možda i prelomio neke druge igrače da dođu. Ja sam već davno rekao da mi je teško suditi bez da znam kompletnu pozadinu oko prvotnog izvlačenja i svjedočenja.

Ne živim u fantaziji i znam kako kriminalni milje funkcionira. Ono malo kaj jesam čuo, ako je istina, tu je bilo svačega i ljudi koji su se kao klinci spetljali s kriminalcem su gledali kako da zaštite sebe i svoje obitelji. To mogu razumjeti.
  • kibic
    1.2k
    Nigdje nisam napisao da ga mrzim.

Ne bum se našel u takvoj situaciji, a i već sam napisal kako on već sad može financijski se iskupit prije nego li krene ikakav razgovor o povratku.
  • blue heart 72
    2.2k
    Mislim da neki ljudi uopće nisu ni približno svjesni, koliko bi nam značio dolazak Modrića. I to doslovno u svakom pogledu.
  • Odani Zgd
    534
    Postoji li šansa da Modrić važe i čeka rasplet situacije u HNL-u?Možda bi ga privukla mogućnost igranja Lige Prvaka,sumnjam da bi dolazio igrat Konferencijsku ligu.
  • Droljo
    16.2k

Zašto ne. To nije osvojio. Eto motiva.
  • vjeko1701
    15.1k
    Plus, ako već reprezentacija nije osvojila nijedan međunarodni turnir, eto motiva da ga osvoji jedan hrvatski klub (barem što se tiče modernog doba)
  • Tradicija bunta
    7.7k
    Ovo sa prvoborcima borbe za Dinamo me podsjeća na gdje si bio 91.The Undertaker

Nisi jedini. Iako to postoji samo na internetu, u principu ostalima puca kurac više za to, 2025. je.

Stvari su vrlo jednostavne. Ako klub, Boban... procjene da im Modrić treba, dovest će ga.

I sada u klubu postoji dio ljudi koji su odmagali, pa ako su ljudi kojima se vjeruje procijenili da trebaju bit tu di jesu, neka budu.

Da je Modrićev dolazak u koliziji sa stavovima Sjevera, tribina bi se već oglasila i ili bi imali problem na relaciji tribina - klub ili bi priča o ovome odavno završila.

Tako da ako netko ko ima težinu na ovu temu nije povukao kočnicu, ne vidim što bi itko drugi.

Druga je stvar ono što se pričalo i što će se pričat iza kulisa oko toga u 4, 6 ili 26 očiju.

Ako je netko tjerao ove prije i borio se za ovo što imamo danas da bi kasnije provodio svoju neku pravdu onda je sve bila laž i prevara.

Ne može klub funkcionirat tako da se Pero, Ante i Jura, pa ni Sjever ili netko treći petlja u stvari za koje netko drugi snosi kasnije odgovornost.

Stav se može izreći na normalan način i tu priča završava. Normalno, postoje i ekstremne situacije zbog koje se isplati zapalit kuću i štalu al toga nije bilo niti će bit jer ljudi koji vode klub nisu budale i postoji neka zdrava komunikacija i sa sjeverom, pa i obzir prema navijačima generalno.

Sigurno se neke odluke ovakvog tipa neće donijet bez da se pet puta izmjeri prije nego se presječe.
  • Tradicija bunta
    7.7k
    Petko, ademi, mišić (koji je, ne jednom, izjavio da je mamićima zahvalan do groba), risto itd. svi ti dečki su radili sa braćom + još mnogi drugi tipa bočkaj, špikić, perić i ostali marginalci. U trenere i urede ne treba niti ulaziti...Droljo

S druge strane ovo je promašaj. Ne bi ni odgovarao da ne vidim da se ponavljaju ovakve priče.

Igrača koji su odigrali s Mamićem ovakav manevar nema puno, niti jedan barem od nabrojanih nije. Ako i je, za to se ne zna.

Tako da ništa dobro neće izaći iz ovakvih nevještih usporedbi. Taj novac koji je Mamić izvlačio sličnim manevrima se koristio u održavanje na vlasti raznim metodama i dosta sivih i crnih stvari je tu bilo.

To što se Ademi ili netko drugi njemu zahvalio za nešto u karijeri je njihova stvar.

Mamić je Dinamu nanio puno više nematerijalne štete, ovo materijalno je tek nuspojava. Kad to ljudi shvate bit će im puno lakše razumjeti neke stvari.
  • masacusec
    5.4k
    Logika bi nam nalagala onda !ajmo si iskopati jedno oko, jer mamić ima dva oka". Jednostavno je svojevremeno bilo nemoguće biti u nogometu i nemati nikakvu konekciju s mamićem. Ni meni se moj šef/poslodavac ne sviđa i ogovaram ga, pa sam svejedno "dobar" s njim. I nije to nikakvo licemjerstvo, već jednostavni modus realnosti u kojemu ne može sve biti idealno i takva kohabitacija pojedinih igrača s mamićem bila je neizbježna.
    O modriću se neću ponavljati.
  • crophantom
    465
    O ovome sam pričao kad sam rekao da se bojim podjela... imam neki filing da bi ova sinergija sjevera i zapada koja traje zadnjih godinu dana brzo nakon dolaska pukla.
    Marketinški bi dobili ogromno, renome da ne govorim, igrački, bespredmetno je pričati, za to da se klinci ne umisljavaju s 22 godine kad vide stvarnu nogometu veličinu prvi puta u životu, također nema spora, da bi bio puniji stadion, klinci pogotovo bi nahrupili, opet ne sumnjam u to
    Al s druge strane, kažem ta neka sinergija publike koja je tu od dolaska prolječara čiji se broj stalno diže, to mislim da bi puklo.
    Neznam ni u kom omjeru ni kolko daleko bi išlo.
    Vjerujem da je i Zvone toga svjestan pa će procijeniti, ako je uopće u nekom ludom scenariju Luka zainteresiran.
  • ElDorado
    3.8k
    TM je na 94%.
    Ne kužim baš logiku da bi pukla sinergija zapada i sjevera. Pa DP bi ga doveo. I mislim da to kae bilo prije 20 godina kad je bio klinac, lak za manipulaciju, stvarno više nema veze s vezom.
  • crophantom
    465
    TMu je izvor intervju Bjelkana od prije par mjeseci :D a ovo za sinergiju, možda se varam, al eto to je moj dojam. Bumo vidli, il nebumo, rekli bi slijepi.
  • Dinaminjo
    1.4k
    Alo

Petko je branio i Vlatku i sve prosle godine i ipak da je zdrav bi bio omiljen
  • LA BOMBA
    245
    Modrić se neće vratiti u Dinamo tako da ne znam zašto se uopće priča o tome. 0% šanse da se vrati. Dinamo mu ne može ništa nuditi.
  • Nolifer
    11.3k
    Kao i Rieri...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.