• modri7
    245
    Da se i ja zaigram football managera:

Trener: Garcia

GK: Nevistić, Čavlina, treći golman (iz škole)
    CB: Galešić, pojačanje (Smolčić), KTC, Jakirović, Torrente
    RB: RPG, Valinčić, Mikić
    LB: pojačanje (Sosa), Štefulj
    CM, DM: Ljubičić, pojačanje (Selahi/Šunjić), Mišić, Soldo
    AM: Fruk, Mudražija
    LW: Stojković, Pjaca
    RW: Jagušić, pojačanje (Lisica)
    SS: Matanović, Mierez, treći napadač (iz škole)

Dolasci: stoper, Valinčić, lijevi bek, zadnji vezni, Ljubičić, Soldo, Mudražija, Fruk, Jagušić, desno krilo, Matanović, Mierez
    Odlasci: Filipović, Zagorac, Mmaee, Perić, Ristovski, Moharrami, Bočkaj, Ademi, Pavić, Baturina, Hohxa, Špikić, Cordoba, Kulenović, Petković, Kanga
    Igrači na odlasku: Sučić, Franjić, Belcar, Rog, Mbuku
    Povratnici: Štefulj

Prijedlozi:
    stoper: Smolčić
    lijevi bek: Sosa
    zadnji vezni: Selahi/Šunjić
    desno krilo: Lisica
  • Izet Hajrović
    6.3k
    Kaže Kvasina da Pafos za Šunjića traži 4 mil. Ako je to istina, izbacite ga iz svih kombinacija.
  • tp1997
    2.3k
    Vjerojatno to pročitao na Zoni od onog Pafos insajdera koji je to tu prvi tvrdio pa sad ponavlja
  • Zagi
    13.7k
    A i taj Kvasina isto. Bio mi je drag i dosta je znao o juniorima , kadetima itd ali odkad je postao posvuduša razvodnila se kvaliteta.
    Treba izigravati insajdera , a sviježih info ni za lijek.

Nije lak taj influenserski kruh.
  • sarenicvjetic
    122
    bas me zanima kaj to igrač od 27 godina iz druge lige za 800k€ godišnje može pokazati vise od misica…
  • Crni86
    18.3k
    Germanijak se vjerojatno oslanja na Leporea za odstetu za Lisicu. Tako da nista novo osim nagadanja.
  • Papastrumf
    20.5k
    Ljubičić nije zamjena za Mišića nego za Sučića.
  • NB86
    17.4k

Vec su ti odgovorili al ne igraju istu ulogu/poziciju misic i ljubicic
  • sarenicvjetic
    122
    Okej,druga stvar,još jedan vezni..a di su stoper?golman?l bek? Spica?
  • Laugreano
    4.8k
    Necu uopce ulaziti u te plitke rasprave. Dolazi iz druge lige, dolazi iz slabijeg kluba, nije osvojio ligu prvaka...
  • nemapredaje
    6.6k

Čovječe, pa sezona još nije gotova, a kamoli da je prijelazni rok počeo
  • sarenicvjetic
    122
    pripreme ti počnu za 3 tjedna..
  • Laugreano
    4.8k
    Igraju jos za svoje klubove prvenstvo. Ne mozes kupiti igrača dok nije prijelazni rok. To ti je npr kao sto ne mozes kupit pivu u dućanu nakon radnog vremena. Ne znam kako da ti bolje objasnim. Ali mozda shvatis.
  • nemapredaje
    6.6k

Prošle godine su pripreme počele 02.07, što ti je skoro 6 tjedana. A ove godine ovisno o raspletu možda počnemo euro sezonu krajem 9. mjeseca, tako da prioreme počnu možda i kasnije
  • Blueshadow86
    4.7k
    Okej,druga stvar,još jedan vezni..a di su stoper?golman?l bek? Spica?sarenicvjetic

Jebote, ti ko onaj La Bomba od neki dan... Ne znam jel se praviš lud ili ne kužiš neke osnovne stvari. Ili jednostavno trolaš.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.