• blue heart 72
    2.3k
    ako ode za 20-25 milijuna meni nece biti krivo, koliko mi je bilo nerazumljivo prihvacanje po meni smijesne ponude za Sucica. Ja osobno bi odmah potpisao prodaju Baturine za gore navedeni iznos
  • Paggini
    56.9k
    Evo vam Eintracht za 20 milja, ubacimo i Perića, Bočkaja, dajte nam Matanovića za dž.
  • Keyser Soze
    14.6k
    20-25m je astronomska cijena za Baturinu, uzimaj.
  • ElDorado
    4.5k
    Mislim da lik više nema nikakvog motiva i želje igrati za nas. Ako možemo dobiti 20 milja super i sretno. Zanima me kakav će pristup tamo imati i koliko će shodno tome igrati.
  • mosad
    1.5k
    Ako on ne popravi svoj mindset, čeka ga slična sudbina kao Smolčića i Jakića.
  • scooniepenn
    5.1k

Potpisujem 20 milja za Baturinu + Matanović. To bi bio vrhunski transfer.
    Nadovezujući se na komentare o Mbukuu i Cordobi iskreno ne razumijem kako ovdje neki znaju da Mbuku nije taj, a na svojoj primarnoj i sekundarnoj poziciji nije odigrao niti sekunde. Definitivno se i u ono malo vremena na terenu vidjelo da zna s loptom, da ima odličan šut i kombinatoriku. Pa valjda bi bilo logično da ga na njegovoj poziciji novi trener iskuša na pripremama pa se nakon toga odluči ostaje li ili ne. Što se tiče Cordobe jednogodišnja posudba u Loksu ili Varaždin pa da vidimo je li to igrač za Dinamo. Mislim da ima nešto, ali definitivno mu nedostaje taktičke školovanosti, discipline i finoće koju Mbuku ima.
  • Filip85
    282
    Mislim da lik više nema nikakvog motiva i želje igrati za nas. Ako možemo dobiti 20 milja super i sretno. Zanima me kakav će pristup tamo imati i koliko će shodno tome igrati.ElDorado

Idealan scenarij - nama 20 milja, a njemu igračko propadanje vani kao karma za bolikurčinu koju je pokazivao u HNL-u ove sezone.
  • Keyser Soze
    14.6k
    Više nije Hoffenheim nego Eintracht hahahah
  • scooniepenn
    5.1k

Kada se uopće spominjao Hoffenheim, prvi put to čujem? Osim toga, ne vidim u kojem scenariju bi Hoffenheim platio 20 do 25 milja potencijalno, a i s druge strane da bi Baturini bio zanimljiv odlazak u klub koji je zadnjih godina sve bliže stalnoj borbi za opstanak.
  • Paggini
    56.9k
    Kada se uopće spominjao Hoffenheimscooniepenn

Ruganje forumaša da će mu vrh karijere biti Hoffenheim, pa otuda i taj nadimak.

Mogao bih ja dodati još jedan - Faturina s obzirom na sve uži dres hehehe
  • Dudu 9
    755

Nije baš prava usporedba jer su ova dvojica za razliku od Baturine veliki radnici, ali nemaju pola njegovog talenta.

Kad bi Baturina svom talentu pridodao njihov mindset postao bi vrhunski igrač.
  • scooniepenn
    5.1k

Sve jasno, nisam to ubrao.
  • Crni86
    12.1k
    pa velika je razlika simuliranje protiv prvoligasa u skoku do kojeg ne mozes do lopte pa jbga probas nekaj izvuc ili protiv nizeligasa u kupu gdje imas loptu u nogama u dosta dobroj situaciji. Zaradujes dnevno kolko ti decki vjerojatno zarade u par mjeseci i ti se ides bacat protiv njih jer ocito ne vjerujes da mozes nesto konkretno napraviti protiv njih s loptom u nogama. Tako da mi te dvije situacije nisu bas tako slicne iz mog pogleda.

Ali ni na to ne gledam bas blagonaklono, ali opet od kace sam vidio dosta vise pozitivnog ove sezone od mbukua pa mi onda to i lakse sjedne, ali nije da odobravam i podpirem.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.