• Fan
    1.2k
    Za ovu mentalnu vježbu, recimo da su novinari u prvu, da svu ova 4 imena koja se spominju, Mudražija, Soldo, Lisica i Ljubičić uistinu novi igrači Dinama.Omake

Uopće me ne zanima je li igrač domaći ili stranac, meni je samo bitno da je kvalitetan.
    Za koliko igrača od ova 4 možeš reć (u ovom trenutku) da su kvalitetni i kalibar za prvih 11 Dinama?
    Po meni, samo Ljubičić. Imao sam priliku, hvala Bogu, gledati sva 4 ove sezone i to na dosta utakmica, pogotovo u HNLu (Ljubičića sam pogledao možda 5 utakmica i na svakoj je bio vrlo dobar) i sa ostalom trojicom sam izrazito nezadovoljan po pitanju pojačanja. Popune, ok, može, ali mislim da bi nam broj 1 trebalo biti dovesti barem 5 igrača za prvi ekipu (stoper, lijevi bek, defanzivni vezni, desno krilo i špica)
  • keppi
    418
    Ja sam za većinski hrvatski Dinamo u svakom slučaju, ali treba imati respekta i prema strancima jer tko će ti danas-sutra uopće doći ako se proširi mišljenje da će kod nas stranci teško dolaziti do šanse.
  • keppi
    418
    Zna se također da naši klubovi ponekad koriste Dinamo za podizanje cijene svojih igrača.
    Također, okrenemo li se gotovo isključivo na igrače iz naših klubova, cijene će bojim se biti paprene.
  • Laugreano
    4.4k
    Procjenu prosječnog forumasa o kvaliteti igrača objesi mačku o rep. Sjecam se komentara kad se pisalo da smo zainteresirani za Fruka. Doslovno je bila ovdje sprdačina kao da se zanimamo za igrača iz neke županijske lige. Da bi nakon par mjeseci ti isti ljudi pisali kako je to veliki propust uprave i kako je uprava nesposobna pustit takvog igrača da ode u Rijeku.
  • marcio amoroso
    43.1k

Kolega svaka ti čast na upisu. Respekt :clap:
  • Odani Zgd
    626
    Stranci kao Soudani,Fernandes,Tonel,Ktc,Lauritsen,Kadzior.....apsolutno da,stranci kao Oliveras,Mmaee,Cordoba,Mbuku....apsolutno ne
  • ElDorado
    4.5k
    fantastična analiza!!!
  • Hrc-Vg
    798
    svaka čast na trudu! Jako zanimljivo.
  • vlatkomarkovic
    1.6k
    Berg, Piatek i TaylorInfinity

Jedan je totalno promasen, jedan je točna liga, jedan je opcija...
  • Efes Pilsen
    11.6k
    Kakvo pojacanje za Zonu je Omake :yikes: Da nije bilo Cordobe jel bi se aktivirao? :rofl:
  • ElDorado
    4.5k
    Zaboravih napisati, a ne mogu više editirati. Ovako bi trebali pisati naši sportski novinari. Pogotovo oni vezani uz Dinamo. Dajte neku analizu a ne samo klikovi i sranja. Npr jučer objave Ljubičić dolazi i umjesto ovakve analize bitno je u naslovu samo isturiti koliko će koštati klub.
  • Nolifer
    11.8k
    A pitanje zapravo tko od njih i navija za Dinamo, da bi tako trebali pisati.

A @Omake je televizija u boji za njih, zato isto respect od mene. :clap: :up:
  • CastAway1986
    3.3k
    Mislim da nitko nije protiv stranog igrača pogotovo ako je kvalitetan..Problem nastaje kad se dovede i skupo plati strani igrač a nemaš puno koristi od njega..
    Zadnjih par kola kad se sezona lomi Cordoba , Kanga i Mbuku griju klupu i uredno primaju nemal novac..Zar to isto nisu mogli i juniori..Pametnom dosta
    @Omake brutalan tekst
  • emreli21
    440
    odlican tekst, ali mi imamo problema s nogometnim identitetom kao nacija. Stvaramo kreativne veze (modric, kovacic, baturina...), cak stopere i trkacki mocne sestice ali ne bekove i krila. Jednostavno, nedostaje nam brzine. HNS je nedavno proveo testiranje klinaca od 13 godina po svim zupanijama, jedini zakljucak im je - i dalje nemamo brzine. I ne mozes stvorit brzog i motoricnog igraca, tako ne ide. Mora ti se pojavit.
    Nadam se da ce Boban to nekako pokusati promijeniti, ali sumnjam da moze uspjeti. Barem ne na seniorskoj razini. Ako u momcadi imad Theophilea, Ristovskog, Misica, Ademija, Baturinu, Petkovica..., takve igrace, ne mozes igrat brz, moderan i okomit nogomet. Jednostavno ti kadar, koji ima drugaciju kvalitetu, to ne nudi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.