• Infinity
    18.2k
    Nije li ti muka od transfera?
  • Kastrator iz zasjede
    68
    Seljacka zadruga postajemo.Selski klubic,kupi u prvom selu ostalo nepoznanica.Ne dirat brrrr. Dudeki.Svi ostali budale,mi pametni.Bolje da su u skaute za van uzeli nego sto ce preplatit te one season wonder igracice..di su pare ?
  • Krizy
    56.3k

Svaki put uspiješ napisati gluplji post od prethodnog, čestitam.
  • dinon7
    1.7k
    Nekako vjerujem da bi Cordoba imao bolju statistiku na toliko utakmica koliko ih je odigrao Lisica. Nisam oduševljen tim transferom niti najmanje. 1,3 miliona a na klupi igrač iste vrijednosti, isto godina i sličnih karakteristika. Kojeg si platio 2 miliona eura
  • GOAT
    2.7k
    kao i svaki drugi "novi" profil koji nas eto bas dugo cita..
  • tp1997
    1.4k
    Okej mi je da se ne dovode stranci, ako Boban zaista može privući kvalitetne domaće igrače.

Ako to završi kupovinom HNL polovnjaka na čelu s Kovačevićem, možemo se odmah početi pripremati na još jednu ovakvu sezonu.
  • Jurki
    17.2k
    Decki bravo.. znaci sad je Lepore žabarski klosar top insajder... a jebote nije nitko ni potpisal..

Dobro je ... pokopali bumo Bobana, a nije ni stupil na duznost.. ako stvarno mislite da piskarala znaju da bu npr Kovacevic trener.. znaju oni kurac.

Zvrteli su vec 6 imena ko "done deal" niti da su onaj zabarski pizdun Fabrizio "here we go" Romano... a i taj kurca labudovoga zna.

A i logika je zakazala.. tko iole normalan izlazi sa vijestima o transferima kad se hvataju pozicije za prvaka, Europu, opstanak.. za picku materinu?

Novinarima (pozdrav žohari- nema mi veceg gusta nego vas smecare ispickarati, jer znam da citate i da cete procitati moje pozdrave).
    treba clanaka... jer kaj prodaje to smece kaj pisu.. ekskluziva.

Svake godine isti kurac isto sranje... a mi i dalje ko u onom usranom filmu "Groundhog day"
  • Pacho
    995
    Bacanjem oka na klubove kojima bi se ja volio pribliziti koliko je to moguce - Porto, Benfica, Sporting, Ajax, PSV i jos par - se moze vidjeti da im uglavnom starta oko 4-5 domacih igraca, a ostalo su stranci. To su klubovi iz jakih nogometnih zemalja, a ipak im igra hrpa stranaca. Ne vidim potrebu za nekakvim limitiranjem. Ako imas boljeg/jeftinijeg domaceg, super, ako ne onda dovedi stranca.
  • Olmic
    4.6k
    Kao sto sam napomenuo vise puta, nasa pojacanja ce bit balkanci…mozemo ocekivat rjesavanje Cordobe,Mbuku, Mmae pa i Kange
  • scooniepenn
    4.4k

A zasto nase pojacanje ne moze biti Poljak, Svedjanin, Rumunj, Norvezanin? Ne razumijem taj narativ gdje se u 2025. neki ozbiljan klub ogranicava na Balkan. U najmanju ruku kao da smo u kosarci pa kazes, a ne, dovodim samo Amere i Kanadjane ako dovodim sa strane.
  • Orc123
    11.5k
    onda opet sljedece godine rjesavanje i tako u krug....ako mi mislimo da su nama stranci ove sezone bili problem onda mi problema nemamo.
    Promasilo se sa nekim igracima, istina, ponajprije sa Mmaeom. Isto tako napomenut cu da jedan Spikic kojeg brojni tu zazivaju je imao podjednako losu ili cak losiju 1. Sezonu u Dinamu od Mbukua i Cordobe. Npr. Kacavenda isto tako nista posebno ali za divno cudo njega se ne tjera.

Imali smo protiv Loxe Hrvatski Dinamo kakvom tezimo i sad kad je bilo najbitnije nismo izvukli a igrali su Petko, Sucic, Kule, Pjaca, Misic, Bati...sta ce tek biti kad umjesto njih tu budu Lisica, Valincic, Jelinic, Soldo?

Opet ponavljm ne preferiram strance...rado bi vidio sutra Ljubicica, Sosu, Ivanuseca, Erlica ili Pongracica, Moru.......ali isto tako rado bi vidio i novog Sammira, Olma, Soudanija, Eduarda, Lauritsena,Rpg-a, Ktc-a.....
    Meni je samo zalosno da se losa sezona pokusava opravdati losim strancima a kad je bilo najbitnije nisu nas izvukle ni nase zvijezde od kojih neke vrijede 15-20mil eura a ocekujemo da to rade Mbuku, Cordoba ili Kanga u prvoj svojoj sezoni.

Unaprijediti skautsku sluzbu pa da uz nase igrace mozemo nac kvalitetnog stranca ala RPG ili Torrente a ne novog Mmaea ili Oliverasa! To je rjesenje, ne zatvaranje vrata stranom trzistu.
  • ToTo96
    5
    Ako cemo tako, onda necemo daleko stic sa tom filozofijom - „Samo domace“
  • marcio amoroso
    41.5k

Nemoj se ljutiti, ali ovo je bar deseti post u zadnjih nekoliko dana gdje se ponavljaš kao papagaj. Shvati da je to spamanje. Jednostavno nema logike forum svaki dan ili svaki drugi dan zasuti sa istim postom.

“ ako su stranci problem problema nema. Za domaće sam igrače ako su top, ali sam i za nove Tonele i Soudanije”

Bez uvrede i nemoj krivo shvatiti, ali mislim da smo doslovno svi shvatili šta želiš reći i nema potrebe da vrtiš isto non stop.
  • Nolifer
    11.2k
    Za domaće sam igrače ako su top, ali sam i za nove Tonele i Soudanije”marcio amoroso

Istina, jer upravo ti "stranci", bi trebali bit neka prevaga u igri, da su tu da pridonesu ekipi i u konačnici da znaju riješiti utakmicu u našu korist. Ali da, svidja mi se smjer u kojem se ide, jer vjerujem da bude sad to bilo to. :strong: :up:
  • Dzoni
    1.3k
    Dobra je ideja Zvoneta da više koristimo domaće igrače, ali bih malo digao maksimalan broj novih stranaca s 1 na 3, ako bi se znalo što se radi u scoutingu i da su baš sigurni oko njih
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.