• Cif
    339
    dodaj još jednog Dm npr Selahi i super je
  • skener
    2.7k
    "Da, vraćam se u Hrvatsku. Odluka hoću li prestati ili ne još nije konačna, iako izgleda da će do nje doći puno brže nego odluka o odlasku iz Genoe. Nastojao sam zaslužiti poštovanje tamo gdje sam bio i primio sam ga u klubovima u kojima sam igrao", rekao je Badelj za talijanske medije
  • Droljo
    16k
    Neka dođe. Tempo HNL-a bi valjda mogao držati.
  • Kujtim Shalla
    4.9k
    Ljubičić sutra na liječničkom ,javljajte ljudi
  • Crni86
    10.4k
    Kako se moralo staviti u clanak da je Ljubicica predlozio Zajec. Nekako mi se cini da je ovo bilo dat cemo ti info ali stavi u clanak da je Zajec sudjelovao u tome da malo dignemo covjeku rating. Makar se zna da su Zajecu skinute sve ovlasti za sportski sektor…
  • NB86
    16.7k
    Mora se bit dobrano priglup da ucitavas u medijske price ista iz kluba nakon godine dana bacanja svega i svacega
  • Crni86
    10.4k
    a nego sta je ovo? Dobili su od nekoga info kad je ljecnicki. Jedino ako su to izmislili i ta ista osoba im plasira info kako je Zajec bio taj koji je otkrio i zapoceo Ljubicica.

Neki kao da su zaboravili kako je predsjednik imao pr kampanje prije mjesec dana po medijima. Kako je reko Fabio ostaje, pa Fabio iduci dan bude smjenjen itd. Previse je slicnih stvari bilo u zadnje vrijeme, da ovo bude slucajnost. Klasicni ruka ruku mije clanak.
  • NB86
    16.7k
    Je bas je previse slucajnosti da novinari po milijunti put pisu sta im se sprdne i onda genijalci iz tog izvlace neke zakljucke koje su izvukli niotkud. Pricu o ljubicicu su stranci probili, sad samo po stoti put nasi ponavljaju.
  • Crni86
    10.4k
    ja se nadam da si u pravu jer bi to bilo najbolje za klub. Jer ovo naglasavanje tko ugovara posao (tu Zajeca se gura, dole se guralo da Dabac i Pondar guraju prema istri) su totalno nebitni i ne vidim zatao bi trebali se toliko isticat u clancima osim ako netko ne zeli pokazatbu javnosti svoje zasluge. Ionako bi svi trebali puhat u ista jedra i djelovat kao tim.

I tu info jesu probili stranci. Ali ovu info oko ljecnickog je morao pustit netko iz kluba ili agent igraca (ako je uopce istinita) i sa tom info nemaju apsolutno nikakve veze stranci.
  • Droljo
    16k
    Možeš ti puhat u isti k.... ak novinari deru po svome i boli ih kuki za istinu. Ne opterećujte se sa tim glupostima...
  • Madness
    27
    Mogućnost da bude Santini 3. napadač iduće sezone, da ili ne?
  • NKDZ86
    4k
    ak ciljamo na 4., 5. pozicuju može
  • Paggini
    49.8k

Ako zabije za pobjedu protiv tovara, dao bih mu jednogodišnji 200k ugovor iduće sezone. :smirk:
  • Laugreano
    4k
    Ja sam uvijek za to da 3 napadac bude netko mladi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.