• ksapi
    4.9k
    Samo vi bezuvjetno pljescite nakon ovakvih tekmi di se gospoda secu, ja sigurno necu. I jos poslije govna imaju obraza rec da im ‘nije sjela poruka’ pred Rijeku. To je odvratno, a ne zvizduci, itekako opravdani.
  • Pacho
    982
    Uz placu i uvjete koje imaju se ocekuje i odredena razina izvrsnosti i performansi. Ako to ne mogu podnijeti, ima hrpa klubova gdje ce im biti lakse.
  • Crni86
    10.4k
    Ekipa se cudi zas poslije slavena di se momcad borila, trcala, igrala se hvali i plijesce, a zasto kad se protiv lokomotive secu, dodaju u svojih 5 metara prvih 20 minuta utakmice, izgledaju kao mrtva puhala od kojih se nikom pomaknut neda ih se vrijeda :lol:
  • Felip
    536
    Meni se čini da je najbolje isključiti se od svega na više dana ili tjedana jer to će biti neizdrživo ludilo sa svih strana kakav god ishod bude na kraju ovakve sezone. Doći na stadion, podržati svoj klub, pa što bude. Ovo koliko se okolo sere, kemija, kalkulira, meni je to sve više neizdrživo. Nama igra samo pobjeda i ništa manje nam ti igrači ne smiju priuštiti. Nakon toga ovisi o Rijeci da li će nam predati trofej ili ne. Za mene osobno će trofej ove sezone biti bilo kakva pobjeda nad Varaždinom.
  • ZrnTSCHeZ
    1.1k
    Kad se već ovdje raspravlja o eventualnoj proslavi i navodnoj "želji" igrača, da linkam svoje nepopularno mišljenje po tom pitanju stavljeno za vikend.
  • dd29
    686
    Baturina 50 utakmica nije dao gol u gostima
    2 godine i 9 mjeseci
  • keppi
    339
    Nažalost nogomet ima i svoju surovu stranu.....o nekim igračima "ćemo više znati" nakon nedjelje ili možda čak nakon finala kupa uz uvjet da se poklope i drugi rezultati.
    Taman i da pobijede 5:0, ako rezultat iz Rijeke ne bude za nas dobar mnogi će biti proglašeni loši i za naš klub nepotrebni...čistka će biti ono što će se prvo tražiti.
    Osim ako možda ipak...
  • Vrdjuka
    113
    Ovu zadnju tekmu trebamo staviti u kontekst da je to odlazak jedne velike generacije sa scene. Bez obzira ako ne osvoje naslov prvaka, treba im odati priznanje na stadionu, da dodjemo u sto vecem broju i podrzimo ih.
  • Crni86
    10.4k
    čistka će biti ono što će se prvo tražiti.keppi

Cistka se trazi s naslovom prvaka i bez naslova prvaka. Vikend nece nista promjenit.
  • Ludovic IX
    8.4k
    igrači nisu igrali ništa bolje protiv slavena nego proiv lokomotive.. slaven je bio prehrabar pa je dobio golove iz kontre ali to kvalitativno nije ništa bolje bilo. što smo mi odigrali dobro protiv slavena kad smo igrali na postavljenu obranu. doslovno ista igra kao protiv lokomotive s time da smo protiv lokomotive i imali prilike na postavljenu obranu a protiv slavena baš i ne..

vi vidite samo rezultat na kraju..a nije bilo tekme ove sezone di nismo dobili a koje je mogla otići i na našu stranu.. dal bi onda igrači bili bolji da smo mi svoje prilike zabili a protivnik promašio 30-40% svojih koje nam je zabio. nešto je do naših igrača, nešto je do sreće a nešto i do protivnika u manjoj mjeri.
  • NVKOD
    5k
    Načuli smo da su mnogi igrači u svlačionici ‘ni na nebu, ni na zemlji‘ kad se radi o njihovom budućem statusu. Te da ih to podsvjesno nagriza, te si jednostavno ne mogu pomoći.

Pisali smo što bi se sve moglo događati u svlačionici ovog ljetnog mercata, koliko bi moglo biti promjena, dolazaka i odlazaka. A mnogi igrači zaista ne znaju što će biti s njima. Tu primarno govorimo o odlascima.

Ako pretpostavimo da će završiti posudbe Franjiću, Rogu, Belcaru i Mbukuu, pitanje je što će biti s ostalima. Recimo, Baturina i Petković nisu dobili ponude za nove ugovore, Ristovski jest, tu varijantu nije prihvatio, nakon toga su stali razgovori. Sedeghu Moharramiju ovog ljeta istjeće ugovor, Juan Cordoba i Sammy Mmaee se vjerojatno pitaju što će biti s njima ako neće biti u prvom planu, Arijan Ademi se također sigurno pita treba li ostati ili negdje drugdje nastaviti karijeru...

Što će biti s Dinom Perićem, Petrom Bočkajem? Sve je pomalo zbrčkano, a kako saznajemo, s igračima još nisu ozbiljno razgovarali na tu temu. Igrači su svjesni da slijedi rekonstrukcija momčadi, a ne znaju kako će oni proći u toj rekonstrukciji. Vjerojatno ih to podsvjesno opterećuje, pa se onda s vremenom i može dogoditi ‘kuršlus‘ kakav se dogodio protiv Gorice ili Lokomotive. Podsvijest je nezgodna stvar...

Alibiji, alibiji, alibiji. Zar ne bi svatko tko imalo drži do sebe i svoje karijere trebao otići iz kluba na dostojan način – s medaljom oko vrata i trofejom u rukama? Pogotovo onima jakim na jeziku. Sve su imali u svojim rukama i onda se dogodi "kuršlus" i to dvaput u 5 utakmica?! Dajte nemojte zaje...
  • kadsemasazatalasa
    88

unpopular opinion - baturina uopće nije kalibar igrača kakvim ga se predstavlja.

sučić je za njega tv u boji.
  • Ludovic IX
    8.4k
    još nešto..

nećete im pljeskat jer se kao ne zalažu dovoljno.. a oni igraju jednako igrali pred 5k navjača ili pred 20k navijača tj trebali bi igrat isto. zasto onda ne staviš krivnju i na navijače/simpatizere koji biraju tekme na koje će ići.

za par mjeseci će jedno 100-200k zagrepčana ići na koncert deklariranog navijača hajduka a ne može se nać 15-20k tih istih zagrepčana koji će ići navijat za dinamo svaki drugi vikend. ako su igrač i zasrali, koliko dugo već navijači/simpatizeri su ti koji su "low perforemeri"???
  • kadsemasazatalasa
    88

zamisli ti njih, status ni na nebu ni na zemlji ih nagriza.

pa što se nisi potrudio i dokazao da ti status na kraju sezone ne bude ''ni na nebu ni na zemlji''.

sad je panika.

kad si izašao u šetnjicu nakon bayerna u kc, ili u gorici nakon bratislave, ili nedavno u gorici ili protiv varaždina u vž, ili protiv istre...jesi li razmisljao o tome kako vaš pristup nagriza navijače? nisi.

e pa, nek ih nagriza.

kakve prepotentne primadone.
  • Crni86
    10.4k
    te fore igramo na postavljenu obranu su mi vec jadn i lose. Kaj loksa kad ima loptu igra sa svih 11 na svojoj polovici pa ih nemres iskontrirat kao slaven? Mozes, samo treba trcat.

Ja ne znam di si ti vidio prilike protiv lokomotive. Da se igralo jos 3 dana mi gol ne bi zabili da nismo dobili penal. Slavenu smo komotno jos 3,4 mogli zabit da je bilo preciznosti i koncentracije. O razlici u kvaliteti te dvije momcadi da ne govorimo.

Sam nek nasi tutlasi dizu nos i vrijedaju se kad im se dize transparent, uskoro ih ionako vecinu necemo gledat u dinamu.

Za te place kaj imaju, imaju da igraju i 5 gledatelja sa 100%. Nikad vecu potporu nisu imali zadnje dve sezone, zadnje na kaj se imaju pravo zalit su nacijaci koji ih prate i podrzavaju makar igraju ko balerine. Pazi ti igraci jadni zrtve cijele situacije hahaha
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.