• Mr Anderson
    11.7k
    Ako ga osvojimo napit ću se da me rođena mater neće pripoznat.criticus

To je nešto sasvim drugo, govorimo da ne treba biti organiziranog slavlja s igračima.
  • Aggro
    721
    Opet mrtva nedjelja.

Naravno da će se slavit. Ali o tom potom.
    Treba slavit kaj smo uopće živi od ovih šokova koje su nam priredili kroz sezonu.
  • OsamŠest
    5k
    Ja ću slavit kraj sezone.
  • ZGV
    3.5k
    Želim svima da završimo na ispumpavanju od slavlja...
  • M94
    1.7k
    Moze li napetije? Koliko sansi ce Dinamo propustiti?
    Kakva je sezona ne bi se cudio da neko nesto sjbe sa pravilnikom/registracijom igraca i popusi naslov za zelenim stolom.

Samo to jos fali da sve zacini.
  • skener
    2.7k
    Mene zanima koliko naših igrača danas vjeruje da mogu doći do naslova u nedjelju.
    Bojim se jako malo, a to će se onda od prve minute vidjeti na terenu
  • Dzgšb
    1.6k

Ako misle drugi biti bar treba im pobjeda,valjda će ići na glavu od prve minute,ako imaju imalo morala..
  • Crni86
    10.2k
    Ko da njih vecinu boli briga kaj ce dinamo iduce sezone igrat kad znaju da iduce sezone vise nece biti ovdje. Svaka cast izuzecima.
  • Ludovic IX
    8.3k
    Sjećam se jednog radio prijenosa, mislim 1988/89-e kad je dinamo igrao kup protiv Mačve i izgubio. E, to je bila tuga. Kao i porazi u Ljubljani i Skopju. I peta i šesta mjesta. A europa i ako bi došli do nje je trajala jedno kolo.

U 90-tim je bilo li-la, od kranjcara do Barica koji je složio pobjedničku ekipu koju je naslijedio vlak, više je hajduk uzeo trofeja neg mi. A onda financijski krah ali povratak imena i kužeova sezona. I od tada smo 19 puta bili prvaci u 20 sezona.. daj nemojmo bit razmazeni i cmizdriti zbog jedne sezone. Kao imamo najveći budžet. Pa imamo ga jer smo ga i zaradili tj igrači su ga zaradili. Oni su donesti milione i od transfera i od lige prvaka. I da, trebaju igrati bolje ali nekad to nije samo tako egzaktno. Ja sam u subotu vidio igrače koji su vjerojatno bili tužniji od nas na tribinama nakon samo boda. Ko ne vidi da žele isto što i mi, taj ne želi dobro dinamu.

Ja se ne ziviciram zbog nedjelje. Bit će kak će bit. Ako neće bit kako zelimo, ja znam da ću čekati novu sezonu sa još većom željom da osvojimo.

Nitko ne može reći da želi više od mene da mi u nedjelju dobijemo a da rijeka kiksa ali život će i u ponedjeljak teći dalje. I godinu dana nakon te nedjelje sam siguran da ćemo opet biti na trgu i slaviti tu 36-u titulu ako nećemo za 6 dana.
  • Filip85
    190
    U 90-tim je bilo li-la, od kranjcara do Barica koji je složio pobjedničku ekipu koju je naslijedio vlak, više je hajduk uzeo trofeja neg mi.Ludovic IX

Od 1992. do 1999. Dinamo 9, Hajduk 8 u trofejima.
  • Mlađi referent
    12.7k

Zamišljam ovu generaciju softića navijača Dinama da smo bili živi u periodu 24 godine suše i još nam onako ukralo titulu 1979… ajaaaaa cirkusaaaaa
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.