• Ludovic IX
    8.4k
    isu zrtve ali ti si slijep pored zdravih očiju.. 4 zicera su imali protiv lokomotive..a protiv slavena niti jedan koji nije bio iz kontre..i da, lokomotiva je stajala sa 11 igrača iza, ako to ne vidiš, onda neznaš gledat nogomet.

imao je dinamo lepršavih sezona u hnl-u kad su svi ali baš svi bili u kurcu ali je zato u europi bilo jebeno gubiti sa 4-5 razlike. cijela liga se priblizila nama ali nismo ni mi stagnirali jer da jesmo, ne bi imali 11 bodova u skupini LP.

imaju najveć plaće u HNL-u jer su do njih došli osvajanjem prvenstava 19 puta u zadnjih 20 godina, i u zadnje vrijeme redovitim nastupanjem u kasnijim fazama europskih natjecanja di više nismo samo gledatleji već akteri.

ako ih vrijeđaš, vrijeđaš sve što su dobro napravili prije. meni je ovo vrijeđanje, pičkaraje, cmizdrenje gore od ijednog cmizdrenja tovara.. ispadamao veće pičke od bilo koga u HNL-u.

ako imaš 12 godina, onda razumijem da si još nedovoljno sazrio u glavi da bi ikako drugačije gledao na nogomet
  • Crni86
    10.4k
    stajala sa 11 igračaLudovic IX

Iz cega je dosla stativa sucica? Iz nas kontre. Znaci da se moze. Moze se i kroz igru na postavljenu obranu, ali tu treba trcat i otvarat prostor. Al

Da vrijeda ih se jer se ponasaju kao razmazena derista. Misle da su veci od kluba, a to nitko nije. Svaka cast izuzecima kojih ima ali su nazalost u manjini. Na kraju nije nama problem lokomotiva, nije se tu lomilo prvenstvo. Imali sko mi dovoljno primjera setanja po terenu na koje je uvidio i sjever. Istre, Rijeke, Gorice, samaranje od strane Belupa u koprivnici, 9 komada protiv bayerna itd.

I ja nemam problema da je netko los, nekog nejde, ali se bori. Vise cu zapljeskat takvom igracu nego onog kojeg ide. Nemoraju ni bit prvi, ali neka zastupaju sveti dres onako kaoo treba, a ne ko tetke.
  • Dinamo-SB
    268
    Ne zanima me hocemo li biti prvaci. Zadnja utakmica se mora dati sve od sebe za kraj sezone,vjerujem da ce stadion biti pun te da ce se na kraju i Sjever gore otvoriti. Uz sve kritike treba pohvaliti i "obične" posjetitelje maksimira čiji broj je sve veći i veći unatoč ovakvoj sezoni.
    Očekujem nakon muške tekme i pobjede, dolazak igrača pred sjever te zahvala Boysima na potpori čitavu sezonu. Malo za reć da Boysima trebaju igrači skiniti kapu na potpori beuzvjetnoj čitavu sezonu gdje bi mnogi drugi navijači ih nagazili tokom sezone.
    Zaslužili su za kraj pobjedu i oproštaj od ove sezone nevezano o ishodu bili prvaci ili ne. Treba biti dostojanstven i završiti sezonu kako priliči.
  • Ludovic IX
    8.4k
    u 99% posto pišemo kak su novinari seljačine i kako pišu da bi pisali.. i sad netko napiše da iz pouzdanog izvora nešto zna i da su nešto igrači rekli i onda se vjeruje i ovako vrijeđa..

rekli su da ne žele proslavu pa ih se napalo.. da su rekli da žele proslavu, opet bi ih se napalo.

ovaj gore ih napada jer je novinar neki napisao da igrači vjerojatno osjećaju da su niti na nebu niti na zemlji.. to je novinar napisao, nisu to igrači izjavili kao ni 99% onoga što se piše po novinama ali se u obom slučaju novinanirama vjeruje.

meni je ovo seljačija žešća , ovo vrijeđanje igrača.. ja ne mogu gledat to kroz jednu sezonu, ja to gledam kroz zadnjih bar 7-8 koliko su neki igrači ovdje i znam koliko su mi radosti donesli, koliko generaciej prije njih nisu u 30 godina prije.. i ja sad da njih vrijeđam. nisam kreten ni budala a bogami ni seljačina
  • Svi na Sjever
    2.8k
    Treba nam zajedništvo i pozitivna energija, igrači mogu i moraju bolje, čega su vjerujem svjesni al sezona je takva kakva je, teško je kad se čupaš cijelu sezonu, očekujem od Bobana da mentalno digne svlačionicu ovaj tjedan.

Ova momčad jednostavno nema igrača tipa Silvio Marić, koji će uzet loptu kad momčad nema dobru energiju, proć dva igrača, odigrat dupli pas i bacit sjever u delirij.

U nedjelju nam treba brutalna pozitiva od zagrijavanja, sve probleme pod tepih do ponedjeljka.
  • Jaro
    10k
    ega su vjerujem svjesniSvi na Sjever

ovdje se ne bih slozio s tobom - malo toga su oni svjesni - samodopadni razmazeni bogatuncici koji misle da su bogomdani i nezamjenjivi te da ce se HNL protivnici sami pobijediti cim ih vide "u tunelu" pred utakmicu.

Za mene je rezultat u LP razlog jos veceg minusa prema igracima (a i trenerima bogme) - jer je ocito da znaju i mogu, samo im se neda, ne zele ili nesto trece...
  • ElDorado
    3.7k
    od onih koji su u prvih 11 spomenut je samo Baturina
  • sport
    4.6k
    Kad se pobjedi onda ne smeta status "ni na nebu ni na zemlji"a kad se kiksa onda je u svemu problem osim u njima samima.Nisu krivi za ništa što se događa u klubu osim za ono što pružaju na terenu.U godini kad su odlazili mnogi iz kluba zbog svog nerada,rezultata,i nekih nenogometnih razloga(Peras,Tomačić,treneri,sportski direktor) došao je red i na neposredne izvođače i njihov rad rekao bih u protekle dvije sezone.Ono što smo svi željeli je dolazak Bobana na čelo Uprave s kojim smo dobili zadnji komad slagalice u kojem smo dobili Dinamo kojem smo većinom težili.Mnogi za rezultate okrivljuju ljude iz DP ali mislim da su oni novom sistematizacijom,dovođenjem Bobana,financijskom stabilnošću u tranzicijskoj godini napravili dobar temelj za buduće djelovanje kluba a tome će odlučiti članovi na slijedećim izborima a ne neke interesne skupine ili pojedinci kojima je Dinamo dobar samo ako su oni dio upravljačkih struktura.
  • Droljo
    16k
    Podsvijest je kriva po olivariju :lol:
    Pa ovo je pobjeda svih pobjeda.
    Šta ako uspijemo jebate led :gasp:
  • NKDZ86
    4k
    Šta ako uspijemo jebate led :gasp:Droljo

to će onda bit pobijeda nad podsviješću
  • Marley
    4.1k
    Razumijem ako je netko zaljubljen u nekog igrača ili mu je uža familija, ali kako netko tko navodno navija za Dinamo može naći trunke opravdanja za ovakvo ponašanje igrača ove sezone je zaista fascinantno. Zadnjih par postova spadaju u shit of the season.Chempers

Evo, svaka cast, mene si skroz procitao! Pola momcadi su mi rodjaci, a u ostalu polovicu sam zaljubljena! A zapravo uopce ni ne navijam za Dinamo!

Pa evo ti jos materijala za tvoj shit of the season:
    Kao navijac, ali prije svega kao majka i zena, nema sanse da cu pisati bljuvotine o necijem sinu, muzu, ocu itd. Niti psovati im sve po spisku, urlati i pljuvati s tribine u subotu navecer, a u nedjelju ujutro mirne duse sjediti u crkvi.
    Ljudima koji mi osobno nista nazao nisu ucinili, osim sto su mozda podbacili na terenu iz tko zna kojeg, nama nepoznatog razloga.
    Necu, jer kao prvo nista dobro to nece donijeti niti ce oni zato bolje igrati, a kao drugo, samo bih se jos i losije osjecala.
    A vi, ako se tako bolje osjecate, pa slobodno izvolite, eto i na forumu je ovih dana sve dozvoljeno!
    Ali okanite se ovakvih sranja i prozivanja pojedinaca jer su se, zamisli molim te, usudili imati drugaciji stav prema tome.
    Samo vi udrite ako vas to veseli, ali taman posla da se jos moram i opravdavati jer mene ne veseli.

A sad odoh iscekivati 11 da si osiguram da jos jednom, zadnji put ove sezone, mogu deckima dati maksimalnu podrsku s tribine kao i uvijek. Pa kako bude.
  • Nemrem igra Dinamo
    3.4k
    Misle da su veci od klubaCrni86

Ovdje se u potpunosti slažem s tobom i to je, po mojem skromnom mišljenju, najveći problem. Prvenstveno kod senatora, a onda i kod dobrog dijela ostalih igrača. Čast izuzecima!

Neka se pogledaju u ogledalo i odigraju ovu zadnju tekmu kako pravim muškarcima i igračima dolikuje. Jer nogomet nisu zaboravili igrati, a Bogu hvala imamo igračina.

U pitanju je samo voljni moment pa sada, dečki naši, sve je na vama. Hoćete li sezonu završiti uzdignute glave kao pravi Dinamovci ili kao pičkice.

Neovisno uzeli kantu ili ne...
  • Droljo
    16k
    Treba (tj. odavno je trebalo) dogovoriti susret ademi, risto, petko sa dva tri 'viđenija' navijača i da im se na lijep način objasni kako nisu veći od kluba.
    Sam mi nemojte početi sa forama odi, organiziraj itd. ovo je samo ideja.
  • Patak
    3.4k
    Ja igrače ne krivim za ništa. Igraju prema svojim mogućnostima i prošlu godinu i ovu. Pa nisu se oni dogovorili ove godine ćemo šetati po terenu.

Tim igračima se u jednoj sezoni dovelo četiri različita trenera, dva odlična trenera zamijenjena su sa talijanskim teletabisom, na kraju sezone ih trenira donedavni trener pionira, neki ključni igrači su bili ozlijeđeni, neki prebačeni na klupu da bi Marićeva akvizicija postigla koji gol i opravdala dovođenje. Druge Marićeve akvizicije nisu bile dobre čak ni za to.

Sportska politika je glavni krivac a nikako igrači.
  • The Undertaker
    7.9k
    Potpis. Ako je većina igrača izvan forme, nemotivirana, tjelesno nespremna itd... onda prvenstveno nije do igrača već do onoga tko ih vodi (od trenera pa nadalje).
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.