• NKDZ86
    4k
    Zasto jesti nesto sto ti ne odgovara i moras mucati usta mlijekom "da prodje"?Jaro

E za to kolega nam treba riječ psihologa.
  • Marley
    4.1k
    Zasto se ljudi ubijaju u alkoholu? Tada ti je super, ali sutradan umires i pitas se sto ti je to trebalo. I opet ces ponovit.
    Zasto ces pozderat pola kile cokolade, a znas da ce ti pozliti odmah nakon.

Edit.i jako dobar primjer je dao kolega, zasto se iz kola u kolo veselis utakmici ko zadnja budala, a znas da su dobre sanse da ces doci doma gori nego da te netko prebio.

A kad ste u pitanju vi muski, definitivno i zbog dokazivanja.

Poanta, sve ima svoju cijenu, samo ovisi koliko si lud i spreman platiti :grin:
  • mali M
    7.5k
    Mene samo zanima u cem je fora. Zasto jesti nesto sto ti ne odgovara i moras mucati usta mlijekom "da prodje"?Jaro

A sad ti.. zašto onda ideš na Dinamove tekme kad nas mazohistički maltraju iz godine u godinu :rofl:

Zezam se, ali stvar je i u pomicanju granica.. To je kao da pitaš zašto u teretani ekipa koja vježba pokušava podići sve teže i teže kilaže kad ih samo nakon toga bole ruke i moraju uzet nešto da se tijelo oporavi.. bezveze pitanje..

E za to kolega nam treba riječ psihologa.NKDZ86

netreba psiholog... jasno je, zbog potrebe za pohvalom okoline, tj ako hoćeš psihološki, jer nam mama i tata nisu davali dovoljno potvrde da vrijedimo.. šta ćemo, nesavršeni smo bedaki nesavršenih roditelja :lol:
  • NKDZ86
    4k
    samo ovisi koliko si lud i spreman platiti :grin:Marley

znaš kako ide ona stara: ....al za dinamo dao bi sve!!
    nanannanana :grin:
  • Jaro
    10k
    Zasto se ljudi ubijaju u alkoholu? Tada ti je super, ali sutradan umires i pitas se sto ti je to trebalo. I opet ces ponovit.
    Zasto ces pozderat pola kile cokolade, a znas da ce ti pozliti odmah nakon.
    Marley

A vecina pije jer im je fina piva, gemist ili nekaj trece. Coksu jedes jer ti je fina u daje ti osjecaj ugode. I jedno i drugo utjece na raspolozenjenje a i nakon nekog vremena kod nekih ljudi stvara ovisnost.
    Ali bitan je dio s ugodom. Jasni mi je da neki ljudi vole ljuce ili full ljuto - al oni si ne ispiru usta jer impase taj osjecaj, ali ove ekstremne ljutine koje si sami gase odmah - nije mi jasno - ocito mazohizam (kao kod dinama) pomjesan s dokazivanjem...
  • mali M
    7.5k
    Jasni mi je da neki ljudi vole ljuce ili full ljuto - al oni si ne ispiru usta jer impase taj osjecaj,Jaro

ja si nikad ne ispirem usta jer volim taj "full ljuto" okus. ovo o čemu pišemo je izazov iliti ekstrem... nisam ispirao ni kad sam pojeo tog monstruma nego lagano pijuckao mlijeko i to debelo NAKON konzumacije...

ove ekstremne ljutine koje si sami gase odmahJaro

pročitaj izazov, nema gašenja odmah.. lijepo popapaš i onda čekaš 5 minuta prije nego išta možeš konzumirati.. a za to vrijeme se već i primiri ljutina
    i btw. ova ekipa koja si "ispire" odmah jer im je preljuto doslovno ništa ne dobiva sa time.. Možeš samo probati čim mirnije čekati da se primiri.. ono gore ti usta, ti si uliješ vode koja ima efekt doslovno stotinku sekunde da olakša al onda ti samo počne i to smetat u ustima jer i dalje peče a ti imaš puna usta neke gluposti.. zato ekipa i pljune tu vodu, mlijeko kada piju odmah pri konzumaciji.. ništ to ne pomaže.. samo ostati miran pomaže.. ne pomaže ni trčanje niti mahanje rukama, niti vrištanje.. baš trening za smirenost...

zašto sad tu filozofiramo oko izazova.. pa ne bi bio "izazov" da se ne moraš pomučiti.. rekao sam već usporedbu sa teretanom, jednostavno pomicanje granica da vidiš gdje si..
  • KtcGoat
    615
    mislim da bi trebao poceti razmisljat o pisanju knjige na tu temu ili bar neki doktorski rad
  • mali M
    7.5k
    ne kužim koji je sad tvoj upad.. pričamo o ljutome u hrani.. sprdamo se sa mojim iskustvom u glupim odlukama i sad čime je tvoje ovo izazvano?
  • KtcGoat
    615
    ma zajebavam se i ja, nisam nis lose mislio hahaahah
  • Droljo
    16k
    Zasto se ljudi ubijaju u alkoholu?Marley

Ulazite u sfere gdje se ne ulazi. 1862
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.