• Droljo
    16k

Išao malo guglati o tome i sunce ti jebem. Što prije zaboraviti da sam išta pitao. :lol:
  • mali M
    7.5k
    a onda after bude zanimljiv... :lol:Nolifer

svatko tko jede ljuto jedan mali hint. "after" vam dolazi samo ako ima u njemu konzervansa iliti octa. To najčešće bude od kiselih feferona ili kupovnih umakića.

Jedite sušene ili sviježe papričice i nema nikakvog aftera kasnije. Ja doslovno mogu pojesti teglicu ljutih feferona (valjda 1.000 skolvila) na pizzi i jedva osjetim ljutinu u ustima, a "after" se osjeti. A pojedem sušenih papričica za valjda milju skolvila u klopi i nema nikakvog aftera.. I nikakvo gazirano dok jedeš ekstra ljuto.. to sam pogorša.. pij laganini mlijeko ili vodu, malo mučkaj i gutaj i proći će..
  • Nolifer
    11.1k

Hvala na savjetima, ovo za mlijeko sam isto negdje čuo, al nikad primjenio, tak da zanimljivo
  • Droljo
    16k
    teglicu ljutih feferonamali M

Ako misliš na 'izlaznu strategiju' to ti je zato što fefić želudac nemre provarit pa izađe isti, samo koliko si ga smrvio sa zubima i ako dotakne opnu peče. Slično kao da ga po oku protrljaš...
  • mali M
    7.5k
    ali kako onda sviježi ili sušeni fefić isto smrvim koliko toliko pa nema izlazne strategije? velim ti provjereno, izlazna strategija ovisi o kiselosti..
    U životu nisam imao izlaznu strategiju od kulena ma koliko bio ljut jer u njega ide mljevena ljuta paprika.. sasvim normalno osjetim svako ljuto jer receptori na jeziku rade svoj posao, ali popratni dio nemam nikad jer slabo konzumiram umakiće na bazi tabasca.. Baš mi je gadan i smrdi taj tabasco.. Doslovno je to rekao i Vrabec (vlasnik Volim ljuto).. jedino zašto njihovi umaci su mi malo bolji jer je sam rekao da stavljaju manje konzervansa ali zato imaju kraći rok trajanja..

btw. nikad nisam o kenjanju pisao u toliko različitih naziva.. after, izlazna strategija.. :rofl:
  • Nolifer
    11.1k

A tek ovi, ovi isto su u nekoj drugoj dimenziji ljutine...
  • mali M
    7.5k
    ma ja zapravo volim fino ljuto.. naravno ako se pretjera da to nema smisla, ali jest ljuto vam je doslovno trening.. možeš se naviknuti na sve ljuće i ljuće.. samo ja previše volim okus hrane da bi jeo stalno kao ovaj toxic burger.. nema smisla..
  • vjeko1701
    14.9k
    Ništa, dodajem na listu. Nadam se da ubrzo prolazim kroz Požegu.
  • Droljo
    16k

Ja sam drukčije učio u školi.
    Ja govorim za feferone iz teglice. Njih posereš kak pojedeš, niš im želudac ne napravi. Tak da pričamo o istome u biti.
  • Brotnjo
    553
    A šta ti se događa sa čmarom kad demona izvaljivaš? Ja da pojedem nešto tako ljuto, umro bi.
  • mali M
    7.5k
    a pa neznam.. dopuštam da sam u krivu, mada se ja vodim osobnim iskustvom i doslovno svima sa kojima pričam da jedu jače ljuto ili čak u ovome slučaju i sa Vrabecom koji ima vodeći brand za ljutu hranu u HR..
  • Marley
    4.1k
    A joooj jeste svi neke fine osjetljive guzice :razz: doslovno haha
  • Droljo
    16k
    Prst u pak - dinamo prvak!

Tko je osjetljiv!? :lol:
  • Nolifer
    11.1k

Znaš onu, jedeš peče, se_eš peče! :fire: :lol:
  • Jaro
    10k
    pij laganini mlijeko ili vodu, malo mučkaj i gutaj i proći će..mali M

Mene samo zanima u cem je fora. Zasto jesti nesto sto ti ne odgovara i moras mucati usta mlijekom "da prodje"?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.