• Droljo
    16.6k
    I bijeli kadet parkiran u rikverc fino kraj pjace. Top :ok:
  • Jurki
    17.4k
    Nasem prodavatelju bicikala zelim sretan rođendan. Samo nek bu zdravlja.
  • Noel
    12.1k
    Volim Marka Pjacu ali on nije za ozbiljnu razinu kakva se očekuje u Dinamu. Može bit rezervno krilo ali on kao prva opcija je prespor pretrom prestatičan predvidljiv neagilan. Njegova koljena mu ne dopuštaju neke nagle poteze, driblinge i intezivnu igru što se očekuje od modernog krila. Tu i tamo proda koji bicikl koji je doduše često ne opasan. Ima van serijski dobar potez jer se radi o odličnom igraču kojeg su skršile teške ozljede. Šteta volim ga i kao igrača i osobu ali to po meni nije dovoljno za prvo krilo Dinama.
  • Crni86
    11.1k
    Markan ima klasu, ali nema konstantu. Rjesio je brojne velke tekme ove sezone, ali kada se trebao ukazat protiv manjih suparnika di smo se mucili, on je bio medu gorima na terenu.

Kao neko back up krilo, od kojeg mozes ocekivat bljesak zadnjih 30 minuta bi bio odlican, ili da se napokon proba s njim u spici jer za placu koju ima nema smisla da bude rezerva.
  • Olmic
    4.7k
    slazem se. Cak bi rekao da je Hoxha imao jednaku minutazu imao bi bolji ucinak. Doslovno mozes prebrojat na prste jedne ruke kad je prosao jedan na jedan
  • tp1997
    1.5k
    Ako ćemo igrati 4-3-3 kako se najavljuje, treba ti brzo i okomito lijevo krilo, ne možemo igrati 4-3-3 sa Pjacom, Stojketom (osim ako on ne bude povučen na 8icu) i teretnim napadačem poput Petkovića
  • SjevernaStrana
    2.6k
    Kritizirao sam tvoje dovođenje i uvjete istog onda kad je trebalo - i s razlogom. Nisi donio ono što nam je trebalo, ali ipak hvala ti na korektnom odnosu i doprinosu. I Mariću hvala. Sretno dalje!

EDIT: AKO JE ISTINA DA ODLAZIŠ!!!
  • Mali Zeus
    17.4k
    kakvi su ovo pozdravi, kaj odlazi?
  • jedan u nizu
    13.6k
    Spikic kada ima takvu statistiku onda ga se pljuje i govori da je preplacen za ono sto daje,

Kada Pjaca ima takvu statisku onda ga treba ostaviti jer nam je donio 29mil u kasu nekada, ili sto je rijesio Qarabagh.

Ne zivimo na staroj slavi, ili nekim proslim rezultatima.
    Marko jeednostavno nije bio na razini citavu sezonu. Bio je na razini par utakmica, ostatak je bio ispodprosjecan, nekada igrac manje na terenu, a nekad se utopio u sivilo te momcadi.

To nebi istrpili kod Spikadone koji je placen valjda 2x ili 3x manje od Pjace, zasto bi onda Pjacu?

Pjacu mogu vidjeti kao drugu opciju, Joker s klupe, ali sa primanjima od cca 300-400k, ne vise.
    Milju za zamjensko krilo je unakazavanje naseg budzeta.
  • jakov1
    683
    Nemoj biti smijesan. Da se broji samo statistika, Kule bi na zimu bio prodan za 50 milijuna.

Pjaca moze napraviti razliku protiv najboljih igraca na svijetu i samo zbog tog faktora u Europi se isplatio.
  • jedan u nizu
    13.6k

Nemoj ti biti smijesan.
    Naveo sam da nije samo do statistike.

Da je ostatak utakmica bio korektan i radio rzliku na terenu onda da.
    Ali ovako kada je 5 utakmica nevidljiv, na jednoj se pojavi na terenu, i tako cijelu sezonu, veliko ne.

Pjaca je doveden kao nositelj. a ne kao zamjensko krilo.
    Kada pogledas cijelu sezonu, isporucio je kao neko prosjecno zamjensko krilo, a ne kao nositelj ili prvotimac. Ne kao netko tko zasluzuje placu od milju eura.
  • mali M
    7.6k
    znaš što je problem u ovakvom pristupu koji ti imaš. slobodno onda potjeraj i Batija i Petka i Mišića pa i opjevanog KTC-a jer su svi u ovakvoj kriminalnoj sezoni imali svoje rupe od nekoliko utakmica.. Bezveze pljuvanje po igračima koji su nam spasili sezonu da ne ispadnemo na kraju 3 ili 4 i donjeli odličan rezultat u Europi...
  • Dragon1Warrior123
    4.3k
    Bezveze pljuvanje po igračima koji su nam spasili sezonu da ne ispadnemo na kraju 3 ili 4 i donjeli odličan rezultat u Europi...mali M

Ovo mi je teška smijurija. Trebali bi im zahvaljivati na možda najgoroj sezoni u zadnjih 10 godina u HNL-u i na kriminalnoj igri? Jebote šta smo mi Osijek ili Istra da nam je drugo mjesto premija i da trebamo biti sretni što nismo 3. ili 4. sa najboljim igračima lige i najvećim buđetom lige? I to nakon što su igrači potjerali ČETIRI trenera!
  • mali M
    7.6k
    mislim da si sam sebi odgovorio na pitanje.

Nije stvar u tome sto je Pjaca imao 9+9, ili zasto nije imao vise. Stvar je da ostatak vremena nije bio na razini.

Kulenovic je imao sjajnu statistiku, ali vecina ga i dalje zeli van dinama. Zasto ? Jer je drvo bolje od njega 95% vremena.
    I za to se slazes. Kod slucaja Kulenovic se slazes da nije sve u statistici nego na dojmu na terenu i utjecaju na igru.
    Ali kod slucaja Pjaca se ne slazes stime.
    Ili kod slucaja Stojkovic.

Zasto ljudi prefereiraju Stojkovica vise nego Pjacu?
    Jer decko frize, trudi se, pokusava, uvijek bude jedan od boljih na terenu, i uglavnom jedan od rijetkih koji odskace od prosjeka.
    Pjaca zablista nekada, ali uglavnom ne odskace od prosjeka i nemas dojam da se trudi, grize ili pokusava nesto.

Kada vecina obicnih gledatelja vidi da je Stojkovic bolji od Pjace, ne mozes reci da su svi u krivu i da su svi slijepci.
    Velika stvar je dojam na utakmici, a ne samo statistika golova i asistencija.
    jedan u nizu

pa doslovno to! kod Pjace se vidi utjecaj na terenu! Vidi se po njegovom stavu/držanju! Kad Pjaca primi loptu braniči stanu, to je razlika u Kulenoviću i ostalima... Pa čak i Stojkoviću. Njih će napast, zajašit i riješit, Pjacu neće..

Druga stvar je da ja uopće ne uspoređujem Stojkovića i Pjacu nego njihovu statistiku jer je netko napisao da Pjaca nije doprinjeo ništa ove sezone, a iznio nam je najjače tekme... Meni je mali Stojke avion i nemam ništa protiv njega, naprotiv!
  • jedan u nizu
    13.6k

Pa po meni su Petko i Bati za ''odstrel''.
    Petko jer ga ocigledno nema sezonu i pol.
    Bati jer je dosegao svoj maksimum u Dinamu, i sa svojim voljnim momentom ce ici samo prema dole ako ostane ovdje.

Misic je konstanta i njega bi ostavio, jer je veliki profesionalac, daleko veci i od Batija i od Petka i od Pjace. Igrac koji nam je svojim isozstankom falio vise nego Bati i Petko zajedno.

Za KTCa ne kuzim, jer je covjek imao konstantu kad god je igrao. Tu i tamo sitne pogreske ali i dalje su svi vidjeli da je nas najbolji i najkonzistentniji stoper.
    Uostalom, ima placu 4x manju od Pjace.

Bezveze pljuvanje po igračima koji su nam spasili sezonu da ne ispadnemo na kraju 3 ili 4 i donjeli odličan rezultat u Europi...mali M

Ili igracima koji su nam 'donijeli' gubitak titule. Mozemo i tako to gledati.

Manje cu pljuvati po Franjicu, Cordobi, Mbukuu ili Torrenteu. Zasto? Jer se od njih ne ocekuje da digne dinamo razinu iznad, i da budu nositelji.
    Oni su isporucili ono za sta su dovedeni i placeni.
    Pjaca je doveden i placen da isporuci nesto drugo, a to po meni nije isporucio.

p.s. naravno da kao kolektiv nitko nije isporucio ono za sto je placen, ali od nekih igraca ipak ocekujes nesto vise.
    Od Petka ocekujes da ce potegnuti kada nitko drugi nece. Nekada to napravi, a nekada ne.
    Od Pjace isto tako ocekujes, ali on to napravi jos manje nego Petko.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.