• Nemrem igra Dinamo
    6k
    Nezz kaj cekamo, da si sami zabe gol? — Crni86

Čaše zveče, čaše zveče, svemir se okreće
    Dok Dinamo, dok Dinamo, u svoj napad NEĆE
  • NitkoBitan
    39.9k
    Nevistic medu igracima sa najvise dodira, jel se tako igra utakmica koja ti ovisi o naslovu prvaka?!

Kurac je njima stalo toliko da se bacaju na pod na kraju utakmice, sutra se se smjeskat na treningu i bolit ce ih k jer ista placa sjeda. Od njih nitko nece preuzet nikakvu odgovornost budite sigurni, a mnogi su i u takvoj tekmi izgledali kao da se zajebavaju na terminu.
  • Svi na Sjever
    3.8k
    Mi ove sezone nemamo game changera,što smo imali u Oršiću,pa djelomično Ivanušecu, i onda Petku prošle sezone.

Mi bi naslov,a glavni igrači Pjaca i Baturina nam nisu u stanju rješit ni male utakmice.

Dizanje forme Sučića nas je vratilo među žive, al nitko se nije priključio osim Stojkovića prošlo kolo.
  • Mr Anderson
    22.6k
    Nek je i ta agonija završila. Barem ne moramo razbijat glavu s time hoće li tovari pustiti, jeli ima dogovora između Slavena i Rijeke, itd, itd. Nismo zaslužili, podbacili su svi, od igrača do uprave i predsjednika. Prvi minus u prvoj pravoj punoj sezoni. Što nas čeka, Bog zna, ali početak nije obećavajući.
  • Srelee
    192
    Kacavendu bi izbacio iz kluba za ono glumljenje u 80toj minuti i galamu prema sudcu.Nek ga je sram i stid,nek se zahvali kumovima Biscanu i Simicu sto je dobio ugovor dok je ozlijeden bio i prima po 500tisuca eura godisnje,poslije Dinama moze u slovensku ligu.
  • ToTo96
    197
    mozda nam je kriv Favbet i SSport? nista - idemo pravit nerede po nekom lille-u i gent-u ili pak freiburg-u? ha ha ha AJMO PURGERIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
  • Fabercaster
    1.3k
    Sram vas i stid bilo!
    Od prvog Nevistića do zadnjeg Oliverasa. Da mi sad pozvone na vrata Pep Guardiola, Jose Mourinho i Jurgen Klopp ne mogu me uvjeriti da momčad koja je osvojila 11 bodova u Ligi Prvaka ne može osvojiti HNL. Da ne može biti bolja od momčadi koje su redom izbacivali tamo neka Zira, tamo neki Ružemberok i tamo neka Olimpija. Ovo se primarno odnosi na tebe Martine, tebe desetko Dinama! Feta Fetaj, nakartoniraniji igrač u HNL-u ove sezone koji je valjda danas imao zadatak da ti kurac drži na poluvremenu dok ideš pišat je imao nula prekršaja u cijeloj utakmici. NULA PREKRŠAJA! Davnih dana sam rekao da ćemo se udarati nogom u guzicu ako za tebe dobijemo 10 milijuna i nažalost sam bio u pravu. Danas Kanga uđe, jedan od ONIH stranaca koji je na tapeti i u roku 10 minuta izbori crveni karton. Mišić ga diže na noge i čovjek šepa do 16erca?! Frajer koji je tu došao tu nakon jedne Herthe i Cardiffa natjeravati se po pašnjacima Koprivnice, Kranjče, Pule i Varaždina pokaže u 10 minuta više volje od tebe. Sram te bilo Martine Baturino!

Ja sam ove godine jedna od onih očito budala koja je bila na svim domaćim tekmama. I ne mogu smisliti epitet koji će opisati koliko mi se gadite. I ne, nemate mi sa čime kontrirati, meni koji bi pobio pola Zagreba da mogu biti u vašim kopačkama. Meni, koji sam rigao u WCu kafića 15 minuta prije utakmice s Hajdukom od nervoze. I ne, nisam više za čistke. Neka svatko od vas ostane u klubu. Sve i jedan od vas. Lijepo je bilo igrati pod svijetlima Münchena i Londona. Zaslužili ste sada da igrate pod svijetlima Banja Luke, Belfasta i Prištine. Možda vas to dovede do stanja gdje ćete postati svjesni odgovornosti za svoja djela. Nisu vam valjali Jakir, Bjelica i Cannavaro. A što vam sad ne valja? Tko je sad odgovoran za ovakav rezultat protiv ekipe koja se od jučer u 20:00 ne bori za ništa? Ekipe koja je danas izašla u moodu termina koji ja igram svaku srijedu pa lagano popije pivu-dvije s dečkima nakon. Sram vas i stid bilo. I znajte jednu stvar dečki. Vi, i primarno vi ste ti koji su ovaj klub doveli do statusa „European Giants“ kak nam se tepalo neki tjedan. Ali isto tako ste i vi ti koji taj status sada guraju u blato. Sve je na vama.

Ljudi misle da je teško biti najbolji. I u krivu su. Sto puta je teže kad si najbolji pokazati opet iznova da si bolji od jednog Slavena od jedne Gorice od jedne Lokomotive, a pokazao si to već 50 puta. Ali dečki dragi ovo je Dinamo, ako to niste sposobni onda niste za ovaj klub. Otiđite negdje dalje pa ćete skužiti da vam je u najboljem slučaju isto ili samo gore. Na kraju ovog svega ja samo mogu reći da sam doživio svojevrsno olakšanje jer je konačno prevagnulo. Nakon dvije godine ljuljanja, od Lokomotive (3:0) do Lokomotive (1:1) napokon je vagnulo. Idem se odmoriti mjesec i pol dana zasluženo. Ja sam stvarno dao sve od sebe za vas, ja koji nemam apsolutno ništa od toga što sad u 1 ujutro pišem ovu čitabu. A vi se zapitajte jeste li vi dali sve od sebe, jer u konačnici svatko od nas kad legne navečer u krevet, shvati da primarno mora živjeti sa samim sobom, i ujutro se pogledati u ogledalo.

P.S svaka čast dečkima na crtanju i organizaciji koreografije..spavaš li mirno Legia Varšavo?
  • Facke
    9k
    Ljudi, igrame 35 kolo. I nasa momcad izgleda denes ovak. Pimplanje s loptu leve, desne, bezidejne i jalove. Same sam cekal da nam ga Lokomotiva zabi.Jednostvane ova nasa momcad nakon svega ovu sezonu nije shvatila nist. Ama bas nist. Nakon sih kikseva i losih igra ti ovak odigras v 35 kolu. Znaci nisu nist nafcili. Bas nist.
    Jos ak male razmislis da sme se vrnuli nazad u borbu nakon -8 na tablice i pogledas ove denes same ti je v glave "Decki pa koji vam je kurac". Mene je te neshvatljive.
    Nejde mi u glavu. Al druge nisme ni zasluzili. Mogel bi jos se i svasta napisati al ne vredi.Cemu.
  • Dr Hofmann
    6.2k
    I koji me vrag natera da sad još i sažetke pogledam...Možemo sad opet o jebenoj upravi i trenerima i sto tisuća drugih stvari, ali ovaj pristup igrača danas (a i cijele sezone) je ajme meni majko mila. Ništa s ničim, zapakirano u ništa, trulo i tulavo s loptom, u fazi obrane kaos nakon dva, tri brža dodavanja Lokomotive i odmah panika. Baš teški reset svlačionice mora ići, ovo je užas
  • ShanKu
    2.4k
    Nikad jače i glasnije nisam navijal do ove tekme, pa se sad osječam jako razočarano kao nikad do ove tekme.
    Vidil se trud kod nekih igrača, čak su riskirali i ozljede u nekim situacijama, ali nekad za pobjedu nisu dovoljni pojedinci, nego svih 11 (u ovoj tekmi 14) igrača. Imali smo totalno krive izmjene u nastavku, a bolje ni nemamo na klupi :brow:
  • db-izbjeglica
    22.4k
    Ja sam poprilično mirno primio rezultat. Utakmica mi je od samog početka slutila na sranje jer je ovakvih scenarija, u ovoj sezoni, bilo tko zna koliko. Čak je i opet pala stativa, valjda 25. ove sezone. Najviše sam ljut na sebe, jer imam posla preko glave i ja zbog nogometa potratim 10 sati života.

Jednostavno, ova momčad ne zaslužuje naslov i to je to....
  • Boycie
    4.4k
    Antolic i slicna bagra, koga boli tuki ... nadje se takvih i po forumu... Dinamo, njegov DNA i sve sto on znaci stane u prvu koreografiju... dok jos postoje generacije koje osjecaju to, zelim ih u kosturu ekipe. Nama trebaju ratnici, igraci koji ce sa grbom na uniformi i mudima do poda izaci i pobijediti ovakve tekme kao jucer. A ne ovakvi koji nakon podbacaja ne znaju stati uspravno pred tribine i pokazati emociju, vec spuste glavu i zbrisu u skloniste - svlacionicu.
    Fala Bogu jedan od njih ce nam slagati momcad iducu sezonu. Totalni remont zelim. Ovo je bilo davljenje.
  • Marley
    5.9k
    Sva sreća da je sljedeći tjedan zadnje kolo. Iako za dva tjedna će mi vjerojatno već jebeno faliti HNL. — Gelipter

Tocno ovo. Koji mazohizam.
    Sada samo zelim da vise zavrsi ova sezona, stvarno ne mogu vise. Toliko je puta bilo budjenje nove nade, ponekad i do euforije (Poljud), a onda opet zakucavanje na samo dno. Tako u krug, previse puta. Da traje jos koji tjedan, pa valjda bi se razboljeli svi skupa.

A onda opet, vec znam sto ce biti za koji tjedan :roll:
    Stockholmski sindrom...
  • skener
    9.7k
    Danas se osjećam još gluplje nego jučer

Izgubiti naslov doma protiv Lokomotive...
  • mali M
    10.9k
    Ma kakav smo mentalitet pokazali! Netreba nama nikakav klubić s juga namještati tekme, mi si bumo sami zbrljali sezonu! Cijelu sezonu se trudimo živcirati navijače i sad bi nam hajduk i to oduzeo! E nećeš razbojniče!!!! :lol:

Ajooooo kakva sezona, idem na maksić drugi vikend razveselit se i pjevati sa vama na sjeveru, popit koju pivicu i završit ovu agoniju!

Nadam se da mi i to neće uništiti ako posrana Rijeka zgubi obe, a mi dobimo VŽ pa ću morat još hodat do trga i zgubit par sati :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.