• Marley
    4k
    Sva sreća da je sljedeći tjedan zadnje kolo. Iako za dva tjedna će mi vjerojatno već jebeno faliti HNL.Gelipter

Tocno ovo. Koji mazohizam.
    Sada samo zelim da vise zavrsi ova sezona, stvarno ne mogu vise. Toliko je puta bilo budjenje nove nade, ponekad i do euforije (Poljud), a onda opet zakucavanje na samo dno. Tako u krug, previse puta. Da traje jos koji tjedan, pa valjda bi se razboljeli svi skupa.

A onda opet, vec znam sto ce biti za koji tjedan :roll:
    Stockholmski sindrom...
  • skener
    2.7k
    Danas se osjećam još gluplje nego jučer

Izgubiti naslov doma protiv Lokomotive...
  • mali M
    7.5k
    Ma kakav smo mentalitet pokazali! Netreba nama nikakav klubić s juga namještati tekme, mi si bumo sami zbrljali sezonu! Cijelu sezonu se trudimo živcirati navijače i sad bi nam hajduk i to oduzeo! E nećeš razbojniče!!!! :lol:

Ajooooo kakva sezona, idem na maksić drugi vikend razveselit se i pjevati sa vama na sjeveru, popit koju pivicu i završit ovu agoniju!

Nadam se da mi i to neće uništiti ako posrana Rijeka zgubi obe, a mi dobimo VŽ pa ću morat još hodat do trga i zgubit par sati :rofl:
  • mlinchica
    3k
    Dinamo, njegov DNA i sve sto on znaci stane u prvu koreografiju... dok jos postoje generacije koje osjecaju to, zelim ih u kosturu ekipe.Boycie

I Zvonina zastava cijelo prvo poluvrijeme… ma… :cry:
    Još kad sam vidjela video izrade… bravo, bravo i hvala dečki!
    Postoje 2 ove sezone, ona za Valentinovo i ova, koje su sada povijesne.

04a85f49-7caa-44d2-945b-5864395339ad.jpg
  • IceMan
    3k
    Meni je zapravo i šok pomalo u kakvom je stanju i formi Baturina?

Čini mi se kako ima pokoju kilu viška, totalno djeluje iscjeđeno i umorno, i to cijelo proljeće. Jedan na jedan sve manje i pokušava, sve manje i trči (pogotovo prema natrag)… a to je naša glavna uzdanica trebala biti.

Čovjek koji će riješavat tekme i donosit trofeje, i dragulj kojeg će kupiti neznam - Bayern.
    Al na koncu je ispao dragulj koji je itekako zreo za klupu, i da nije to on vrlo vjerojatno i bi.
  • Efes Pilsen
    11.1k
    Nakon prospavane noci zelim malo vecu cistku od one koja je originalno zamisljena. Ova ekipa je skup beskarakternih mimozica, nista sampionsko nije ostalo od njih. Utakmica za naslov, jedna, na tvom stadionu igrom slucaja, idealan termin, protivnik koji ima samo jednu ambiciju - zavrsit sezonu, a terenu izgleda bolje i aktivnije od ekipe koja se bori za naslov.
    Zapjevao je Perkovic o tjedan dana odmora i lijepih priprema. Sramota.
  • ZrnTSCHeZ
    1.1k
    Mi navijači se smijemo opustiti i pred tekmu niti stranicu najave na forumu ne ispisati, baviti se kmečavcima i teorijama zavjere, gledati tjedan unaprijed, biti u svečarskom raspoloženju...

Vi na terenu u ovakvoj sezoni morate biti fokusirani samo na Loksu, nema "lako ćemo" jer ste kroz godinu pokazali da tak nebrete nikome ništ.

Frajerisanje i u generalnom pristupu i kod nekoliko pamtljivih trenutaka (1 na 1 Batija jesenas protiv Osijeka i sinoć Sučića) donijelo nam je ovu sramotu od sezone.

Samo nam Šibenik nije uzel bodove, od ostalih jedino nas Varaždin nije pobjedil...ne bi se čudil da se i to još promjeni do kraja.

3500 km za volanom na domaće tekme
    3500 km za volanom na gostovanja

Fala vam za sezonu s 9 poraza i 8 remija u HNLu.
  • NVKOD
    4.9k
    Toliko blijedo odigrana utakmica, kao da je prijateljska, a ne utakmica za mogući naslov prvaka. Lako ćemo mentalitet koji se obio o glavu previše puta u ovoj sezoni.

Igraš na Maksimiru, igraš pred domaćim ljudima, igraš protiv ekipe koja jedva čeka da završi sezone i onda u prvih 25 minuta nismo valjda uputili ozbiljniji udarac prema golu, a najviše dodira s loptom su imali Nevistić, Galešić i KTC kao da vodimo 3-0.

Zabijemo za 1-0 i umjesto da stisnemo još jače jer su se Lokosi itekako nudili, stanemo. Valjda Lokosi ne budu imali ambicije prema naprijed. I naravno da kad primimo gol, dođe igračima iz guzice u glavu da svi igraju za sebe i svoj klub. Onda krenu stiskati kao da im život ovisi o tome. Ali jebiga, nije to tekma protiv Lokomotive usred sezone gdje su Baturina i Kaneko preokrenuli rezultat u sudačkoj nadoknadi, ovo je PREDZADNJE kolo gdje je jednostavno moraš ući u utakmicu furiozno i riješiti je do kraja prvog poluvremena.

Apsolutna nakupina beskrvnih i beskarakternih pojedinaca. Poslije u plač i tražiti opravdanje od Boysa, ali badava ti to. Nema žara, nema energije, dečki se zasitili osvajanja trofeja. E pa takvi igrači nam ne trebaju, treba netko tko će preorati teren svaku utakmicu, a ne da bira kad će igrati dobro (LP), a kad će tankirati (HNL). Sramotna izvedba.
  • Efes Pilsen
    11.1k
    35 kola, a u 17 utakmica Dinamo nije pobjedio !!! Pola prvenstva su decki heklali, a placeni su masno vise od konkurencije..
  • Mali Zeus
    17.2k
    Fino. Izbacili smo sami sebe iz utrke za naslov, a vratili u život tovare nakon što smo ih sahranili u Splitu.
  • Boysica
    846
    Gledala sam video izrade koreografije svaka cast , bilo je punooo koreografija ove godine al ova mi je naj naj naj bolja
    I ekipi na tribini na strpljenju i da su svi na svom mjestu treba imat živaca za to.
  • IceMan
    3k

Ma nisu oni ni dalje u životu.

Njima se znanstvena fantastika treba dogoditi da budu prvaci, prva je da danas dobiju Rijeku. Pa onda svi mogući naši kiksevi i onda njihova pobjeda na izuzetno dragom njima Šubićevcu.
  • IceMan
    3k

Mislim da nije ova tvoja crta paralelna sa šesnaestercem.

Kad bi bila... mislim da bi se jasnije vidjelo da nije zaleđe.

Ne možemo sa sigurnošću reći, uglavnom.
  • javolimtebejako
    2.3k
    video izrademlinchica

ima negdje video za pogledat?
  • rioda
    8.4k

Telegram kanal od BBB-a
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.