• Olmic
    4.6k
    Najbitnija odluka u zadnjih ohoho godina je izbor novog trenera. Nemamo prava na pogresku
  • Kujtim Shalla
    4.8k
    @OlmicBez da spomenem Bobana , dosad svaka odluka je bila loša ,osim zakašnjele smjene Marića koja je poluloša jer je kasnila . Tako da ...
  • Olmic
    4.6k
    a i ako je istina da je Kova prvi izbor to ce biti i prva losa Bobanova a onda smo u kurcu
  • Kujtim Shalla
    4.8k
    Ne daj bože , on me može voditi Dinamo. Kao ni Perković ,valjda to može vidjeti. Možda u vrijeme da je sve sredjeno i da smo mašina . Ali sad kad treba sve uklopiti, selektirati, potjerati , remont momčadi u saradnji sa sd ,sumnjam da je on taj
  • Olmic
    4.6k
    nazalost iz vise izvora sam cuo da je on taj
  • Kujtim Shalla
    4.8k
    e onda nek sve ide u tuki, opet će biti ili smjena trenera ili će se kao fol dati podršku pa onda mjenjati kad bude kasno. Dosta mi je muke za jedan dan brate ,ali se unutra potiho i dalje nadam ko idiot
  • Captain America
    20.1k
    nazalost iz vise izvora sam cuo da je on tajOlmic

Nadam se da je Theo naučio hrvatski :lol:

Čovjek koji u svojih 50 godina nije bio u stanju naučit engleski i kojem je Slaven plafon trenerske karijere dobiva priliku stvarat novi Dinamo. Donedavno je nekima bio problem što bivši trener nije govorio japanski...

Kovačević se uzbudi prilikomo davanja izjave Cmrečnjaku, zamuckuje kad priča s Valentinom, a bit će autoritet milijunašima :lol:
  • Olmic
    4.6k
    ma da je bar problem samo jezik. Problem je znanje, strucnost, samopouzdanje, gard…
  • Kujtim Shalla
    4.8k
    nisam ni ja za njega ,ali opet ako Kovačević osvoji kup sa jednim Slavenom ,to je meni veći uspjeh nego da je neko uzeo titulu za Dinamom.
  • Orc123
    11.5k
    Nedaj Boze da se dogodi to stvarno....mi srljamo iz jedne pogreske u drugu, pa trecu....za ime Boga, zar jos jedna sezona u kojoj cemo se muciti....muciti je i pre blaga rijec...
    Kakav Kovacevic za ime Boga!
  • DiddyGuela
    3.4k
    Ma kakav Kovacevic i slicni... ili dovedite trenera koji ce biti najveca zvijezda u klubu ili ne jebite narod svi skupa.
  • rioda
    8.4k
    Molim vas kao Boga, nemojte dovoditi nikakve Sopiće i Kovačeviće
  • Plava stijena
    451
    Ne vjerujem da bi Boban sa svojim bogatim igračkim i funkcionerskim iskustvom napravio takvu grešku i stavio osobu koja je u cijeloj karijeri zaradila manje od godišnje plaće pojedinih naših igrača. Osim toga lik je plah i impresionaran pred kamerama kao trener Jugoslavena, kak bu zduro kanonadu zg medija?
  • NitkoBitan
    26.2k
    Momcad na terenu izgleda ili kao da je osigurala titulu prije 5 kola ili kao da se oprostila od iste prije 5 kola. Bome jebacku energiju prenosi "trener" na igrace.

I kaj je najbolje opet ce zavrsit u stozeru novog trenera jer je eto dobar sa igracima... Bome nam sve prsti od dobre atmosfere i dobrog nogometa.

Novi Peternac.
  • SAS1987
    17.4k
    zamuckuje kad priča s ValentinomCaptain America

Gleda Valentinu a u mislima mu Rajko Magić :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.