• Guinness
    2.8k
    Radim li ovo kako treba?Mali Zeus

Još malo raspiši, dodaj Kangu negdje i to je to, imaš sve
  • Dinaminjo
    1.4k
    Kule jedan od nas..

..kao da sa tribine obucemo kopacke
  • Blueshadow86
    3.2k
    Taman kad pomisliš da ćemo ga uvaliti nekome na konto broja golova, ovaj ide sam na golmana i neometano pukne 10 metara od stative. E to se zove rasni strijelac iliti killer.
  • dinon7
    1.7k
    Zao mi je majstore. Znam da gines za ovaj klub ali nije to to. Smiriti loptu i predati prvom do sebe je znanstvena fantastika, ne postoji broj golova koji on može zabiti da me uvjeri da je ozbiljan nogometaš.
  • Zagi
    9.7k
    Smiriti loptu i predati prvom do sebe je znanstvena fantastika,dinon7

Savršeno smirena lopta i guranje Stojkovića 1na 1 sa golmanom, ovaj puca direkt u njega.
  • dinon7
    1.7k

Moja greška ako nisam to vidio sa sjevera. Sorry. Promaknulo mi je zbilja
  • Jaro
    9.9k
    Da je 50% ekipe odigralo sezonu na razini Kulenovica (s obzirom na vlastite mogucnosti naravno) vec mjesec dana bi imali slavljenicku turneju po HNLu...
  • Ivanmtk
    1.3k
    Ma hvala mu na svemu ove sezone, odigrao je stvarno iznad svojih realnih mogućnosti i kvaliteta. Nadam se da će doći neka ponuda jer je ovo idealna prilika za transfer i za njega i za Dinamo.
  • jakov1
    620
    IMG-0095.gif

Stopao ju je tako da mu je odskocila, a onda je igracu na dva metra odigrao zabicu. Ostavljam 1% mogucnosti da je tako odigrao namjerno, da mu protivnik ne presjece, ali iz ovog kuta izgleda kao da to nije bilo potrebno.
  • Droljo
    15.9k
    Tko je zabio 20+ a kome se broje stative? Čovjek je operiran od nogometa. Ne sudjeluje uopće u igri. Ne zna ŠTOPAT loptu! Na dva metra nemre dodat normalno. Ko za kurac u sezoni njegovog života mi niš ne osvojimo. Sve da je zabio i 50 golova. Nije on, naravno, kriv za sezonu da se razumijemo. Niti blizu.
    Dajte opet statistike kak je zabio 300, koliko je bolji od kange u duelima i tak to. Bude opet zabavno..
  • Patak
    3.4k
    Da ga se nije prebacilo na klupu u kritičnom dijelu prvenstva bili bi vjerojatno prvaci. Njegova sezona je za čistu desetku. Tu bi ubrojio još samo Stojkovića.

To da on nije za Dinamo, pa tko je onda?
  • Tom Hanks
    3.7k
    Konkretno od kange i jest bolji
    Nadmoćniji suigrač
  • Droljo
    15.9k

Složiti ćemo se da se ne slažemo.
  • Kastrator iz zasjede
    66
    Prodat odma dok se ista da dobit.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.