• scooniepenn
    4.3k

Samo daj kolega, svašta se ovdje može pročitati. Baš me ovo oko RPG-a zabavilo. :lol:
    Inače, kad već Dinamovi navijači propituju strance koje je Dinamo zadnjih godina dovodio (nerijetko s pravom), onda se valjda treba naglasiti kako su KTC (28 godina u trenutku dolaska u Dinamo) s preko 200 nastupa u Ligue 1 i RPG (25 godina u trenutku dolaska) preko 130 nastupa u Ligue 1 valjda došli s nekim pedigreom. Ili je i to bezveze, jer svaki drugi hrvatski igrač to ima u CV-u.
  • Patak
    3.4k
    @Mali Zeus@Marley niste shvatili, ja uopće nisam komentirao RPGa, pogotovo ne na temi o Kulenoviću. Zapravo nemam niti jedan komentar o RPGu niti na jednoj temi. Ikad.
    @scooniepenn ni ti nisi shvatio, nisam tražio RPGove reference nego tvoje jer sam par puta primjetio da tako s visokog ocjenjuješ i procjenjuješ forumaše .
  • Marley
    4k
    nemam sirota ni ta 2 na skolskom... Vise sam bila za borilacke sportove, a lopte se bojim ko vraga oduvijek haha. Ne znam hoce me sad admini odstraniti s foruma nakon ovog priznanja...

I sorry Kule na zestokom spamu, necu vise.
  • scooniepenn
    4.3k

Slobodno mi nađi gdje sam se to ikome obraćao s visoka, jer istinski ne volim kad mi se inputiraju stvari koje se nisu dogodile. Komentiranje nečijeg lupetanja (što bi u prijevodu značilo stavova koji nemaju uporišta u činjenicama) je osvrt na nečiji stav, a ne ad hominem vrijeđanje ili procjenjivanje intelekta smatrajući svoj nadmoćnim. Osim toga, stav bi se, inače, trebao argumentirati faktima u slučaju komentiranja nekog igrača ili nastupa neke momčadi, jer je to u suprotnom subjektivan dojam koji je potpuno nebitan za bilo koju ozbiljnu diskusiju.
  • deda
    36.5k
    Dečki molim vas da mi Kuletovu temu pustite na miru, taman ga je krenulo ponovo. :cool:
  • Patak
    3.4k
    Nadovezao sam se na tvoj post o tome da oni kojima ne odgovara RPG (tko god to bio, ja nisam, kako su to neki odmah pomislili, i ne samo pomislili nego odmah i komentirali) da nemaju pojma o nogometu. To mi se učinilo nekako s visoka, pomalo neuobičajena ocjena za nekog forumskog kolegu bez obzira o kojem igraču ili forumskom kolegi radilo. Jer nije o meni, ja RPGa nisam nikad komentirao. Inače cijenim i rado čitam tvoje upise pa me zanimalo imaš li neke formalne reference. Ali nije bitno, sad mi je žao što sam to uopće komentirao. I nemoj nešt zamjeriti.
  • prefontaine
    2.1k
    Jbt uđeš u Kuletovu temu, očekuješ postove o Kangi, a tamo odjednom RPG?! Kuda ide ova Zona...
  • Guinness
    2.8k
    Otvorim temu da vidim šta ima novog na relaciji Kulenović - Kanga, a kad ono RPG u fokusu...
  • NKDZ86
    3.9k
    Kvartovi na ceste, admini gdje ste?
    Potkape na glave, utoke pod veste.
  • scooniepenn
    4.3k

Sve OK, nemam što zamjeriti. Uzeli smo Kuletu svjetla pozornice, mea culpa.
  • Krizy
    56k
    Kulenovićev 21. gol u sezoni.
    U posljednjih deset godina samo je Mislav Oršić zabio više u sezoni - 24 u sezoni 2020./21.
  • Dinaminjo
    1.4k
    Kule zabio 21 gol..

Vs

Kule u 45.05
  • Crni86
    10k
    Kule je najbolji primjer sta za neke igrace znaci kada imaju ili nemaju trenerovo povjerenje. Gust je gledat tu njegovu emociju i energiju kojom prsti.
  • Krizy
    56k
    Sandro Kulenović je Hrvat s najviše golova nakom Ante Budimira u top 25 europskih liga + kup i europska natjecanja.

22 - Ante Budimir
    21 - Sandro Kulenović
    20 - Marko Livaja
  • Mali Zeus
    17k
    Pogodio je slučajno, taman tamo gdje nema vratara, tj. da je vratar bio na mjestu gdje je Kule pucao obranio bi.

Radim li ovo kako treba?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.