• Paggini
    47.9k
    Više ste stvarno dopizdili i s Kangom i sa Kulenovićem
  • Fan
    1k
    Zaslužio je puno kritika u dosta perioda ove sezone, ali kritizirati ga sada, nakon stvarno bitnih golova, to može samo netko tko ga zbilja ne voli...
  • Efes Pilsen
    11k
    Mislim da dosta ljudi ima problem prihvatit da Kulenovicu treba odreden stil igre da dode do izrazaja. Idealno mu odgovara mjesto drugog napadaca, a ako ce igrat solo spicu onda ekipa iza njega mora radit sav posao i pripremat sanse.
    Mi ove godine toliko osciliramo da svaki igrac doslovno ima takvih amplituda da su pljuvani, pa uzdizani itd. Jebte ljudima ni RPG ne odgovara, o cemu pricamo..
  • Kujtim Shalla
    4.8k
    Treba nam biti drago da imamo više opcija za različite stilove igre . Meni je Kanga dobar protiv bunkerasa , a Kulenović kad se igra onako otvoreno i sa jedne i sa druge strane
  • Jurki
    17k
    Nama treba samo jedno pravo desno krilo koje moze 10 puta po utakmici probiti stranu i dati tolko centarsuteva.. i mogli bi vise dobiti i od Sandra, a bome i od Kange.
    Ovak svi znaju da smo po toj desnoj strani sterilni i lako je zatvoriti i napadaca i Pjacu na kontra strani.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.