• Olmic
    4.6k
    Sad bu nas Kova spasio koji bu se rasplakao na prve zvizduke
  • GeneralNapoleon
    1.5k
    Barem je causa Perkovic sada privedena kraju.
  • Captain America
    20.1k
    Smatram 4 domaća trenera dovoljno socijalno i nogometno inteligentnima za voditi Dinamo, a da su u našoj platežnoj moći. Sva 4 su nedostupna...

Ne vidim kako ćemo se bez Trenera pomaknuti s mrtve točke iduće sezone. Pribojavam se reprize horora iz sezone 17/18 s Cvitanovićem i Jurčevićem...
  • Noel
    11.5k
    Drago mi je samo jer nećemo morat slušat više o Sandru Perkoviću kao treneru Dinama.
  • Odani Zgd
    510
    Nadali se nekom top Sportskom direktoru,dobili Dabca,valjda tako ne bude i s novim izborom trenera
  • GeneralNapoleon
    1.5k
    Smatram 4 domaća trenera dovoljno socijalno i nogometno inteligentnima za voditi Dinamo, a da su u našoj platežnoj moći.Captain America

Smije li se znat koja su ostala trojica? Za jednog sam siguran :lol:
  • Sibirski plavac
    5.3k
    Jovičević
    Pušić
    Terzić
    Garcia

S bilo kim od ove četvorke bih bio zadovoljan.
    Samo što je pitanje dolazi li im se u ovaj cirkus.
    Također Terzić koliko god mi bio velika želja, nažalost nemoguć da dođe, ode on vjerojatno u lige petice.
    Ovu ostalu trojicu bi se moglo dovesti, al pitanje je, dolazi li im se u ovakvu situaciju.

Valjda neće i neka pojačanja propast s obzirom da nema LP iduće sezone. :pray:
    Sjećam se da su,ako se ne varam, za Ljubičića prošli tjedan pisali da je kao sve dogovoreno, ali da mogući gubitak titule može utjecati na taj dolazak?
  • emreli21
    330
    kak ti Terzic uopce padne na pamet kao ozbiljna opcija? Covjek nedavno odbio Everton...
  • Sibirski plavac
    5.3k

Jebiga, nisam znao da je odbio takav klub. Ako se ne varam, spominjao se prije koji mjesec i u vezi s Milanom ili Romom.

Zato sam i napisao da je od svih ovih nabrojanih najnerealniji.
  • Kujtim Shalla
    4.8k
    @emreli21pa svako ima svoje želje :wink: I mi smo svi ovdje imali favorite za novog napadača a dobismo Kangu, bolje da smo tebe zadržali
  • emreli21
    330
    hahha, a i ja sam bio teska lopata :)
  • Kujtim Shalla
    4.8k
    imao si ti i svojih trenutaka haha drag mi bio igrač i zahvalan ,ozljeda ga sjebala baš kad sam mislio da će ga krenuti. Isto kao što poštujem i Mohu. Nikad ni jedan problem,nezadovoljstvo neko. Nego šuti i radi
  • emreli21
    330
    sam sebi nisam bio drag haha, nisam ga mogao vidjet haha
  • Kujtim Shalla
    4.8k
    :lol: kralju patiš onda sebe i nas ,mjenjaj link jbt:rofl: pa ček sad ,zar ti nisi pravi Emreli ???
    Moram se i ja ispovjediti al nemoj nikome reći:pray: Nisam ni ja Kujtim:rofl:
  • Pacho
    899
    Ne da ga ne treba ostaviti kao glavnog trenera nego mu se treba ili zahvaliti ili poslati da radi s mladima ili sta vec. Sta ovaj moze ikome savjetovati nakon ovakvih umotvorina?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.