• Olmic
    4.7k
    Sad bu nas Kova spasio koji bu se rasplakao na prve zvizduke
  • GeneralNapoleon
    1.7k
    Barem je causa Perkovic sada privedena kraju.
  • Captain America
    20.4k
    Smatram 4 domaća trenera dovoljno socijalno i nogometno inteligentnima za voditi Dinamo, a da su u našoj platežnoj moći. Sva 4 su nedostupna...

Ne vidim kako ćemo se bez Trenera pomaknuti s mrtve točke iduće sezone. Pribojavam se reprize horora iz sezone 17/18 s Cvitanovićem i Jurčevićem...
  • Noel
    12.2k
    Drago mi je samo jer nećemo morat slušat više o Sandru Perkoviću kao treneru Dinama.
  • Odani Zgd
    565
    Nadali se nekom top Sportskom direktoru,dobili Dabca,valjda tako ne bude i s novim izborom trenera
  • GeneralNapoleon
    1.7k
    Smatram 4 domaća trenera dovoljno socijalno i nogometno inteligentnima za voditi Dinamo, a da su u našoj platežnoj moći.Captain America

Smije li se znat koja su ostala trojica? Za jednog sam siguran :lol:
  • Sibirski plavac
    5.5k
    Jovičević
    Pušić
    Terzić
    Garcia

S bilo kim od ove četvorke bih bio zadovoljan.
    Samo što je pitanje dolazi li im se u ovaj cirkus.
    Također Terzić koliko god mi bio velika želja, nažalost nemoguć da dođe, ode on vjerojatno u lige petice.
    Ovu ostalu trojicu bi se moglo dovesti, al pitanje je, dolazi li im se u ovakvu situaciju.

Valjda neće i neka pojačanja propast s obzirom da nema LP iduće sezone. :pray:
    Sjećam se da su,ako se ne varam, za Ljubičića prošli tjedan pisali da je kao sve dogovoreno, ali da mogući gubitak titule može utjecati na taj dolazak?
  • emreli21
    378
    kak ti Terzic uopce padne na pamet kao ozbiljna opcija? Covjek nedavno odbio Everton...
  • Sibirski plavac
    5.5k

Jebiga, nisam znao da je odbio takav klub. Ako se ne varam, spominjao se prije koji mjesec i u vezi s Milanom ili Romom.

Zato sam i napisao da je od svih ovih nabrojanih najnerealniji.
  • Kujtim Shalla
    5k
    @emreli21pa svako ima svoje želje :wink: I mi smo svi ovdje imali favorite za novog napadača a dobismo Kangu, bolje da smo tebe zadržali
  • emreli21
    378
    hahha, a i ja sam bio teska lopata :)
  • Kujtim Shalla
    5k
    imao si ti i svojih trenutaka haha drag mi bio igrač i zahvalan ,ozljeda ga sjebala baš kad sam mislio da će ga krenuti. Isto kao što poštujem i Mohu. Nikad ni jedan problem,nezadovoljstvo neko. Nego šuti i radi
  • emreli21
    378
    sam sebi nisam bio drag haha, nisam ga mogao vidjet haha
  • Kujtim Shalla
    5k
    :lol: kralju patiš onda sebe i nas ,mjenjaj link jbt:rofl: pa ček sad ,zar ti nisi pravi Emreli ???
    Moram se i ja ispovjediti al nemoj nikome reći:pray: Nisam ni ja Kujtim:rofl:
  • Pacho
    1.4k
    Ne da ga ne treba ostaviti kao glavnog trenera nego mu se treba ili zahvaliti ili poslati da radi s mladima ili sta vec. Sta ovaj moze ikome savjetovati nakon ovakvih umotvorina?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.