• austrijanac
    6.8k
    Ibaneza ne bih volio vidjeti u Dinamu II.Krizy

S obzirom da su Leko i on svugdje zajedno u zadnje vrijeme, teško...
  • Guinness
    2.8k
    Omogućuje i parkiranje viškova iz prve ekipe kojih svake godine imamo nekoliko a da ne propadnu do kraja u vrijednosti, ne doprinose apsolutno ništa klubu i nemaju nigdje mjesto da možda i privuku neki interes, pa barem za free transfer bez raskida na štetu kluba.vjeko1701

Startaju iz trećeg ili četvrtog ranga?
    Ako je treći još donekle i ima smisla ali iz četvrtog nisam siguran
  • Crusades
    16k
    Dabac u Reviji kaže iz četvrtog
  • Mali dioničar
    17.3k
    Četvrti rang se kreće i treći rang je (prema trenutnim propisima) najviše što se smije igrati.
  • Ivdzo11
    6.4k
    Kako doznaje Germanijak zbog svega toga zadnjih tjedana i mjeseci u HNS-u i u 'nogometnoj obitelji' sve više jača inicijativa da se po hitnom postupku B momčadi tri naša HNL kluba uvrste barem u Drugu NL. U treći rang klupskog natjecanja! Međutim, ni to nije sve. Inicijativa ide toliko daleko da se u Kući nogometa već razmatra i opcija da Dinamo II, Hajduk II i Osijek II odmah od nove sezone zaigraju u Prvoj NL! Da bi to bilo najbolje za hrvatski nogomet. Dinamo i Hajduk, navodno, podržavaju i zagovaraju tu opciju, spremni su platiti su i kotizaciju.

Jedan od prijedloga, za koji se, navodno, zalažu i Dinamo i Hajduk, jest da B momčadi ne bi mogle ispasti iz te lige (neovisno odakle krenule), jasno ne bi mogle niti napredovati do HNL-a. Ali, isto tako, onda za te momčadi ne bi mogli igrati stariji igrači, već bi morali igrati samo klupski juniori, kadeti, odnosno igrači do 21 godine starosti.
  • rakurs
    1.3k
    Ovo bi definitivno bio dobar potez, nadam se da će se i ići u tome smjeru. Ona prva odluka mi nije imala smisla, krajnji cilj je da B momčadi završe u 2. ili 1. NL, ali prvo par godina mučenja po livadama. Ali čim je nešto pozitivno od HNS-a, sumnjam.
  • NB86
    16.7k
    Po meni odma u 2.NL i dozvolit slaganje momcadi kako god zele klubovi, jedino stavit tipa da nakon 5 nastupa za jednu momcad (prvu ili drugu) igrac nema pravo nastupa za onu drugu kako se nebi presetavalo igrace i time krojilo tablicu nizih liga.
  • Teofil Kateran
    2.5k
    Nadam se da će od ovoga biti nešto jer bi bila teška glupost da stvarno moraju krenuti iz četvrtog ranga. Nije mi jasno kako ljudima iz HNS-a nije ranije sinulo da je to najbolja opcija općenito za hrvatski nogomet jer će mladi igrači iz naših najjačih klubova ranije dobivati minutažu i tako se uspješnije razvijati, a potencijalno i ranije zaigrati za prvu momčad.

To bi sigurno ojačalo i mlađe uzraste reprezentacija jer bi dosta igrača koji sada igraju samo za juniore u tom slučaju imali i popriličan broj seniorskih minuta.
  • Sajla
    8.8k
    ne mogu naći dovoljno klubova koji mogu zadovoljiti uvjete za licencu. uskoro će Dinamo II igrati i prvu ligu kako je krenulo....
  • Jaro
    10k
    pa trenutno jedna licenca fali da se popuni HNL
  • dinamo u srcu
    2.1k
    Lekina je ideja da klincima priključi nekoga od bivših Dinamovih igrača, poput Ivana Tomečaka, Domagoja Antolića, Luisa Ibaneza..., a bilo bi idealno i kad bi oni iz prve momčadi, kad nisu na raspolaganju treneru ili nisu u prvom planu, mogu zaigrati za Dinamo II. Ali, te će stvari još trebati dogovoriti s HNS-om, postoji na tu temu više prijedloga.Ivdzo11

Ako se vrati Modrić u Dinamo,ja bi ga zbog svjedočenja za ZM, za kaznu ga pošaljemo da igra za B momčad i to mora odradit neko gostovanje na primjer Solin. Da dečki i on skupa s njima malo psihički stasaju u još jače igraĉe .
  • marcio amoroso
    41.7k
    Luisa Ibaneza.Ivdzo11

:vomit:
  • mali M
    7.5k
    Ibanez koji ne vidi problem sa Zvezdom nema šta raditi više u Dinamu.. Žao mi je stari, ali tako je kako je..
    Što se tiče da u drugoj momčadi nebi smjeli igrati stariji igrači od 21 mi je malo glupo. Neka daju bar 3 u momčadi na terenu da mogu biti stariji, baš zbog ovog efekta Tomečaka ili Antolića itd..

To bi sigurno ojačalo i mlađe uzraste reprezentacija jer bi dosta igrača koji sada igraju samo za juniore u tom slučaju imali i popriličan broj seniorskih minuta.Teofil Kateran

Što se tiče ovoga, to bi ojačalo i mlade igrače 2 ili 3 lige jer bi imali malo snažniju konkurenciju.. to automatizmom dovodi do jačanja i njih samih i navikavanja na veću razinu snage protivnika.
  • Crni86
    10.5k
    Da li se i dalje razmislja o filjali ili povratkom drugih momcadi se odustalo od toga?
  • Ivdzo11
    6.4k
    ako krenu B momcadi od 2NL ili čak od 1NL, što se spominje u zadnje vrijeme, mislim da onda nema potreba za filijalom
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.