• rioda
    8k

Koprivnica im je i do sad bila što službena, što neslužbena filijala, ništa novo. Što se tiče Vrbovca, s obzirom na rang to mi ne izgleda kao dobra ideja. Nama treba klub ili više njih iz drugog ranga kamo možemo poslati par igrača, a isto tako i klub ili dva iz prvog ranga tipa Gorica, Slaven, Šibenik kamo možemo poslati na posudbu igrače poput Vrbančića ove sezone
  • Jurki
    16.8k
    reci onda otvoreno.. treba nam korporacija.. a ne kaj tu okolisas :joke: :rofl:

Dobro bi nam dosel neki solidni drugoligas.. ovisno i o tome kolko se bu klinaca pridruzilo seniorskoj ekipi i kakav bu plan za Jakira, Mikica, Pavica itd.. jbg ti decki su spusili cijelu sezonu jer MM nije znal kam tira.
  • Infinity
    17.8k
    Da li postoji neko ogranicenje koliko igraca mozemo posuditi? Mozemo mi dati dva igraca Dubravi, tri Sesvetama, jednog Rudesu, pet Jarunu... Mozemo pola druge lige pretvoriti u 'filijale' ako nam to HNS dozvoljava. Ne moramo ni sa kim imati ugovor, osim ugovora o posudbi pojedinog igraca. Dao bih neke bonuse za odigrane minute i to je to. Po meni bolja opcija nego da nekakav juniorski dream team zavrsi u jednom klubu i da taj klub osvoji drugu ligu i ode u prvu, te da tako dobijemo novu Lokomotivu.
  • Borovljanin
    234

Kaj nisu svi upućeni bili protiv tog modela da se seljaka juniore po 5-6 ekipa gdje ih treniraju različiti treneri u različitim uvjetima s različitim zahtjevima?

Najjednostavnije: filijala u drugom ili trećem rangu gdje ćeš razvijati mlađe igrače i trenere za prvu ekipu Dinama. Mogu biti i zadnji kaj se mene tiče, bitno da nakon toga dobijemo prvotimce ili igrače koje možeš utopiti za neku lovu na konto reputacije Dinama i igračkog potencijala.
  • Crni86
    9.5k
    Filjala u kontekstu dinama kada se oper slaze momcad dolazi u obzir jedino u prvom rangu bih ili slo lige. Ta filjala treba sluziti kao medukorak izmedu druge momcadi i prve momcadi.

Nepotrebno je trazit filjalu u drugoj ligi kada ce nasa druga ekipa igrat tamo kroz dvije sezone.
145678Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.