• Jaro
    9.9k
    a napravi malo drugacije od sluzbenog i mos se fuckat...
  • NORTE
    15.6k
    Neću pljuvat lika jer ga ne gledam, ne slušam i ne pratim.
    Nebitan skroz.

Ali moram izdvojit ovo:
    "Pijem kavu s managerima. Budi sretan kaj me možeš poslušat."
  • Jaro
    9.9k
    Pijem kavu s managerima. Budi sretan kaj me možeš poslušatNORTE

egotriper, ko samoprozvani insajderi
  • Dr Hofmann
    2.7k
    Jebote, tek sad sam to skužio...Pijem kavu s managerima, zamisli ti facu, sorry frende, nisam znao da si tako jak. Ustvari prototip Glavinog obožavatelja, vjerojatno doma drka na njegove izjave i zamišlja da je s njim svaki dan na kavi. Ja i Zdravko, Zdravko i ja (možda bolje da si je napravio majicu s njim, a ne da oskvrnjuje Dinamovo ime).
  • Paggini
    49.1k
    Vidim da puno ovdje ekipe ne pije kavu s managerima, zavidnost je gadna stvar dečki, postanite malo važniji, pa se možda i vidimo nekad na kavi, pozdrav od Paggija
  • NB86
    16.7k
    Gnjida, stadionu ne prilazi na kilometar al bitno da se kavice piju s tarzanom i škegrom pa je bitan
  • Krizy
    56.2k
    Prvi video koji sam pogledao od ovoga lika.
    Ujedno i posljednji.
  • Pacho
    840
    Moj dizajn :rofl:

Nekako sumnjam da evo ja mogu vlastorucno povuci ono Juventusovo novo "J" pa to stampati na majice. Ovdje itekako ima elemenata za krsenje trademarka.
  • Paggini
    49.1k
    Itekako ga se može tužiti ako Dinamo ima zaštićen dizajn. Nekako sumnjam da ako ja nacrtam nikeov swoosh i keljim po majicama da me Nike ne bi tužio.

Veliki kajkavac naš!
  • Efes Pilsen
    11k
    Dajte ljudi, kako je receno, meni je drago da mogu konacno vidjet ljude koji gledaju i podrzavaju te debile.
  • badjibadara
    4.6k
    A ok, sad kad je covjek lijepo objasnio, shvatio sam da sam u krivu i narucio si majicu. I salicu pride.
  • Crni86
    10.1k
    ovo realno ne bi bilo lose. Neka se cuje glas pravih dinamovih navijaca
  • criticus
    3.6k

:lol:
    Komentar je jak, ko sve njegovo pravno jelte i ne vidi problem. A dole komentira kako si ljudi tribaju nac zivot jer nisu nista samostalno napravili pa ljubomorni.

Pa majstore onda radi majice sa svojim likom i prodaji a ne na simbolu kluba za koji kofol navijaš. Uopće ne kuži da sam sebi uskače u usta. Svi koji gledaju ovog lika, a pogotovo što kupuju od njeg zaslužuju da ih se odere. Nadam se da su majice po 200 eura. Navali narode.
  • criticus
    3.6k
    ovo realno ne bi bilo lose. Neka se cuje glas pravih dinamovih navijacaCrni86

Ma žalim trenutak kad sam sazna da postoji ovaj lik. Brzo ću ga zaboravit.

Odavno zagovaram da zona iskristalizira svoj podcast koji kvalitetom i sadržajem triba marginalizirat sve ove kvazi stručnjake.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.