• NKDZ86
    4k
    Bomba iz Celja!Guinness

misliš: La bomba iz celja?

to trebaš u temu A ili B | Forum Igra postavit :joke:
  • Nolifer
    11.1k

La Bomba iz Celja ili ''La'' Bamba iz splita? :lol: :razz: :joke:
  • NVKOD
    4.9k
    Novi sam na forumu, znate li ikoga tko bi mi mogao objasniti kakav je Riera trener? On ili Sanchez, možda malo o njihovom rivalstvu.

Možda bi mogao biti dobar trener za Dinamo.
  • emilperska
    10.4k
    Garcia viđen na autoputu u Karlovcu u smjeru ZGa :wink:
  • Olmic
    4.5k
    spasavao lisicu od maksimirskih lavova dabca i podnara
  • Keyser Soze
    13.4k
    Kako vrijeme prolazi, Kovačević mi je sve manje trener za Dinamo...
  • crophantom
    302
    Meni nije bio ni na vrhuncu hypea. Pogledaš 2 njegova intervjua i shvatiš da nema Boga da je to čovjek za Dinamo.
  • Keyser Soze
    13.4k
    Ovo mu je najveća utakmica u karijeri, a Slaven je nikakav, baš loše izgledaju u zadnje vrijeme.
  • crophantom
    302
    on je čovjek od 50 godina kojem je ovo najveća tekma karijere, 50 godina.
    Sad zamisli proces učenja u bilo kakvoj Europi, pa bila to i Konferencijska.
    Cijele sezone ga se prezentira kao nekakav trenerski potencijal ko da ima 37 godina.
  • rioda
    8.3k
    Budimo realni, Kovačević je sa Slavenom postao "hit prvenstva", a uz njih su hit prvenstva i Istra i Varaždin. Sva tri kluba su samo 15-ak bodova udaljeni od posljednjeg Šibenika, a jako blizu im je Osijek koji je nedavno bio blizu čak i opasne zone. Razlog zašto su hit je što su relativno blizu vrhu i bore se za Europu, no koliko su blizu vrhu, toliko su blizu i dnu.

A glavni razlog za to je što je Dinamo 20-ak bodova slabiji od očekivane razine, da imamo 75-80 bodova, sve ove tri ekipe bile bi običan prosjek, što realno i jesu. Time ne umanjujem da svi igraju relativno solidan nogomet, nisu to kao ranijih sezona klasični bunkeri, neatraktivan nogomet i rezultati s malo golova.
  • SAS1987
    17.4k
    Sumnjam da je uopće Slovenac, ostali Slovenci imaju gramatičke greške kada pišu hrvatski (logično, ne mislim ništa negativno).Krizy

Nismo mi krivi da koristite i č i ć :lol:
  • Droljo
    15.7k

Kad nam treba... :nerd:
  • Jaro
    9.9k
    cek, ovu seljacinu netko ozbiljno zeli na klupu Dinama?
  • Captain America
    20k
    ovu seljacinu netko ozbiljno zeli na klupu Dinama?Jaro

TBT slavilo se ovog gospodina kao heroja prije godinu i sitno dana i bili smo većinski oduševljeni nakon što se vratio.

IMG-3173.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.