• Olmic
    4.5k
    Nadam se da nije opcija Kova jer ce se jadnik pogubit i do 1.9 bit bivsi.

Imaju Jovicevica koji ima apsolutno sve za bit trener Dinama. I iskustvo, znanje i dinamovstinu
  • NitkoBitan
    26.1k
    Dinamo pobjedi Loksu, Rijeka kiksa na poljudu i novi potencijalni trener Dinama je... Safaric!
  • crophantom
    218
    haha, a gle, dok svi sline nad Kovom i Garciom, džepni Guardiola je ispred njih s tim da mu ni jedan napadač ne može pogoditi gol ni da mu život o tome ovisi. :D
  • Vedraca
    150
    e bravo! Bolje se nije Moglo opisati! Perkovicu svaka Cast Ali ovo je Momentum sad!! Ici snjime U sljedecu Sezonu je ludilo i mjenjat ces ga za Bozic opet!
  • Droljo
    15.6k
    Perković, Kovačević, Garcia... Sve je to malo i slabo. Nemre naš klub vodit čovjek koji je, u životu, zaradio manje od godišnje plaće mmaeea ili špikića. Možda nepopularno ali mislim da je tak.
  • Filip85
    164
    A Cannavaro ? :) :razz:
  • Droljo
    15.6k
    Očigledno je da nemre ni on. Možda je ispred svoga vremena. Tko zna... Ipak mi nismo tolika avangarda kao neki...
  • Nolifer
    11k

A niš, taman bu Ðenaro sad slobodan... :joke: :lol:
  • Infinity
    18.1k
    Imaju Jovicevica koji ima apsolutno sve za bit trener Dinama. I iskustvo, znanje i dinamovstinuOlmic

I vec je bio trener Dinama. Ta referenca nam je jedna od najdrazih.
  • Olmic
    4.5k
    i tad je bio na razini Kove
  • Vedraca
    150
    Za mene Jovicevic (ne zato Sto je sad svemirski Brod nego mirnije bi spavo snjime nego da Bude Kovacevic ili dalje ovaj Perkovicu) ili Riera nesto Imam osjecaj da je on taj jedan trener Koji bi mogo rezultate opet neke u Europi napravit a u HNL - U da redovno gazimo 4:0-5:0-6:0 ko u Subotu Slavena....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.