• Droljo
    15.7k
    Naš problem je što to nismo, na vrijeme, iskoristili, a definitivno smo imali prilike.prefontaine

Nemreš iskoristiti ništ kad smo imali svoj epski raspad, koji možda još traje i sad. Bumo videli protiv lokomotive...
  • prefontaine
    2.1k

šest regularnih golova
    dva poništena gola
    od šest regularnih, tri autogola, i tri gola koji su postigli bivši igrači tih momčadi (Menalo, Mišić, Oršić)
    Miško s kosom i šutem izvan šesnaesterca
    igrači na klupi s maskama
    Pa ovo je sve!
  • Sajla
    8.6k
    Pa vi niste skužili kakav 3d šah se dole igra? Već su oni pustili mrskom rivalu - nama! Pa nije valjda da mislite da Lučić ono ne bi obranio RPGu da je htio, a Prpić pustio Kuleta da sam skoči... Samo Livaja je igrao normalno ali ne može sam, a Raquel nitko nije ni rekao kakav je plan. A sad će tek ići full snagom na Rijeku jer našim ulaskom u LP dobivaju neku lovu, a od Rijeke nemaju koristi. Samo je trebalo skrenuti pažnju pa se već tjednima priča o puštanju Rijeci dok se ustvari puštalo nama! ;)
    /sarcasm off
  • Boycie
    2.8k
    Ne znam jel stavio ko. Teski sumrak uma.

https://streamable.com/n25bci
  • Mali Zeus
    17k
    Dečko ima teških problema.
  • gaTeDZG
    1.3k
    Vlado Matijević Jaran > Davor Matijević Tovar
  • ElDorado
    3.6k
    Lik je već otprije poznat da je umno poremećen ali ovo stvarno što si sve ljudi dopuštaju. Koga boli kurac tko je tebi na vrh glave tko si ti uopće?!
  • grba
    301
    Kome se sve daje javni prostor kod nas...
  • Omake
    8.1k
    5Y7tV4a.png

Net xG tablica ukupnog prvenstva i drugog dijela. Šteta Šibenika. Ljudi cijelo prvenstvo, pogotovo drugi dio, igraju bolje od Lokse i od Gorice. Ali nisu imali sreće. zadnje 4 utakmice su najbolji primjer. Sve 4 su bili bolji po xG, 2 od toga puno bolji. Pobjedili su samo 1 protiv Lokomotive i ukupno uzeli 5 bodova. Osam od deset puta bi uzeli duplo više. Svaka čast i igračima i treneru Vidoviću.

Conte je rekao u jednoj presici da nikada ne smiješ pogriješiti s napadačem i golmanom. I sa izborom supruge možeš, ali ne sa te dvije pozicije. Varaždin je pogriješio s napadačima. Zabili su svega 26 golova, dok su po xG trebali biti na 39. S boljim napadačima bi vjerojatno bili tu negdje s prva 3, a možda bi sezonu završili i ispred Hajduka, koji je po xG stvorio svega jedan gol više. Odličan posao Šafarića kao trenera, ali loš kao sportskog direktora. Varaždin s Livajom bi vjerojatno uzeo titulu ove sezone.
  • vjeko1701
    14.7k
    Ovako suhoparno statistički možda i da...al za uzet titulu je potrebna i mentalna snaga, pritisak, očekivanja...
  • Ritam Ulice
    381
    Sad kruži okolo glasovna poruka kako je netko pričao s trenerom golmana u ajduga i veli Lučić je kockar i prodao je tekmu :rofl: Tovarski kmeket nema granica jebote.
  • Carrasco
    6.3k
    U zadnje vrijeme taj Matijević i Pavasović najviše napadaju Dinamo. Jedan je pokušao prevariti staricu za nasljedstvo, a drugi brani takav i sličan ološ na sudu.
  • Dudu 9
    685

Savršen kadar za Hajduk.
  • Mali Zeus
    17k
    Mislim koji je to apsurd da o poštenju govori lik koji em brani najgore kriminalce na sudu em je sam u tom krim miljeu. :lol:
  • Paggini
    48.7k

Ja ovome vjerujem!

A sad cu snimiti glasovnu poruku i krenuti slati o tome kako Mate Baturina ima problema s kockom i duguje Petkovicu pare koje ovaj duguje ekipi u Dubravi i da je zato Martin izgubio onu loptu zimus
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.