• tp1997
    1.3k
    Pa Rijeka će se raspasti, zar ne znaš?
  • LA BOMBA
    211
    2006 je Marseile napravio to što želi Miho i poslao klince da igraju derbi sa PSG. Na kraju izvukli 0-0.

5 March 2006 (PSG 0–0 OM). The growing tensions between supporters resulted in less seats for the visiting fans. In protest, Marseille president Diouf sent the club's reserve players in a match known by OM fans as the Classico of "Les Minots" ("The Kids"). The fourth division side managed a goalless draw and were welcomed as champions in the south.

Sve je moguće!
  • Rakovica1986
    1k
    pa tako nekako, ali neizvjesna je situacija kod magaradi. Njih tek čeka kolaps, ovaj mamlaz nije od jučer, a bome ni miris. Daj ti neke arapske milijune.

Razmišlja i Petko slično vjerojatno. Interes je u najmanju ruku upitan, no biti pobjednik je ipak "lakše".
  • jedan u nizu
    13.1k
    Pita se i Gauttsa nesto (iako je cirkus dolje).
    Da izade sa juniorima ili ocigledno pusti Rijecanima, upropastio bi si karijeru.

Zamislite koji veliki klub (a i mali) bi prihvatio trenera koji je pustio utakmicu predzadnjeg kola. Mislim da si takvo ime poput Gattusa to nebi bas dopustio.
  • Mihaljević
    12.8k

Sezona 20/21

Rijeka, Gorica i Hajduk se bore za Europu, ako Rijeka pobjedi ostavljamo Hajduk izvan mjesta za Europu tri kola prije kraja iza Rijeke i Gorice.

Prva minuta, Menalo 1:0 za Rijeku, svi su krenuli u teorije zavjere kako puštamo Rijeci.

Kraj utakmice 1:5.

Kako ono ide, cestom ponosa i obraza čista...
  • don
    13k
    već je, ako bude mogla opet u ove 2 zadnje utakmice odlično. samo se nadan da ćemo ovaj put to iskoristiti.
  • Danko
    2.1k

Dva rariteta na utakmici -
    3 autogola , gol mišića udarcem izvana.
  • prefontaine
    2.1k
    Ja ne znam šta vi smatrate pod "raspadom" momčadi koja se bori za prvaka, ali po meni tri uzastopna poraza definitivno jesu - raspad. Ili u trećem i četvrtom mjesecu omjer 3-2-4, odnosno 11 bodova od mogućih 27, ako to nije raspad, šta je? 9 zaredom poraza, šta li?!

Naš problem je što to nismo, na vrijeme, iskoristili, a definitivno smo imali prilike.
  • don
    13k
    neki očekuju da će se titula osvojit kiksovima konkurencije dok tebe torpedira svaki drugi klub hnla.
  • OsamŠest
    4.9k

Kakav bolestan sastav i širina Dinama, uf..
  • FrodoJePurger
    306
    Ne znam je li ovdje odgovarajuća tema, ali me zanima u slučaju da mi bude prvaci (a hoćemo), Hajduk drugi i Rijeka treća (ali osvoje kup), jel onda i Hajduk i Rijeka idu u play-off europa lige?
  • vjeko1701
    14.7k
    Nitko iz HNL-a ni u kojem slučaju nejde u playoff EL.

Pobjednik kupa ide u 1. pretkolo EL, ukoliko je pobjednik ujedno i prvak, onda doprvak ide u 1. pretkolo EL. Ako se neke stvari poklope, možda mogu biti prebačeni u 2. pretkolo.

Dinamo i jedino Dinamo, ukoliko Rijeka osvoji duplu krunu a Dinamo bude 2. ide direktno u grupnu fazu EL ukoliko se poklope rezultati eng. ili spa. lige ovisno o osvajaču KL (uz neke preduvjete u por. i nl. ligama koji su praktički već ostvareni)
  • FrodoJePurger
    306
    krivo sam napisao moja greška, mislio sam na pretkola ne play-off, znaci Hajduk u svakom slučaju ide u kvalifikacije za KL? Mi ako budemo drugi idemo u kvalifikacije za EL ili play-off ako nam se sve poklopi?
  • vjeko1701
    14.7k
    Ako Rijeka osvoji duplu idemo ili u 1./2. pretkolo EL ili direktno upadamo u ligašku fazu EL. Naravno ako završimo drugi.

Ako Slaven osvoji kup, oni idu u 1. pretkolo EL. a mi i Hajduk u 2. pretkolo KL.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.