• Infinity
    18.1k
    I ne samo to. Mi smo u zadnje tri sezone LP igrali dvaput, cak jako dobro. I gdje dominiramo?

A sto se tice straha od love. Rijeka ce kao prvak imati otvoren put u KL, te ce si Hajduk zacementirati trecu poziciju ako cemo se voditi tom logikom.
  • db-izbjeglica
    17.4k
    I ne samo to. Mi smo u zadnje tri sezone LP igrali dvaput, cak jako dobro. I gdje dominiramo?

A sto se tice straha od love. Rijeka ce kao prvak imati otvoren put u KL, te ce si Hajduk zacementirati trecu poziciju ako cemo se voditi tom logikom.
    Infinity

dinamo će se trošiti tako i tako, odigrati tri utakmice tjedno je ozbiljan posao pa makar bilo u HR kupu protiv ozbiljnijeg drugoligaša, a kamoli europska utakmica. njima šanse za famoznu titulu čak i rastu ako dinamo ostane što je duže moguće u europi i bude koncentriran na to.

to sa rijekom sam već elaborirao, oni se bruse na dinamo, ali realno...rijeka im je značajniji i puno dohvatljiviji protivnik i prvo nju trebaju preskočiti i izdominirati.

slikovito i sa malo preuveličavanja, ali hajduk je dinamu konkurent u HNL-u, kao što je milan ili tottenham dinamu u europi. da, možemo ih dobiti u jednoj utakmici, možemo ih i izbaciti u KO fazi, ali realno...teško će dinamo na duge staze biti ispred njih u europi.
  • vjeko1701
    14.7k
    Dinamu je potrebna otprilike jedna LP svake tri godine da uz određen trud održi ovu razinu.
  • db-izbjeglica
    17.4k
    Dinamu je potrebna otprilike jedna LP svake tri godine da uz određen trud održi ovu razinu.vjeko1701

ponavljam, dinamo bez LP-a neće ostati bez europe, igrat će europsku ligu ili konferencijsku ligu, gdje lova isto nije baš zanemariva za HNL prilike. uz malo sreće, dinamo tamo može doći jako daleko....pobogu, ove godine su polufinala igrali bodo-glimt i djurgarden.
  • Krizy
    56.1k
    Sezona 2020./21.

Dva su kola do kraja, a Gorica na 4. mjestu ima 5 bodova više od Hajduka i bolji međusobni omjer. Hajduku visi izlazak u europsko natjecanje i mora dobiti obe utakmice, dok Gorica mora izgubiti obe preostale utakmice kako bi Hajduk završio četvrti.

Ljestvica nakon 34 odigrana kola:
    Screenshot-20250513-141238-Chrome.png

Međusobni omjer Gorice i Hajduka:
    Screenshot-20250513-141439-Chrome.png

Utakmica 35. kola u kojoj je Dinamo s neriješenim rezultatom mogao izbaciti Hajduk iz mjesta koje vodi u europske kvalifikacije.
    Ta utakmica Dinamu nije ništa značila jer je već imao osiguran naslov prvaka, ali se igralo s jakim sastavom i osigurala pobjeda 0:3 (Gavranović 3', 36', 90+3')
    Screenshot-20250513-141312-Chrome.png

Poredak na kraju:
    Screenshot-20250513-143151-Chrome.png

Dinamo je tri dana kasnije osvojio i Kup protiv Istre, što je Hajduku također odgovaralo za izlazak u europske kvalifikacije.
  • db-izbjeglica
    17.4k
    daj ne stavljaj to jbt, ispada da im je dinamo namjestio sramoćenje protiv tobola iz kostanaya :rofl:
  • LA BOMBA
    211
    ovo je apsolutno glupa logika.
    ispada da dinamo svake godine igra LP-a pa je to klubu pitanje života ili smrti.
    realno, dinamo je ligu prvaka u zadnjih 20 godina igrao 7 puta.
    db-izbjeglica

Ja samo prenosim šta sam čuo od navijača Hajduka.

Na 2:29:00 Miho u Tribina podcast priča zašto bi za Hajduk bilo bolje da je Rijeka prvak i da bi Hajduk trebao staviti mlade igrače kao Marino Žeravica u prvih 11 na toj utakmici:

• db-izbjeglica
    17.4k
    Ja samo prenosim šta sam čuo od navijača Hajduka.LA BOMBA

shvaćam, samo kažem da im je logika jako, jako glupa... što i nije čudno s obzirom da je prosječni navijač hajduka jako, jako glup. barem kad je nogomet u pitanju.
  • Ritam Ulice
    348
    Hahahah ovaj Miho prasac :lol: Miho znam da čitaš Zonu i da te zanima kaj ekipa ima za reć, nadam se da je doprlo do te tvoje mitomanske glavurde da si jedan najobičniji kmečasti mandril
  • PetkoDaniOršaGol
    227
    Kakav paćenik odvratni :) Crven u licu od nemoći i frustracija... neka puste, kbk, nama može biti jedino dobro (EL) i još bolje (LP), a njih osim raspada čeka i etiketa najodvratnijeg... oh wait, to već jesu. Jedva čekam vikend.
  • Ivdzo11
    6.3k
    Nakon što je Hajduk remizirao u Velikoj Gorici (1-1) i praktički se oprostio od naslova prvaka jer mu sad treba čudo u zadnja dva kola, netko je na istom ulazu u zgradu, moguće i isti čovjek s obzirom na rukopis, ostavio novu poruku:"Fritule i ove godine. 86 NZG".

https://www.24sata.hr/sport/pred-ulazom-u-stan-hajdukovca-krovinovica-ispisali-novi-grafit-1051112
  • db-izbjeglica
    17.4k
    evo ANALITIKE... sezone od kad je mišković došao u rijeku

slika.png

ljudi moji, doslovno 2 sezone je hajduk bio ispred rijeke, o kakvom sportskom nadmetanju sa dinamom oni pričaju? :lol:

u tih 12 završenih sezona, rijeka je 4 puta igrala skupine europskih natjecanja
    u tih 12 završenih sezona, hajduk je 0 puta igrao skupine europskih natjecanja

u tih 12 završenih sezona rijeka ima 1 prvenstvo
    u tih 12 završenih sezona hajduk ima 0 prvenstava

u tih 12 završenih sezona rijeka ima 4 kupa
    u tih 12 završenih sezona hajduk ima 3 kupa

u tih 12 završenih sezona rijeka ima 1 superkup
    u tih 12 završenih sezona hajduk ima 0 superkupova

trebaš biti poprilično glup da ne shvaćaš kako je po hajduk rijeka trenutno prioritetniji trn za vađenje iz pete. ponos im ne dopušta priznati činjenicu da u nekakvoj "mitskoj borbi za prevlast" imaju dva suparnika ispred njih. ponos im ne dopušta priznati činjenicu da je rijeka poprilično vremena uspješniji i bolji nogometni klub od njih, al ono po apsolutno svim provedenim ANALIZAMA.
  • vjeko1701
    14.7k
    Ja samo prenosim šta sam čuo od navijača Hajduka.LA BOMBA

I ne vidiš niš upitno o tome?
  • DiddyGuela
    3.3k
    Mi smo ove sezone dokazali da se razlika u buđetu anulira sa nesposobnim vodstvom. Njih eventualno treba brinuti dolazak Bobana a ne igramo li mi LP ili EL.
  • dinamo u srcu
    2.1k
    Mi od slijedeće sezone( bez obzira završili li ova sa naslovom ili ne), od prvog kola gazit i uzimat bodove. Hajduk i Rijeka kao najveći konkurenti jednostavno nemaju širinu i kvalitetu koju ima dinamo i to jednostavno moramo dokazat. Ovo ako izvučemo a vjerujem da hoćemo, to više ne smijemo dopuštat zbog europe i novaca koje prvo mjesto donosi a mi ga kvalitetom vrlo vrlo jednostavno možemo osvojit ako budemo pravi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.