• Omake
    8.1k
    Cikla seli u Mexico, po Romanu
  • Brusa
    3.1k
    samo smo mi u cijeloj Europi bili dovoljno glupi da ga potpišemo....
  • Tvrdica McTvrdi
    67
    možemo sada je li bio dobar u Dinamu ili ne, ali definitivno se dokazao i prije, a dokazuje se i pokazat će se i poslije Dinama sa super karijerom, dok to nećemo doživit od nikakvih Bišćana, Cannavara, Cvitanovića, Krznara i ne znam koga još. Jakir je odličan trener.
  • prefontaine
    2.1k
    Ma kroz idućih par godina dolazi Jakir opet k nama. Prije svega, on je dobar, jako dobar trener. Kad skupi još malo iskustva, bit će odličan. A u svakom svom nastupu, izjavi, govoru, pokazuje koliki voli i cijeni Dinamo, imao je par prilika da "guzicom zatvori vrata" ali ne da nije to učinio, nego se maksimalno gospodski, da ne kažem, navijački, ponio. Tako da, Jakire, samo naprijed, i definitivno se vidimo u budućnosti!
  • Mali dioničar
    17.2k
    Bišćana, Cannavara, Cvitanovića, Krznara i ne znam koga još. Jakir je odličan trener.Tvrdica McTvrdi

Bišćan;

naslov 2. HNL
    kup HNS-a
    prvak Slovenije
    kup Slovenije

Krznar:

prvak Slovenije

Jakirović:

prvak BiH

S kojim argumentom bi se točno Bišćan i Krznar trebali sramiti pred Jakirovićem i kojim dobrom stavljaš Maria Cvitanovića u rečenicu s njima?
  • Paggini
    48.7k
    dobrom stavljaš Maria Cvitanovića u recenicu s njimaMali dioničar

Ne bi koštao 30 000 eura po utakmici da nije dobar!
  • Jay
    1.5k
    Cikla seli u Mexico, po RomanuOmake

Za par mjeseci:
    Odradio sam sjajan posao u Mazatlanu, ali docekala me najgora uprava od osnutka (4 godine)
  • Tvrdica McTvrdi
    67
    izostavlja se malo kontekst, epizoda u Gorici, rekordna sezona Zrinskog što ne će valjda nitko srušit, prošao 2 pretkola s tim Zrinjskim i ispao u Bratislavi škaricama u 122., s Rijekom i Dinamom smo jako dobro upoznati i eto vrlo brzo je dobio posao u Turskoj. U konačnici, komentar se odnosio na buduću karijeru, to sad bez odmaka 5 godina nema smisla komentirat. Što se tiče Cvitanovića, to je prvih par imena iz zadnjih godina da mi je palo napamet ne računajući Servisera jer je on u penziji, naravno da je Cvita jedan ešalon ispod spomenutih.
  • Mali dioničar
    17.2k
    ne računajući ServiseraTvrdica McTvrdi

Misliš gospodina koji je dvaput uveo Dinamo u Ligu prvaka?
  • Tvrdica McTvrdi
    67
    da, on je bolji od svih nabrojanih.
  • Patak
    3.4k
    Tu je bio totalni hype oko Cannavara, jedino je Kanga hype bio veći :-)
  • Droljo
    15.7k

U čemu je problem? Zašto se nebi nadali da će cannavaro dovesti u red naše zvjezdice i složiti neku igru? Zašto se ne nadati da kanga bude baš kod nas proradio i postao naš lukaku? Kak trebam razmišljati ak sam po prirodi optimist?
  • Paggini
    48.7k

Nit je Cannavaro bio hajp, nit je Kanga bio hajp. Dapače, otvoreno se "napadalo" i jednog i drugog od početka.

Bjelica je bio hajp, a kod igraca svakako Galesic, od zadnjih koji su dosli.

Miješaš optimizam i potporu sa hajpom. Svaki navijač se NADA da će netko biti dobar i bolji u Dinamu. To nije hajp i dizanje u nebesa.
  • Fan
    1k
    I Kanga i Cannavaro su bili hype od pola foruma isto kao što ih je i druga polovica napadala.
    Nažalost, ovi drugi su bili ovaj put u pravu i to je to.
  • Patak
    3.4k
    Ok, nek bude tako kak velite...optimizam i potpora a ne hype. Samo me zanima jesu li sve Marićeve akvizicije dobivale takav optimizam i potporu ili samo neki? Moram pogledati Oliverasa i još neke...A to što se napadalo one koji su imalo kritički nešto napisali protiv Cannavara kak se to zove da znam unaprijed terminologiju...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.