• Omake
    8.1k
    Cikla seli u Mexico, po Romanu
  • Brusa
    3.1k
    samo smo mi u cijeloj Europi bili dovoljno glupi da ga potpišemo....
  • Tvrdica McTvrdi
    67
    možemo sada je li bio dobar u Dinamu ili ne, ali definitivno se dokazao i prije, a dokazuje se i pokazat će se i poslije Dinama sa super karijerom, dok to nećemo doživit od nikakvih Bišćana, Cannavara, Cvitanovića, Krznara i ne znam koga još. Jakir je odličan trener.
  • prefontaine
    2.1k
    Ma kroz idućih par godina dolazi Jakir opet k nama. Prije svega, on je dobar, jako dobar trener. Kad skupi još malo iskustva, bit će odličan. A u svakom svom nastupu, izjavi, govoru, pokazuje koliki voli i cijeni Dinamo, imao je par prilika da "guzicom zatvori vrata" ali ne da nije to učinio, nego se maksimalno gospodski, da ne kažem, navijački, ponio. Tako da, Jakire, samo naprijed, i definitivno se vidimo u budućnosti!
  • Mali dioničar
    17.2k
    Bišćana, Cannavara, Cvitanovića, Krznara i ne znam koga još. Jakir je odličan trener.Tvrdica McTvrdi

Bišćan;

naslov 2. HNL
    kup HNS-a
    prvak Slovenije
    kup Slovenije

Krznar:

prvak Slovenije

Jakirović:

prvak BiH

S kojim argumentom bi se točno Bišćan i Krznar trebali sramiti pred Jakirovićem i kojim dobrom stavljaš Maria Cvitanovića u rečenicu s njima?
  • Paggini
    48.7k
    dobrom stavljaš Maria Cvitanovića u recenicu s njimaMali dioničar

Ne bi koštao 30 000 eura po utakmici da nije dobar!
  • Jay
    1.5k
    Cikla seli u Mexico, po RomanuOmake

Za par mjeseci:
    Odradio sam sjajan posao u Mazatlanu, ali docekala me najgora uprava od osnutka (4 godine)
  • Tvrdica McTvrdi
    67
    izostavlja se malo kontekst, epizoda u Gorici, rekordna sezona Zrinskog što ne će valjda nitko srušit, prošao 2 pretkola s tim Zrinjskim i ispao u Bratislavi škaricama u 122., s Rijekom i Dinamom smo jako dobro upoznati i eto vrlo brzo je dobio posao u Turskoj. U konačnici, komentar se odnosio na buduću karijeru, to sad bez odmaka 5 godina nema smisla komentirat. Što se tiče Cvitanovića, to je prvih par imena iz zadnjih godina da mi je palo napamet ne računajući Servisera jer je on u penziji, naravno da je Cvita jedan ešalon ispod spomenutih.
  • Mali dioničar
    17.2k
    ne računajući ServiseraTvrdica McTvrdi

Misliš gospodina koji je dvaput uveo Dinamo u Ligu prvaka?
  • Tvrdica McTvrdi
    67
    da, on je bolji od svih nabrojanih.
  • Patak
    3.4k
    Tu je bio totalni hype oko Cannavara, jedino je Kanga hype bio veći :-)
  • Droljo
    15.7k

U čemu je problem? Zašto se nebi nadali da će cannavaro dovesti u red naše zvjezdice i složiti neku igru? Zašto se ne nadati da kanga bude baš kod nas proradio i postao naš lukaku? Kak trebam razmišljati ak sam po prirodi optimist?
  • Paggini
    48.7k

Nit je Cannavaro bio hajp, nit je Kanga bio hajp. Dapače, otvoreno se "napadalo" i jednog i drugog od početka.

Bjelica je bio hajp, a kod igraca svakako Galesic, od zadnjih koji su dosli.

Miješaš optimizam i potporu sa hajpom. Svaki navijač se NADA da će netko biti dobar i bolji u Dinamu. To nije hajp i dizanje u nebesa.
  • Fan
    1k
    I Kanga i Cannavaro su bili hype od pola foruma isto kao što ih je i druga polovica napadala.
    Nažalost, ovi drugi su bili ovaj put u pravu i to je to.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.